Pregabaliini neuropaattisen kivun hoitoon vaikutus voit?

päätelmien mukaan julkaistaan ​​verkossa 9. syyskuuta ”käytäntö kipu” on, onko aiemmin käytetty gabapentiini, pregabaliini neuropaattisen kivun hoito on hyödyllistä.

Dr. John D. Markman kollegoineen Rochester, New York University School of Medicine satunnaistettiin kerättiin noin 18 kohteet pregabaliinin neuropaattista kipua potilailla, kaksoissokkotutkimuksessa.
Kirjoittajat vertasivat pregabaliinin välittämää kipua ja kivun liittyviä uni muuttuu intervention pisteet, ja lopulta muuttaa kokonaisvaikutelma tulokset potilaista sekä saavien eikä vastaanottaa ennen esiintymistä gabapentiini potilailla, joilla on haitallisia reaktioita elimistössä.

tutkijat huomasivat, että riippumatta siitä, mitä annos pregabaliinin missään vaiheessa, ennen hyväksymistä ja ryhmien välillä potilailla, jotka eivät olleet saaneet gabapentiini, kivunlievityksen ja kivun liittyvän unen häiriö lieventämiseen ja laajuutta ei ole mitään eroa.
Ja lopussa tutkimuksen, ilmaantuvuus kokonaisvaikutelman tulokset tai haitallisia muutoksia potilaan jakelussa oli myös merkittävää eroa vastaanottamisen ja jotka eivät saa gabapentiinihoidon potilasryhmässä.

& ldquo; Tulokset tukevat ajatusta, että pregabaliini ehkä onnistua potilaille, jotka kärsivät neuropaattista kipua gabapentiini huono vaste tai intoleranssia.
& Rdquo; kirjoittajat kirjoitti.
& Ldquo; Nämä tulokset korostavat, että on tärkeää riippuen yksilöllisestä vasteesta erilaista hoitoa (mukaan lukien soveltaminen enemmän reagenssien samoin sellainen mekanismi) säätää neuropaattisen kivun hoidossa.
& Rdquo;