Professori Zhong Nanshan: PM2.5 / 10 mikrogrammaa lisää vähentää keuhkojen toimintaa 26 ml: lla

Raskas pitoisuudet raskas PM2.5 sää vaikuttaa terveyteen väestön, erityisesti ihmisten keuhkojen toimintaan päivän aamuna 15 syyskuu Kiinan Academy of Engineeringin johtaja National Center for Hengityssairaudet Clinical lääketiede tutkimuskeskus, professori Zhong Nanshan ja hänen avustajansa Guangzhou Hengityssairaudet instituutin johtaja valtion Key Laboratory of Respiratory Diseases, professori Ran Pi-Xin Guangzhou Koska vastaus: sameus ja muut pahasti saastunut sää, joka johtaa kroonisen obstruktiivisen keuhkokuume (tarkoitetut nimellä ”hitaasti lopettaa keuhkot”) lisääntynyt riski sairastuvuutta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että PM2.5 pitoisuus kasvaa, johtaa vähentyneeseen keuhkojen toimintaa. PM2.5 pitoisuus per ylimääräinen 10 mikrogrammaa kuutiometrissä ilmaa saastuminen euroalueelta keuhkotoiminnan putoaa noin 26 ml.

Ran Pi-Xin on vastuuhenkilö tutkimuksen. Hän sanoi tulokset osoittivat tha t PM2.5 nousi 35 mikrogrammaa kuutiometrissä 75 mikrogrammaa kuutiometrissä, riskiä keuhkoahtaumatauti kasvoi 2,4 kertaa, jos PM2.5 pitoisuus on yli 75 mikrogrammaa kuutiometrissä, sitten paikalliset asukkaat kärsivät keuhkoahtaumatauti on 35 mikrogrammaa kuutiometrissä alapuolella asukkaiden 2,53 kertaa.

tutkimusryhmä on Lianping County kansan sairaalaan kroonisen keuhkoahtaumataudin seulonnassa

研究团队在连平县人民医院进行慢阻肺筛查
Tutkimusryhmä COPD seulonta Lianping ihmisten sairaalaan

PM2.5 75 mikrogrammaa, sairastumisriskiä kasvoi 2,4 kertaa

Said ”edellinen näkemys on, että hidas vastus keuhkoihin on vain sää ei ole hyvä, lisää hitaasti puhkeamista keuhkojen hyökkäys, sairaala, katso klinikalla.” kuitenkin, Ran tutkimuksessa todettiin, että ilmansaasteet on suhteellisen raskas, ja kroonisten obstruktiivisten keuhkojen diseas eaND esiintyvyyttä Tämä tutkimus osoittaa, että näkökulmasta ennaltaehkäisyä, vahvistaa ja nopeuttaa hallintaa ympäristön saastumista, vähentää esiintyvyys keuhkoahtaumatauti on hyvin tärkeä suhde. (Ran Pi Xin) niiden johtopäätös on PM2.5 35 mikro-grammaa kuutiometriä kohti, kasvoi 75 mikrogrammaa kuutiometriä, esiintyvyys kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden, riski kasvoi 2,4 kertaa. ”

Ran Pi Xin sanoi, että ennen kuin voivat olla huolissaan” PM2 0,5 on kanssa keuhkosairaus on suhde ”, mutta ei todellinen tiedot osoittavat, että PM2,5 nousu missä määrin määrä keuhkojen toiminnan heikkeneminen. Tutkimusryhmä Guangdong Zhanjiang, Guangzhou, Shaoguan useita alueita järjestelmän kautta tutkimuksen ja totesi, että PM2.5 kanssa keuhkojen toiminta on hyvin lähellä, PM2.5 aiheuttaa suoraan johtaa alentuneeseen keuhkojen toimintaa.

Ran Pi sanoi Xin, ”(tulokset esitetty) PM2.5 pitoisuudet jokaista 10 mikrogrammaa cu bic mittari, hän keuhkojen toiminta (ilman saastuminen asukkaat) pienenee noin 26 ml: ksi. Jos pitoisuus ylittää PM2.5 75 mikrogrammaa kuutiometrissä, sitten hän (kärsii krooninen ahtauttava keuhkosairaus) riski on 35 mikrogrammaa kuutiometrissä (alue asukkaat) 2,53 kertaa ”

Ran Pi Xin että Tutkimustulokset ihmisten tulevaisuudessa valvonta Krooninen estäminen keuhkosairaus, teki selvän varoituksen :. lisäksi tupakoinnin lopettamiseen, mutta myös ilmansaasteiden vähentämiseksi , vaan myös vähentää maaseudun keittiö biomassan polttoaineiden aiheuttamaa saastumista.

hitaasti estetty keuhko on kolmanneksi eniten tappavan taudin Kiinassa. Tupakointi, ilmansaasteiden ja muiden syiden johtavat Kiinaan 40 vuoden aikuisen 8,2% sairaita, potilaiden määrä vuodessa yli 40 miljoonaa ihmistä. potilaiden takia henkitorven, keuhkojen ja muiden kestävien tulehdus, keuhkojen toiminta vähitellen pienentynyt, hengenahdistus, hengitysvaikeudet jamuita oireita, voi johtaa hengityksen vajaatoiminta, joka johtaa kuolemaan.

Vielä pelottavaa on, että yli 70%: lla potilaista, joilla on krooninen keuhkoahtaumatauti ovat vain aikaisin potilaita. Varhaisessa vaiheessa keuhkoahtaumatauti, potilaan keuhkojen toimintaa laski jyrkästi, mutta melkein ei tunne mitään oireita. Siksi potilas hoito on hyvin alhainen. Lääketieteelliset ohjeet eivät suosittele lääkitystä. Lopulta suurin osa keuhkojen toiminta potilaan on lähes katoavat pysyvästi.

professori Ran Pi-Xin johti joukkueen> <suorittaa ruohonjuuritason keuhkoahtaumataudin tutkimusta

professori Ran Pi-Xin johti joukkueen ruohonjuuritason COPD tutkimuksessa

riskiryhmiä olisi tehtävä aloite tehdä, kun 40-vuotias keuhkotoiminnan testit 冉丕鑫教授带领团队到基层开展慢阻肺研究

aamulla, Zhong Nanshan ja yhteistyötään Japanin myös Guangzhoussa yhdessä liikkeeseen varhaista väliintuloa C hronic obstruktiivinen keuhkokuume hoidossa tärkeitä tutkimustuloksia. tulokset Tutkimustulokset osoittavat, että jos diagnoosi varhaisen keuhkoahtaumatauti potilaalla on jatkuva huumetta, potilaan keuhkojen toimintaa tallennetaan.

Diagnoosi kroonisen keuhkoahtaumataudin perustuu pääasiassa keuhkojen toiminta testitulosten. ”Mutta me hidastaa keuhkojen seulonta potilaiden sisällä, tehty keuhkotoimintatestien, vain 2,5%, kuinka alhainen levinneisyysaste?” Ran Pi Xin sanoi. sillä riskiryhmiin, kuten pitkäaikainen tupakointi, pitkäaikainen altistuminen riskitekijöille, kuten usein yhteydessä savua maaseudun keittiö, altistumisen pölylle ja raskas ilmansaasteita väkijoukkoon. pitäisi tehdä aloite tehdä keuhkojen toiminnan tarkastus. ”Ran Pi-Xin tätä ehdotusta.

Guangzhou hengityselinsairauksia tutkimuslaitoksen apulaisjohtaja, professori, tohtorin tutor Zheng Jinping sanoi, että tammikuussa 2017 na TIONAL & # 8220, kolmetoista viisi ”terveyttä ja terveyttä koskevan suunnitelman mukaan keuhkotoimintatesti olisi sisällytettävä kansalliseen säännölliseen kokemukseen. Kansallisen suunnitelman mukaan vuoteen 2025 mennessä luultavasti toivon, että keuhkofunktion läpäisykyky voi nousta 20 prosenttiin kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden diagnoosin pitäisi olla 40%, mutta etäisyyden tämän tavoitteen saavuttamiseksi on paljon tekemistä.