Sinkki voi kääntää aivosolut muuttuvat autismi

autististen potilaiden muutoksia aivosolujen aiheuttama geenimutaatio voidaan kääntää sinkkiä, mukaan tutkimus yliopistossa Auckland.

fysiologia yksikkö lääkäri, joka on autismi mutaatiot muuttaa aivojen solujen toimintaa tutkittiin viisi vuotta.

Uusin tutkimus neurologi Oakland, Yhdysvallat ja Saksa UNM Clothing maan yhteistyö, tänään julkaistu ”Journal of Neuroscience” Tämä iskunkestävä journal.

Tutkimuksen rahoittivat Marsden rahaston ja hermo Foundation.

kansainväliset tutkimukset ovat osoittaneet, että on yleensä runsaasti sinkkiä, sinkin aivosolujen, jotka säätelevät aivojen, mutta sinkin puute on yleinen lasten autismi.

& ldquo; tutkimus käyttäen eläinmalleja osoittaa, että kun äidit saivat alhainen sinkki ruokavaliosta jälkeen niiden jälkeläiset ovat taipuvaisempia autismi liittyvää käyttäytymistä.
& Rdquo; avustaja tutkija Johanna Montgomery sanoi.

& ldquo; Työmme osoittaa, että myös geenivirheen liitetty autismiin mutanttisoluista reagoivat sinkin.

& ldquo; Tutkimuksemme keskittyi SHANK3 proteiini, joka on läsnä aivoissa synapsien ja sekoitetaan neurologiset, kuten yksinäinen brand Cigars yhden tautiin ja skitsofreniaan.
& Rdquo; hän sanoi.

& ldquo; geneettisiin muutoksiin ihmispotilaille SHANK3 osoittavat vakava viestintä ja käyttäytymishäiriöt.
Tässä tutkimuksessa osoitamme, että sinkki SHANK3 herkkä signaali on tärkeä komponentti.
Järjestelmä säätelee vaihtoa aivosolujen.
& Rdquo;

& ldquo; Mielenkiintoista, muutokset autismi liittyviä SHANK3 geeni heikentää viestintää aivosolujen, & rdquo; Dr. Montgomery sanoi: & ldquo; SHANK3 nämä geneettiset muutokset eivät muuta sen kyky vastata sinkkiä.
& Rdquo;

& ldquo; siksi olemme osoittaneet, että sinkki voidaan lisätä aivosolujen viestivät aikaisemman autismi korrelaatio SHANK3 muutosta heikkeni.
& Rdquo;

& ldquo; keskeytyminen sinkki in vivo asetus voi paitsi vahingoittaa aivoja synapsien osansa, voi myös aiheuttaa potilaan kognitiivisten ja käyttäytymiseen poikkeavuuksia, jotka tapahtuvat usein psykiatrisia häiriöitä.
& Rdquo;

& ldquo; yhdistettynä tuloksemme, tiedot osoittavat, että ympäristö- / ravinnon tekijät, kuten tason muutoksista sinkin, voi muuttaa proteiinin opastejärjestelmän ja vähentää sen kykyä säädellä aivojen hermosolujen toiminta.
& Rdquo; hän sanoi.

joka autismin ja mielenterveyden häiriöt, kuten skitsofrenia, ovat sovellettavissa.

Dr. Montgomery sanoi, seuraava vaihe niiden tutkimus on tutkia vaikutusta ruokavalion sinkki täydentää nähdä, jos se autistinen käytös ja mikä vaikutus.

& ldquo; ylimääräinen sinkki on myrkyllistä, niin määrittää paras sinkin määrä sekä ehkäisyyn ja hoitoon autismi on cigarettes store onko kaikki tai osa sinkistä tapahtuu autististen potilaiden hyödyllisiä geneettisiä muutoksia on erittäin tärkeää.