Orion avaruusalus lentää ympäri Moon vuonna 2018

Cheap Cigars EM-1 mission, SLS Orion kiertorata viime kuussa noin kolmen viikon testin tarkastaa suorituskykyä avaruusaluksen syvän taivaan.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, NASA virkamiesten sanoi Cape Canaveral, Florida, seuraavan sukupolven miehitetyn avaruusaluksen NASA suunnitelmat toteutetaan askel askeleelta.
Suunnitelman mukaan uusi miehitetyn avaruusaluksen 2018 suorittamaan historiallinen kuun lento.
Valtava Orion avaruusalus on miehittämätön koelento, ns & ldquo; etsintä tehtäviä 1 & rdquo; (EM-1).
Nyt avaruusalus valtava kehon rakenne on periaatteessa valmis.
NASA virkamiesten sanoi insinöörit ja teknikot ovat avaruusaluksen asentaa joitakin kriittisiä järjestelmiä, kuten hitsaus rungon ponneaineena siirtolinjojen ja muita nesteitä.

tässä työssä ovat suuria clean room operaatiokeskuksen Armstrong valmistunut, Orion projekti tutkimusmatkailija Scott Wilson tuotannollinen toiminta torstaina (syyskuu 8) klo Lehdistö että clean room on erittäin puhdasta.
Cheap Cigarettes koska meidän täytyy tässä ympäristössä sen varmistamiseksi, että venttiili ja muita komponentteja avaruusaluksen luotettava.
Lisäksi haluamme varmistaa, että ponnekaasu & ndash; & ndash; polttoaine ja hapetin ole sekoitettu epäpuhtauksia.
Hän lisäsi, että sisällä ponneaine sekoitus jonkin verran epäpuhtauksia johtaa venttiilin tukkeutumisen ja jopa aiheuttaa haitallisia seurauksia, kuten tulipalo.

Lockheed – Martin on pääurakoitsija Orion, Orionin Kennedy Space Centerissä tehtävä moninaisia ​​Jules Schneider sanoi joukkue odotetaan loppuun työnsä vuonna 2018 helmi- tai maaliskuussa.
NASA alkaa myöhemmin avulla Orion EM-1 mission valmis.
Tällä hetkellä tarkoitus käynnistää tämän tehtävän lokakuu 2018 marraskuussa.
EM-1 operaatio todistamaan Space Launch System (SLS) neitsytmatkallaan.
American Airlines Yu II-V.com Bureau suunnitellut tämän valtavan raketti kuljettaa tavaroita ja ihmisiä Mars ja muihin kaukaisiin paikkoihin.
EM-1 mission, SLS Orion kiertorata viime kuussa noin kolmen viikon testin tarkastaa suorituskykyä avaruusaluksen syvän taivaan.

Orion hanke tuotannollisen toiminnan tutkimusmatkailija Scott Wilson muistutti, että halusimme tehdä, kun kyseessä on Orion avaruusalus erilaisia ​​miehittämättömien järjestelmien mahdollisimman yllä tiukkoja stressitestejä, jotta tehtävä ennen jatkamista miehitetty avaruusalus
tuote toiminto mennä vikaan.

Orion avaruusalus on tullut tilaa ennen.
Joulukuussa 2014 avaruusalus suoritti neljän tunnin miehittämätön lento.
Operaatio on nimeltään & ldquo; EFT-1 & rdquo; (EFT-1).
(EM-1 käyttää uutta avaruusalus Orion) astronautit on & ldquo; etsintä tehtäviä 2 & rdquo; (EM-2) ensimmäistä kertaa kyytiin Orion avaruusalus.
NASA oli aiemmin stand lähettävä EM-2 viimeistään 2023, mutta Wilson sanoi NASA yrittää tehdä tehtävän käynnistää vuonna 2021.
Hän sanoi, että lupasimme tehtävä toteutetaan vuonna 2021, ja nyt välittämään tämän tavoitteen.