Oregon tulivuoren järvi salaperäinen kelluva kirjautuu

Tämä loki kelluu järven tulivuori yli 100 vuotta, on ollut tilassa pystysuoran kelluu vedessä.
Asiantuntijat spekuloivat, että tämä on syy maanvyöryt juuriltaan puita järveen.

Mukaan British sanomalehti Daily Mail raportoitu, cigarettes Sale Oregon tulivuoren järven pinnalla kanto pystysuora kelluva jo yli 100 vuotta, tämä salaperäinen ilmiö jotta kaikki ymmällään.
Viime vuosikymmeninä juuri yhdeksän metriä pitkä vanha katko on tullut alue & ldquo; & rdquo;, julkkis se on nimetty & ldquo; vanha tulivuoren järvet & rdq cigarettes store uo;.

raportoitu Tämä loki löysivät vuonna 1902, jolloin Crater Lake National Park listattiin geologina Joseph – Diller (Joseph S. Diller) muistutti, että kuusi vuotta sitten, huomasin, että juuren pinta kelluva lokit, se
halkaisija 0,66 metriä, 1,33 metriä vedenpinnan yläpuolelle pitkä jakso.

Crater Lake on syvin järvi maailmassa yhdeksänneksi suurin, sen syvyys enemmän kuin Eiffel-torni, korkeus Vapaudenpatsas ja Washington Monument, joten se ei pääse juuri tukkien kelluu järvessä.
Asiantuntijat spekuloivat, että juuri tukkien on 450 vuoden historia, tämä root skinless kanto hyvin maaginen, luonto näyttää haastaa fysiikan lakeja & ndash; & ndash; näyttää juurtua, mutta on silti jatkuvasti kelluvassa tilassa.
Väitetään, se ei voi hallita ilmastonmuutosta.

asiassa tämä loki on ensimmäistä kertaa sitten löydetään siirtyneen tuhansia kilometrejä, vuonna 1936, National Park luonnontieteilijä – John Doerr (John Doerr) 3 kuukauden seurantajakso analyysi tämä loki on mobiili tyyppiä,
hän painotti, että se on laaja valikoima liike, joskus liikkuu hyvin nopeasti.

tutkijat huomasivat, että, kun 01/7-30/09 Tämä loki siirretään 100 km, yksi niitä päiviä Weather puuskissa voi liikkua kuusi km.
He uskovat, että tämä on kanto järven kallioilla tulivuoren Puun kasvu, vuonna maanvyörymän järveen osaksi tapaus oli, koska se on juuriltaan, pohja voi tasapainottaa tukevalle alustalle.

Tällä hetkellä suuri määrä turisteja houkutellaan Oregon katsella tätä outo ilmiö, he matkustavat laivalla livahtamaan järveen nähdä todellisen kapasiteetin tämän salaperäisen juuren lokit.
Kansallispuisto vesiympäristön biologi Scott – Gena (Scott Girdne cigarettes Shop r) sanoi: & ldquo; Tämä on juuri puu on oma persoonallisuus, oma historiansa, sen historia on osa National Park.
& Rdquo;