Sex robotti seuraavan 30 vuoden aikana tulee ” johtava rooli ”

futuristisesti uusin tutkimusraportti, seuraavan 30 vuoden aikana, kun tekniikka on tulossa kehittyneempiä sukupuoli robotti, ihmiset vähitellen luopua todellinen kumppani, ja valinta sukupuolen robotti.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että robotti voi suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten: pelata henkivartija, toimistopäällikkö, jne., Mutta pian robotit integroidaan seksiteollisuuteen.
Tällä hetkellä futuristisesti ennustaa, että naiset ja miehet alkavat valita robotin seksuaalinen kumppani seuraavien 10 vuoden aikana, ja vähitellen jäähdyttää ihmisen seksikumppanit.

tulevaisuudentutkija Ian – Ian Pearson (Ian Pearson) Tohtori kirjoitti raportin tulevaisuudesta sukupuolen tutkimus, hän uskoo, että tulevaisuudessa ihmisten valinta robotin sukupuolta olevan kumppanin on erittäin suosittu, odotetaan vuonna 2050 lopulta korvata ihmisen seksuaalisuuteen.
Samaan aikaan nykyinen markkinoilla, suuret kuluttajaryhmät nukkeja miehiä, tulevaisuus näyttää sukupuoli robotti on myös suuri määrä naisten kuluttajaryhmiä.

yritys nimeltä & ldquo; Bandera & rdquo; aikuisten verkkokaupan huomattava, että vuonna 2030 monet ihmiset käyttävät virtuaalitodellisuus kypärä loppuun seksiä.
Tuolloin monet nukke yhtiö kehittää uusia laitteita, älypuhelimia ja Internet yhdessä.
Tohtori Pearson sanoi, että tulevaisuudessa monien nukke on liitetty suoraan ihmisen hermostoon, tai voivat tulla ihmisen unelma.
Vaikka jotkut ihmiset ostavat robotti nukke tyydyttää seksuaalisia tarpeita, mutta useimmat ihmiset silti ostaa robotteja kotitaloustyössä.
Jos tulevaisuudessa robotti kuin perhe myöhemmin osti samaa autoa, he eivät valita robotti näyttää ruma, mutta yleensä houkuttelevampi robotteja.

Perustamalla läheinen suhde ihmiskunnan tulevaisuuden kodin robotit, lopulta näyttävät täyttävän ihmisten tarpeisiin sukupuolen robotteja.
Äskettäin Pearson konferensseissa järjestävät Design Academy Eindhoven, Alankomaat jo, voidaan käyttää uusinta teknologiaa & ldquo; hakkeri & rdquo; niiden ulkonäköä.
Esimerkiksi: Uusi polymeerimateriaaleja voidaan käyttää parantamaan nänni kosketus, lähettäminen ja vastaanottaminen voidaan yhdistää ultra-hieno kuitu.
Lisäksi sukupuoli nukkeja ja APP ohjelmisto, ihmiset voidaan liittää suoraan hermostoon, unen yhdistämään, jakamaan ja jopa fyysistä seksuaalista kokemusta.
Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa ihmisten seksielämä on enemmän helppoa, turvallista ja usein, mutta myös mielenkiintoisempaa.

Samalla raportti totesi, että ihmiset päällään virtuaalitodellisuus lasit voidaan saavuttaa & ldquo; & rdquo; autenttisuus rakkauden he näkevät eri seksikumppaneita, esimerkiksi: katso tähdet, tai muuttaa niiden ulkonäköä tai vaatteita, lisätä houkuttelevampi
.
Käyttämällä virtuaalitodellisuus tekniikkaa, ihmiskunnan tulevaisuuden tulee suoraan stimuloivat väliseinän alue koskettamalla painiketta luoda orgasmi, kokemusten vaihtoa, on eri seksikumppaneita.

Pearson ennustaa, että tulevaisuudessa sukupuoli robotti korvaa strippiklubit ja bordelleissa, seksityöntekijät, seuraavien 10 vuoden aikana useat varakkaiden perheiden on omat & ldquo; & rdquo;. Sukupuoli robotti