Perustettiin maan ensimmäinen avaruudessa Asgardin

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 12. lokakuuta, 11, kansainvälinen ryhmä tiedemiehiä ilmoittivat perustavansa ensimmäisistä maista avaruudessa, nimeltään Asgardia, suunniteltu suojaamaan planeetan tuhoisa asteroidi vaikutus, hankkeen
ensiaskeleet ensi vuonna käynnistää satelliitin.
Lisäksi tästä lähtien, ihmiset voivat rekisteröityä Asgardia projektin verkkosivuilla, ensimmäinen 100000 rekisteröijien on Asgardia kansalaisia.

mukaan projektinjohtaja, sanoi, perustamalla uuden & ldquo; & rdquo; kansallinen hanke omistusoikeuden tilaa ihmisille ja tilaa luoda uudet puitteet asema itsenäisenä kansakunta.
Ryhmänjohtaja on perustaja kansainvälisen lentoliikenteen tutkimuskeskuksen Igor Ashurbeyli, 11. Hän ilmoitti järkyttävä ohjelma lehdistötilaisuudessa Pariisissa.
Alustava työ

Joukkue suunnitelmat on käyttää pisimmällä tieteen ja teknologian luoda esteen suojella ihmiskuntaa, lopeta uhka ihmisen tai luonnon tilaan, kuten Space Junk, auringonpilkut, planeetat vaikutus.
On arvioitu, että tila on olemassa jäljitettävissä jopa 20000 kappaletta Space Junk, tilaa ja asia itse uhka maapallon elämälle.

mukaan Ashurbeyli sanoi, & ldquo; Asgardia on kypsä ja itsenäinen valtio, tulevaisuudessa jäseneksi YK, sen merkitys on olemassaolon rauhallisen tilan suoja, jotta riitojen maapallolla leviävät avaruuteen.
& Rdquo;

Professori Ram Jakhu Kanadan McGill University, sanoi, & ldquo; hallinnon avaruudessa, perustaminen realistinen ja ainutlaatuinen maailmanlaajuinen tila oikeudellista järjestelmää on välttämätöntä, se varmistaa, että avaruuden on
toteutetaan kestävällä tavalla, se on rauhanomaisiin tarkoituksiin, mutta myös hyödyttää ihmiskuntaa, mukaan lukien maapallolla elää ja avaruudessa tuleville sukupolville.
& Rdquo;