Radiologi ei lisännyt syöpäriskiä

Uusi tutkimus julkaistiin ”radiologia” -lehden online-versio

osoitti, että radiologit vuonna 1940 valmistuttuaan lääketieteellisen koulun kuoli säteilyltä liittyvien sairauksien, kuten syövän, riski ei kasva.
Tutkijoiden mielestä havainnot korostanut viime vuosikymmeninä, pyrkimykset vähentää työhön säteilyannoksen tuloksia.

tutkimus pitkäaikaisia ​​vaikutuksia kuolleisuuteen radiologi arviointiin säteilysuojaustaso ja ymmärrystä pitkäaikainen altistuminen pieniä annoksia säteilyä on hyvin tärkeää.
Edellinen USA tutkii, koska tiedot otoskoko on pieni, ja vain heijastaa aikaisempaan tilanteeseen, on joitakin rajoituksia.
Yhdysvalloissa, viimeksi seurannan radiologin lopussa 1975, nykyiseen ymmärrystä riski on aukko.

National Cancer Institute (NCI) osasto Säteilyn Epidemiology Ministeri Amy Berrington de Gonz & aacute; lez, D.Phil puheenjohtajana tutkimusta, sen mukaan American Medical Association (AMA) lääkäri arkisto tietokannan tietueet, tämä 1906.
se on kehitetty perustaa tietokanta, joka sisältää 1,4 miljoonaa lääkäriä, asukkaat ja lääketieteen opiskelijoiden läsnä ja historiatiedot.

tutkijat syövän esiintymisen 43763 radiologit 1916-2006 ja valmistui Medical School psykiatri 64990 ja kuolleisuuden verrattiin.
Koska ei voi olla psykiatri työperäisen säteilyaltistusta, joten he valitsivat psykiatri kuin vertailuryhmällä.
Dr. Martha Linet

NCI: n säteily Epidemiology Division, sanoi viime vuosikymmeninä, käytäntö on muuttunut dramaattisesti, on enemmän lääkäreitä alkaa läpivalaisujärjestelmien ohjausprosessi, tekevät yhä vaikeampaa löytää ilman lääkärin ryhmä säteilyaltistuksen
valvontaa.

Kaiken vuonna 1940 valmistuttuaan mies radiologi kuin psykiatrisessa heidän kollegansa paremmin.
Radiologit todennäköisyydellä kuolemaan johtuen kaikista syistä on pienempi, koska ei ole näyttöä siitä, että säteilyä liittyvät sairaudet, kuten syöpä, sydän- ja verisuonisairaudet aiheuttavat radiologi kuolleisuutta.

Dr. Linet sanoi, tärkein havainto on, että todennäköisyys radiologi koska kaikki kuolinsyyt olivat pienemmät kuin psykiatrit, lääkärit samanlainen molemmissa ryhmissä yleistä syöpään kuolleisuus.

vertailu, vuonna 1940 ennen valmistumista radiologia kuoli tiettyjen sairauksien, kuten akuutti myelooinen leukemia ja myelodysplastinen oireyhtymä on erittäin todennäköistä, että nämä sairaudet liittyvät ammatillisia säteilyaltistukset.
Nämä varhaiset työntekijät, todennäköisyys kuoli melanooman ja ei-Hodgkinin lymfooma on korkeampi.
Riski

vanhempi radiologit kärsivät aivoverenkierron sairaus on korkeampi.
Viime vuosina tutkimukset ovat osoittaneet, että pienen annoksen säteilylle altistuminen voi liittyä verenkierron ja aivohalvaus liittyvät.

Tutkijoiden mielestä terveysriskejä radiologian valmistuneet vastavalmistuneita vähentäminen voi johtua säteilysuojaustaso kehittämisen ja parantamisen, ja turvalaitteiden myös parantunut.

Dr. Linet sanoi, useimmat tutkimuksissa havaittiin suurentunut varhaisen tutkimus esineet ovat radiologia.
Olemme myös sitä mieltä, että on olemassa todisteita siitä, että Yhdysvaltojen ja muiden maiden vähentää annosvaikutuksen ilmestyi, ja vähentää vastavalmistuneet.