Ponnistusinkontinenssi hoito

häiriötön emättimen nauhaa kirurgiseen obturator ovat yleensä voimassa yli vuosikymmenen, mukaan julkaistu ”Journal of Urology” lokakuun numerossa tutkimusraportin.

Danielle Dietrich Dr. Raoul alkaen Medical University of Graz, Itävalta ja työtovereiden tarkasteltiin häiriötön emättimen obturator keskeytetään kun 10 vuotta 124 potilaalla on subjektiivinen ja objektiivinen paranemisasteella.
Kaiken kaikkiaan 112 naispotilaiden ovat edelleen elossa, 49% hyväksyttävä kliininen tutkimus, 63% vastasi kyselyyn.

tutkijat havaitsivat, että 55 potilasta, joille tehtiin kliininen tutkimus Cheap Cigars in UNM Clothing tavoitteena paranemisasteella oli 69%.
22% ei ole parantunut, 9 prosenttia koki reoperation takia toistuvaa tai jatkuvaa ponnistusinkontinenssi (hoidon epäonnistuminen).
71 naiset täyttäessä kyselylomakkeen raportoitu subjektiivinen parannuskeino cigarettes store enemmän oli 64%.
5%: lla potilaista oli emättimen nauhaa puristi kliinisen analyysin näillä naisilla, todennäköisyys on hyvin pieni suulakepuristetut, ja ei oireita, ei hoitoa tarvitaan.
Kumulatiivinen pursotusnopeutta 7%.
Kaiken kaikkiaan 9% naisista takia häiriötön emättimen nauhaa kirurgiseen sulkuelimen liittyvät komplikaatiot ja tehtiin toinen leikkaus, 26% naisista esiintyi yliaktiivisen rakon.

& ldquo; pitkäaikainen kohortti tutkimus osoitti, että häiriötön emättimen nauhaa kirurgisia obturator pitkäaikaiseen ponnistusinkontinenssi naisilla, on varsin tehokas hoito.
& Rdquo; kirjoittajat kirjoitti.