Pysy kansainvälisellä avaruusasemalla lähes kuukausi SpaceX: n kapseli palasi Maahan

SpaceX vahvisti, että Dragon kapseli on onnistuneesti laskeutunut Tyynenmeren ennen menestys kapselin on tarvikkeita, laboratorio- materiaalien ja muiden tavaroiden avaruuteen, paina lehdistö, lehdistön mukaan suunnitelman palata Maahan.

elokuun täytäntöönpanossa SpaceX CRS-12 re-tarjonta tehtävä, Dragon lensi avaruuteen, tavarat lähetetään kansainväliselle avaruusasemalle. Dragon lähettää paljon lab materiaalien kansainväliselle avaruusasemalle, kuten supertietokone tekemät HPE, jonka tavoitteena on testata, onko ohjelmisto kovettuminen teknologia voi suorittaa tietokoneen ankarissa olosuhteissa. ns ohjelmisto kovettuminen sanotaan, että monet toiminnot laitteiston ennen, voidaan nyt korvata ohjelmisto, joten ei ei tarvitse muuttaa laitteiston.

Kun lähes kuukauden oleskelun kansainvälisen avaruusaseman, Dragon tuoda takaisin monia kokeellisia tuloksia ja muita lasteja. kapseli palautettiin maahan käyttäen laskuvarjo, onnistuneesti laskeutunut ja palattava, ja voitiin analysoida maahan tutkijat.

SapceX on toistuvasti käytetty Dragon kapseli loppuun uudelleen tarjonta tehtävä, se on 12. menestys kansainvälisen avaruusaseman toimitus. tällä kertaa SpaceX käyttää uutta kapseli, SpaceX toivoo käyttämään peruskorjaus Dragon International Space Station toimitus, käyttää näitä tiloja ennen.

käyttö nopeuden, vähentää vaikeus, joten voit parantaa tehokkuutta. (Ulkopuolella pilvi)