Quantum tiede kokeellinen satelliitti ”Mozi numero” kiertoradalla testaus etenee hyvin

Data Kuva: Kiina kehitti maailman ensimmäinen quantum tieteellisen kokeen satelliitti

Correspondent 12 lokakuu Kiinan tiedeakatemia oppinut, että kvantti tiede koesatelliitin Kiinan ensimmäinen & ldquo; Mozi määrä & rdquo; jälkeen onnistunut laukaisu 16 elokuu tänä vuonna, on nyt
työ on kiertoradalla testit, satelliitin alustan testaa parhaillaan, hyötykuorma testaus, kolme satelliitti-maa link testi etenee sujuvasti, erilaisten satelliittijärjestelmien toimivat normaalisti.

kvantti satelliittiprojektissa johtava tutkija, akateemikko Pan Jianwei käyttöönotto, koko työ kiertoradalla testaus kestää noin kolme kuukautta, sen odotetaan valmistuvan marraskuun puolivälissä.
Kiertoradalla testaus on valmis, satelliitti toimitetaan käyttäjälle ja toteuttaa tieteellisiä kokeiluasteella.

Nykyisin & ldquo; Mozi määrä & rdquo; satelliittijärjestelmäperustan on suorittanut testin.
Energiaseuranta, akun tila on normaali, normaali virransyöttö aurinko siivet, ladata ja purkaa toimivat asianmukaisesti, kauko-ohjaus- ja data injektio, kauko näkökohta 100% onnistumisprosentti.

Samaan aikaan loppuun satelliitin asennon ohjaus moodivaimennus korko, aurinko hankinta tilassa, purjelautailu laajennettuna, ja inertia suuntaava tila testi, satelliitin asennon ohjausjärjestelmä toimii normaalisti, vakaa suorituskyky; tiedonsiirron viestintä, etämittaus- vakaus on tärkeää, odotusten mukainen
, terminen ohjausalijärjestelmään lämmityspiiri toimii oikein, täyttämään; tähti palvelunhallinnan, tietokone satelliitti palvelu tila on normaali, tähdet Service ohjelmien suorittamisen kunnolla.

hyötykuorma testi työ on saatu päätökseen.
Hyötykuorma kunkin yksittäisen boot tarkistaa, normaalitila, loppuun sisäinen kuormitus optisesta akselista kohdistustestisivun, tarkkuutta vastaavia optisen akselin täyttämään tehtävän vaatimukset, täydellinen erityinen Testikuorman yhden fotonin havaitseminen, yhden fotonin ilmaisin tumma laskee indikaattorit odotusten mukaisesti, loppuun kaikki maa
osoittaa asema, hyvän vakauden, seuranta tarkkuus vaatimusten, sää edellytykset täyttyvät vaatimukset tavoitteena aseman, jonka tavoitteena oli onnistunut; sotkeutua lähde toimii oikein, valonlähteen kirkkaus ja muut indikaattorit täyttämään tehtävän vaatimukset, kuorma-komennon injektio, telemetrian
tieteelliset ja loppupään tiedonsiirrot olivat normaalit.

päivää linkki testi osittain päätökseen.
Mukana Xinglong Station, Delhi asema, yksi asema tavoitteenaan Nanshan asemalla testi, jotta voidaan luoda yhteys taivaan ja maan, ja valmistumisen Nanshan Delhi station kaksinkertainen testi, jonka tarkoituksena luoda kahdenvälisiä sotkeutua kevyt ketju, jossa valmistumisen asemalle Ali
näöntarkastus, luoda teleportaatio optinen linkki.
Satelliitit ovat parhaillaan parametrien säätö, ja prosessi löytää paras toimintapiste kertynyt kelvollisia tietoja.
& Ldquo; Tänä aikana Quantum valmistunut maailman ensimmäinen satelliitti samanaikaisesti on kohdistettava tarkkaan kaksoisasema testaus, joka on yksi suurimmista koko testauksen ongelmia, tarkkuuden vaatimukset ovat erittäin korkeat.
& Rdquo; kvantti satelliitti engineering jako varatoimitusjohtaja ja ylipäällikkö satelliitin järjestelmän, sanoi Wang Jianyu, & ldquo; vaan ainoastaan ​​täydellisen bistatic linjaus, voimme toivoa suorittamaan seuraava tähti jakaa Lomittuminen kokeiluja.
& Rdquo; yhteensä

kvanttimekaniikasta tiede satelliitti hakujärjestelmää jako, sanoi satelliittijärjestelmien divisioona johtaja Peng Chengzhi, satelliitti testi, monet suorituskykyparametrit ylittää suunnitelluista.
Esimerkiksi koska kvantti satelliitin voi toimia vain öisin, suojelemiseksi virtalähde, kun alkuperäisen mallin satelliitin kokeilu vain kerran per yö, korkeintaan kaksi kertaa.
Satelliitti päivää myöhemmin löysi että energiajärjestelmä suorituskyky on erittäin hyvä, joukkue neuvottelujen jälkeen, päätti antaa & ldquo; Mozi määrä & rdquo; tehdä 2 tai 3 kertaa päivässä kokeen, ja onnistui lopulta.

& ldquo; Perinteisesti satelliitti päivää vakauttamiseksi, niin pitkälle kuin mahdollista, ei oikaista, vaan tutkijat toivovat on tehdä niin paljon kuin mahdollista, kun olosuhteet sallivat useita kokeita.
Tieteen ja tekniikan joukkue on joukkueen yhteistyö malli on todellinen tiedevetoinen satelliitti; Mozi määrä & rsquo; it & lsquo.
& Rsquo; & rdquo; Peng Chengzhi sanoi.

On selvää, että kvantti satelliitin & ldquo; Mozi määrä & rdquo; on yksi Kiinan Academy of Space Science ja strateginen pilotti tieteen ja teknologian hankkeita ensimmäisen tieteellisen kokeen satelliitin, 16. elokuuta onnistuneesti laukaistu Jiuquan Satellite Launch Center.
Sen päätehtävä on suorittaa nopea satelliitin tieteen kvanttiavaimen jakeluun, Lomittuminen jakaa satelliitti- ja satelliitti-maa kvanttiteleportaatio kokeilu.