Sakurajima tulivuori puhkeaa uudelleen

levy sijaitsee risteyksessä Japani on vulkaaninen toiminta Cheap Cigars maissa, joista UNM Clothing Sakurajima tulivuori on aktiivisin tulivuori.

nyt, geologit tarkkailemalla muutoksia maastossa lähellä tulivuoren Sakurajima löydetty maanalainen magma allas kiihtyy kertymistä, mikä johtaa tulivuori tapahtui 30 vuotta väkivaltainen purkaus.
Kagoshima prefektuurissa tulee tehdä 30 miljoonaa ihmistä kärsi seuraavaksi.

Sakurajima tulivuori laajamittainen purkaus oli vuonna 1914, kun se johtuu 58 kuolemantapausta, päivän rankkasade on muodostumista suuria tulvia, tuhosivat taloja.
Geologit ennustaa, perustuvat tämänhetkisiin magma kertymisnopeus ennusteet, Sakurajima tulivuori purkautui saavuttanut rajat aika olisi oltava 130 vuotta viimeisen purkaus, joka on 30 vuoden kuluttua.

geologi on tarkkailla muutoksia pinnan lähellä Sakurajima tulivuoren GPS data, ja avulla geofysiikan malli, tutkijat rekonstruoitu alaosan Sakurajima tulivuoren magma putkessa.
Lopulta hän totesi, että määrä magma magma altaan kasvaa 3.5 standardin jalkapallo vuotuinen kertymistä, mutta myös nopeuttaa.
Tätä varten, maasto ympärillä Sakurajima tulivuoren on alkanut pullistuma ilmiö.

mahdolliset vaarat purkauksen Sakurajima tulivuoren olemassa, Japanin hallitus ja geologinen tutkimus osasto on melko vakavasti, Kagoshima prefektuurissa varhain alkoivat keskustella maahanmuuttokysymyksistä kärsivillä alueilla asuvien vuonna 2015.

cigarettes Sale