Osiris – Rex luotain käynnistetään tällä viikolla

II-V.com

Jos kaikki menee hyvin, Osiris-Rex luotain saapuu Elokuu 2018 500 metriä leveä asteroidi Bernoulli (Bennu), ja kahden vuoden kuluttua se otettiin näytteet vuonna 2023 materiaaliin
palasi Maahan.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, NASA asteroidi koskaan Keräysputki käynnistää 8. syyskuuta ovat valmiina, tiimin jäsenet ovat ilmaisseet hyvin innoissaan.
NASA virkamiesten sanoi koetin kuljettavat OSIRIS-Rex V II & the United Launch Alliance Atlas V raketti testi ja Cape Canaveral Air Force Base käynnistää sivuston ovat valmiita.
Launch päivä sääolosuhteet olisi hyvä, Air Force Sää Centerin ennusti 80 prosentin mahdollisuus aurinkoinen sää.
Lisäksi laukaisualusta 1. syyskuuta läheisyydessä esiintymisen SpaceX: n Falcon Yhdeksän raketti räjähdys ei aiheuttanut radioaktiivista pölyä.

NASA projektipäällikkö Scott Messer edustettuna, Atlas V raketti ja OSIRIS-Rex koettimet ovat valmiita loppuun, suljettu vertikaalinen integraatio laitteessa (VIF) in.
Toistaiseksi emme ole vielä löydetty räjähdys viime viikolla aiheuttamatta vahinkoa tai vaikutus.
Kustannus on 800 miljoonaa dollaria Osiris-Rex avaruusalus odotetaan tällä viikolla 07:05 EST torstaina iltapäivällä käynnistää, jotta vältetään ongelmia, jotka voivat aiheuttaa viivästyksiä käynnistää, käynnistää ikkuna avoinna 115 minuuttia.
Cheap Cigarettes Jos kaikki menee hyvin, Osiris-Rex luotain saapuu Elokuu 2018 500 metriä leveä asteroidi Bernoulli (Bennu), ja kahden vuoden kuluttua se otettiin näytteet vuonna 2023 materiaali palasi Maahan.

Tutkijat uskovat, että asteroidi on hiiltä sisältäviä orgaanisia molekyylejä Bernoulli, eli elämä kuten tiedämme koostumuksen moduulin.
Siksi tehtävänä on selvittää asteroidi kuten Bernoullin toi Maahan prosessissa elämän pelataan mikä rooli.
Tämä on tärkein tavoite, mutta Osiris-Rex koetin auttaa tutkijoita ymmärtämään paremmin maapallon mitä Bernoulli mahdollisen uhan.
Operaatio myös tutkia maailmankaikkeuden syvän avaruuden asteroidin Mikä voima, mikä tiivistää yleisiä lakeja space rockia raita.

päätutkija Dante Lauretta vuodesta 2004 TOR ehdotti alun perin on sitoutunut t & k Osiris-Rex ilmaisimet.
Hän sanoi, että hänen unelmansa lapsuudesta, voidaan nähdä vertikaalinen integraatio laitteet, katselin hänen tutkimus ja kehittäminen ilmaisimet asennetaan yläosassa raketti purjehtii asteroideja.
Joskus hän todella epäillä, että hän ei ole unta.