Reality -versio ” vetosäde ” vetää hiukkasia liikkuvien kohteiden

NASAn fyysikko ja kehittivät traktorin palkki laite, tulevaisuudessa voi saavuttaa kaapata komeetta pölyhiukkasia ja muita pieniä esineitä avaruudessa.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä, tutkijat ovat suunnitelleet tosielämän versio & ldquo; & rdquo;, traktori valonsäde voidaan käyttää kuvaamaan esineen avaruudessa.

fyysikko totesi, että vetosäde palkki voidaan kaapata ja siirtää jotain, siirrä 1 cm: n etäisyydellä.
Jos asiakas päivittää tulevaisuuden laitteen, hiukkaset voivat liikkua muutaman metrin useita kilometrejä.
Vaikka sädevirran vetovälineen liikkuvan kohteen etäisyyden on hyvin pieni, mutta sitä voidaan soveltaa lasipallot millimetrin kymmenesosaa halkaisijaltaan, koko kohteen tai ihmisen soluista, tätä tekniikkaa voidaan käyttää saamaan näyte kiertoradalla.

Cigar Storehouse

Tutkimuksen johtaja, New York University fyysikko David – Greer (David Grier) sanoi tohtori .: & ldquo; Nykyisin tutkijat yhteistyössä NASAn Goddard Space Center, aikoo kehittää pitkän kantaman
vetosäde laite liikkuvan kohteen, liikkuva kohde odotetaan vetää muutaman kilometrin, se kuulostaa tieteiskertomus tulla todellisuutta.
& Rdquo;

KKare cigarettes Kun me vetosäde laitetta valmistetaan laboratoriossa, ensimmäistä kertaa vain pieniä esineitä liikkuu hyvin pienen matkan, vain metrin miljoonasosa etäisyys.
Tällä hetkellä voimme siirtää esineitä muutaman senttimetrin, tulevaisuudessa saavuttaa useita metrejä, useita kilometrejä, lopulta voimme kuten science fiction elokuva juonta, kuin vetämällä koko maailmankaikkeus sotalaivoja avaruudessa.
Tulevaisuudessa avaruustutkimuksen, vetosäde tekniikka on erittäin tärkeää.

On todettu, että vuonna 1997, Greer ja II & V tutkimus kollegoiden kehitti ensimmäisenä & ldquo; & rdquo; holografinen optinen pinsetit siirtää pieniä esineitä, kun he kehittivät liikkuvan kohteen, joka kykenee hinauslaitteiden.

Tällä hetkellä ne pomppia projektori lasersäteen tuottamiseksi tietokoneeseen hologrammi, joka on samanlainen, jota kutsutaan & ldquo; solenoidi palkki & rdquo; häikäisyä -spirokeetan.
Tämä kierre rakenne on samanlainen kuin Arkhimedeen ruuvi, joka pystyy imemään partikkelien, ja muuttamalla hologrammi, hiukkaset liikkuvat pitkin kierteisen rakenteen.

Dr. Greer totesi, että tämä spiraali rakenne varmistaa, että palkki saavuttaa pidon.
Kuitenkin, veto esineen koko rajoittaa laserin aallonpituus ja teho.
Tällä hetkellä NASA toivoo käyttää teknologiaa avaruusalus kaapata komeetta näytteitä.