Science: Kun keinotekoinen verisuonisiirteen voi jatkaa kasvuaan

uraauurtava uusi tutkimus osoittaa, että verisuoniproteesi laboratorio valmistettu istutuksen jälkeen lammas voi kasvaa edelleen.
Jos tämä havainto on vahvistettu ihmisellä, nämä uudet suonisiirre tulee välttää joitakin lasten synnynnäinen sydänvika useita leikkauksia.

biologisia insinöörien, suurin haaste on tutkia uuden isännän in vivo kasvun keinotekoinen verisuoni materiaalia.

Tässä tutkimuksessa Minnesotan yliopiston Lääketieteellisen tekniikan professori Robert ja hänen kollegansa käyttivät vastasyntyneen luovuttajan ihosoluja viljeltiin verisuonten kaltaisia ​​soluja, nämä solut jälkeen poistaa vähentää immuunihyljinnästä.
Tämä tarkoittaa myös sitä, että verisuonten soluja voidaan varastoida, silloin kun niitä tarvitaan, voidaan myös siirrettyjen solujen puuttuessa tietyissä olosuhteissa.
Kun istutetaan kehoon karitsan, se voi jatkaa kasvuaan hyväksymällä uusia soluja.

professori Robert sanoi: & ldquo; Tämä on ensimmäinen koskaan, että meillä voidaan istuttaa elimistöön ja voi jatkaa kasvuaan materiaaliin, mikä tarkoittaa, että tulevaisuudessa lasten sydänvika ennenaikaisesti voi miellyttää enemmän kuin alkuperäinen tarvittavat
Ci leikkausta.
& Rdquo;

, jotta voidaan tuottaa tätä biologista materiaalia, tutkijat lampaat ihosolut geelimäinen asetukset eli fibriinimatriksissa, ja sitten lisättiin bioreaktoriin, säännöllisesti rytminen pumpataan solukasvun tarvittavat
ravinteita.
5 viikon jatkuvan kulttuurin.
Tämä bioreaktori professori Robert ja hänen avustajansa välineitä yhdessä kehittämä kulttuuri, joka oli tärkeä rooli tässä kokeessa.
Jossa vaalitaan biologinen aluksia kuin verisuonia eläimillä on paremmat joustavuus ja sitkeys, joten istutuksen jälkeen ei ole helposti rikki.

Tutkijat käyttää erityistä pesuainetta pestä pois kaikki lampaat solut, jättäen solut eivät sisällä vapaata emästä, jotta vältettäisiin immuunihyljinnästä kun istuttaa.
Käytettäessä tätä materiaalia istutetut viiden viikon kolme suurta lammasta verisuonet, verisuonisiirteen ja nopeasti alkuperäiseen solut kasvavat yhteen, aiheuttaa verisuonten hitaasti taivutus sopeutua elimistön tarpeisiin asti aikuisuuteen.

on siirretty biomateriaalit ja kudoksiin sitoutumiseen yhdessä alkuperäisen, joka tekee vieraat aineet tulevat kehon osaa hyväksyä, muodostavat yhdessä elävää kudosta.

on 59 viikkoa, kun halkaisija verisuonisiirrännäisiin lampaat kasvoi 56%, veren määrää suonten läpi kasvoi 216%, kollageenin verisuonten myös kasvoi 465%.
Tämä osoittaa, että ei ainoastaan ​​verisuonten laajeta, ja verisuonten kasvanut todellakin.
Toistaiseksi ei hyytymistä, verisuonten ahtauma tai kalkkeutumista ja muita ei-toivottuja ilmiöitä esiintyy.

Tulokset ovat erittäin rohkaisevia.
Seuraava vaihe on selvittää, olisiko mahdollista ja lääkärit, ja kliinisissä tutkimuksissa saada Food and Drug Administration (FDA) hyväksyntä toteutetaan tulevina vuosina.