Savukkeiden karsinogeeneja jäävät saostuskammiossa pitkään

American University of San Diego, sanoi uusimman tutkimuksen, vaikka tupakoinnin lopettamisessa, savuke karsinogeeneja ovat edelleen upotettu sisätiloissa hiekkaan, seinät ja matot pitkään, joten perhe altistuu kolmannen käden savu ympäristössä.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä, uusi tutkimus osoittaa, että tupakansavun voi jäädä jopa kuusi kuukautta tai enemmän huoneeseen, vaikka lopettaa tupakointi, savuke karsinogeeneja pysyvät upotettu sohva, seinät ja matot pitkään
.
Myös ihmiset huoneessa, onko tupakoitsijoita, tupakoivat tai tupakoimattomien ennen, vaarallisia kemikaaleja kehoaan indeksi nousee.

American University of San Diego tutkijat korosti, että tämä uusin tutkimus on paras varoitus tupakoitsijoille, paha Tupakointi tuo heidän rakkaansa vammoja.
Johtaja tutkimuksen, psykologian professori yliopistossa San Diego Georg – Matt (Georg Matt) sanoi: & ldquo; kolmannen käden savun pysyä kuinka kauan, ja onko muiden asukkaiden ja ex-tupakoitsijoita alttiina myrkyllisten kemikaalien ympäristössä,
tämä on erittäin tärkeää.
& Rdquo;

professori Matt ja kutsua kollegansa testattu 90 tupakoitsijoita Tutkimukseen osallistui, julkaistu ”tupakoinnin torjuntaa” -lehden julkaisi äskettäin.
Kuuden kuukauden aikana, tutkijat vierailevat säännöllisesti näitä testaajille kotiin, he Pyyhi seinät ja ovet, näytteet kerättiin lattialle, ja asukkaat virtsan ja käsi pyyhi näytteitä, analyysi näistä näytteistä he etsivät tahansa
nikotiini, kotiniini ja NNK, nimeltään keuhko karsinogeeneja: kemikaaleja kuten tupakkaan liittyvät todisteet.

90 Tupakointi testaajat vain 8% onnistuneesti lopettaa, sormet ja kodin pintojen näistä tupakoinnin väheni merkittävästi nikotiinin aine.
Kuitenkin tämä lasku on hyvin lyhyt, samalla, tutkijat huomasivat, että muut testaajat kotiin tupakkaan liittyvien kemikaalit olivat normaalia suuremmat.

Tämä tutkimus on eniten huolta lattialle pöly kerätyistä näytteistä osoitti, että kuuden kuukauden kuluttua lattialla nikotiinin ja NNK- indeksi lähes ennallaan.
Matt sanoi: & ldquo; kesto tutkimusoperaatio, asukkaat kodin testit osoittavat, että indeksi ei vähentänyt sisätiloissa karsinogeeneja, yritämme vastata kysymykseen 😕 Kuinka kauan perusteellinen kotiin ilman savukkeita pilaantumista & rdquo;

voit alkaa sulkeutua
mutta kotiin, on vielä tupakansavun, kolmannen käden savu sisältää kaasut ja mikrohiukkasista, ne on upotettu matot, verhoilu ja kankaita, ja jopa tunkeutua seinät ja huonekalut.
Tupakansavu ei yksinkertaisesti kadota, tupakansavun huoneessa muodostavat & ldquo; & rdquo; kemiallinen kirjasto pitkäaikainen jäljellä myrkyllisiä kemikaaleja.
Tämä ei ole ensimmäinen tutkimus, johon kolmannen käden savu, vuosien varrella, tutkijat omistettu löytää ympäristön syöpää savukkeiden, sekä selvittää mahdollisuudet tuottaa jopa lopettamisen jälkeen riskitekijöitä.

harvat tietävät erityisolosuhteet ihmisiä lopettamaan jälkeen kolmannen käden savukammioon, tutkijaryhmä yliopistosta San Diego on kemisti, ympäristö tutkijat, ja luonteesta kenttätutkimus vaarat kolmannen käden savu.
Ennen tutkimukset ovat osoittaneet, että ei ole tiedostettu tupakoimattomien muuttaa uuteen taloon, elävät hotellit, kasinot ja vuokra-autoja, kolmannen käden savu altistuvat ympäristölle.
Professori Matt keinottelu jatkuu savu saattaa olla yksi syy on vaikea lopettaa tupakointi, savuke haju on vaikea kokonaan poistaa keinot ihmisiä lopettamaan tupakointi ei enää vaikea valvoa itse.