Osiris-Rex tulee koetin käynnistettiin 8 syyskuu

Osiris-Rex havainnot voivat auttaa tutkijoita määritellä uudelleen uhka voi aiheuttaa maapallon Bernoulli, tutkimukset ovat osoittaneet, että myöhään 22-luvulla, on pieni todennäköisyys asteroidi osuu Maahan

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, NASA virkamiehet
edustaa, NASA oli tarkoitus käynnistää ensimmäisellä viikolla asteroidin ja näytteenotto tehtävä ei ole 1 syyskuu SpaceX: n Falcon 9 raketti räjähdys.
Suunnitelman mukaan, NASA: n Osiris-Rex tulee koetin käynnistettiin 8 syyskuu Floridasta Cape Canaveral Air Force Base, lähes Maan asteroideja Bernoulli (Bennu) tarkkailtiin kahden vuoden ajan.
Atlas V raketti kuljettaa anturi tulee olemaan 19:05 EST 8. minuutti käynnistää alkuperäisen suunnitelman, eikä sillä räjähdyksen eilisen SpaceX: n Falcon 9 raketti lykätään.

NASA virkamiehet eilen räjähdyksen jälkeen Twitterissä sanoi alustava tutkimus osoitti, että raketti ja ilmaisin ovat vielä ennallaan, SpaceX yhtiö tutkii yhä aiheuttaa räjähdyksen.
Samaan aikaan cigarettes Shop, käynnistää palveluntarjoajien yhdessä käynnistää liitto valmistelee oman Atlas V veturina OSIRIS-Rex ilmaisimet.
Jos kaikki menee hyvin, Osiris-Rex tulee koetin heinäkuussa 2018 500 metriä leveä asteroidi Bernoulli tavata, ja näytteenottoa, seurasi syyskuu 2023 näytettä palasi Maahan.
Kustannukset noin $ 800 miljoonaa missio, päätarkoitus on lisätutkimuksia, kuten Bernoulli runsaasti hiiltä asteroideja kraftöverföringsorganet perusrakenneosia elämän maapallon aikana moduulin Mikä rooli.

tutkija Daniel Scheeres tehtävä mielestämme on yksi Bernoulli taivaallisten läsnäolosta alkeellisin aurinkokunnan runsaasti orgaanista ainesta.
Mielestämme se muodostuu varhain aurinkokunnan, tislataan raakakaasun.
Tämä on tärkein syy päätökseen toteuttaa tehtävän.
Osiris-Rex havainnot voivat auttaa tutkijoita määritellä uudelleen uhka voi aiheuttaa maapallon Bernoulli, tutkimukset ovat osoittaneet, että myöhään 22-luvulla, on pieni todennäköisyys asteroidi osuu Maahan.
Tutkijat Scheeres sanoi, että tiiviillä tutkimuksen Bernoulli, voimme tarkasti määrittää niiden kiertoradat ja totesi, että sen vaikutus fyysisiä vaikutuksia, kuten UNM Clothing tarkempia ennusteita seuraavien muutama sata vuotta, sen sijainti Cigar Storehouse.

meidän pitäisi tietää, jos tarvitset rakentaa valtava ilmaisin.
NASA virkamiesten sanoi operaatio tutkii Bernoulli on resursseja tutkia tarkemmin mahdollisuutta tulevaisuuden asteroidi kaivos.
Osiris-Rex tehtävänä on NASA: n ensimmäinen asteroidi näytteestä tehtävä, mutta se ei ole ensimmäinen kerta historiassa tällaisiin tehtäviin.
Vuonna 2010 Japanissa & ldquo; Hayabusa & rdquo; numero (Hayabusa) tehtävä takaisin asteroidi Itokawa (Itokawa) sekä pieniä näytteitä ja käynnistää Hayabusa II peräisin eri tilaa kiviä joulukuu 2014
näytteenottoa.

NASA kerätty monia tehtäviä aiemmin, takaisin Maahan näytteitä muun tyyppisiä, esimerkiksi alkaa Apollo astronautit kuuhun kiviä toi takaisin paljon, samoin kuin alkuperä Stardust avaruusalusten ja koettimet otettiin
näytteitä aurinkotuulen hiukkaset ja hiukkasia komeetta näytteitä.