SpaceX Falcon 9 raketti räjähdys kohtaavat ankarampaa testiä

Space Exploration

Sp cigarettes store aceX Falcon 9 raketti räjähdys traaginen hetki

Pekingissä iltana 1. syyskuuta 09:07, Florida Cape Canaveral laukaisualusta nro 40, valmistautuu tekemään staattinen ampumisen testi
teknologiat (SpaceX) Falcon 9 raketti räjähti yhdessä raketti tuhoutui yhdessä arvo $ 200 miljoonaa päälle raketti kuljettaa israelilainen tietoliikennesatelliitti Amos-6.
Lisäksi käynnistää tornin myös pahoin vaurioitunut, noki billowing kohtaus, ovat kärsineet raskaita tappioita, mutta onneksi ei ollut kuolonuhreja onnettomuudessa.
Sen jälkeen

II & V räjähdys, Cape Canaveral, Florida, savu tuprusi näyttämöltä.

Suunnitellut rakettien laukaisun lauantaina että aikaisempien kokemusten tänään on staattinen sytytys ennen laukaisua testi.
SpaceX vahvisti jälkeenpäin valmis staattinen sytytys, laukaisualusta ilmestyi epänormaalia ja aiheuttaa raketti räjähdys.
Ja negatiiviset vaikutukset uskottavuuden menetykseen onnettomuuden tuoda SpaceX yhtiö on itsestään selvää.
Perustettiin alkuaikoina, yritys on kokenut useita suuria isku, onnettomuus tekee myös alkuperäisen kukoistus SpaceX kompastui jälleen monia haasteita.
Täydentävä Statement

SpaceX kolme tuntia onnettomuuden jälkeen antaman aiheuttavaa rakettien laukaisualusta näyttää oudolta onnettomuus.
Poikkeus ylemmästä vaiheessa nestemäisen hapen säiliö nostetaan mukaisesti vakiomenettelyjä ponneaineen laukaisualusta ei vammoja.
SpaceX tarkistaa tiedot, etsivät syy.

testi: suuri määrä tilauksia lykättiin jälleen SpaceX käynnistää vaurioitunut uskottavuutta

viimeksi 28. kesäkuuta kun käynnistää SpaceX Falcon raketti, koska heliumpullojen teräsrunko virheellinen volley raketti 139 sekuntia räjähdyksen jälkeen hajonnut,
onnettomuus johti myöhemmin kuusi kuukautta SpaceX lopettanut käynnistää.
Viime vuoden käynnistetään suunniteltuja liikenteen SpaceX Dragon lasti avaruusaluksia International Space Station, suhteellisesti ottaen enemmän SpaceX eilisillan menetys, ei vain joissa kalliita kaupalliseen satelliitti tuhoutui laukaisualustojen tulisi uudistaa.
Onnettomuuden jälkeen, sen odotetaan käynnistää SpaceX kuollut aika on enemmän kuin viime vuonna.

Lisäksi SpaceX on paljastanut, että ensimmäisellä puoliskolla 2016, on 17 satelliitin käynnistää ennen loppua on myös 9 käynnistyy.
Onnettomuuden jälkeen, seuraava käynnistää laajennuksen mahdollistaa myös yhtiön 2017 käynnistää KKare cigarettes kohonnut, lisää suurten tilauksia vaikutti, joitakin tilauksia alusta viime tappio on viivästynyt jo pitkään, mikä vaikuttaa vakavasti
SpaceX yrityksen maineen.
Onnettomuuden jälkeen, valtio

Musk julkaistu: ponneaine täyte prosessi johtaa menetykseen raketti ilmestyi outo, outo peräisin nestemäisen hapen säiliö, erityinen syy on vielä tuntematon, me pian selville.

testi II: Rocket multipleksoidaan raskasta raketti ohjelman tai lykätä

lähtien viime vuoden lopulla valmistunut ensimmäinen raketti jälkeen talteen, SpaceX raketti elpyminen varastointi yhä enemmän määrä vanhoja, nyt on kuusi, kun näitä & ldquo
; Käytetty raketti & rdquo; avaruuteen jälleen hyvin vastaan ​​ulkopuolisia tahoja.

Vain kaksi päivää ennen onnettomuutta viime yönä, SpaceX ja vanhat asiakkaat – SES ASTRA (SES) allekirjoittaneet sopimuksen ennen tämän vuoden loppua elpymisen kanssa raketti satelliitti viestinnän yritys SES SES10 lähetetään geosynkronisella radalla, raketti kierrätysmateriaaleista saavuttaa
koko prosessin uudelleen, SES tulee maailman ensimmäinen uudelleenkäytettäviä raketti satelliittioperaattorin.

myöhemmin julistettu SES yhtiön verkkosivuilla, SpaceX vanha raketti kuvata & ldquo; Flight-Todistettu Falcon 9 & rdquo; (läpikäyneet lento-todistettu Falcon 9 raketti), näytä SpaceX luottavainen, vaikka vakuutusyhtiöt SpaceX
käynnistää suunnitelma palkkiot eivät nouse.
Tietoliikennesatelliitin SES10 maksaa satoja miljoonia dollareita, rohkeutta ensimmäistä & ldquo; syödä rapuja & rdquo; henki on kiitettävää, mutta SES yhtiö myös kantaa valtavia taloudellisia riskejä ja aikaa.
Viime yön tapaus on todennäköisesti uljaassa käynnistää suunniteltu lykätä tai jopa peruuttaa.

lisäksi lykätä monta kertaa Falcon Heavy raketti lensi tulla lähitulevaisuudessa, raketti voidaan ottaa käyttöön kylmän sodan jälkeen, kun maailman tehokkain raketti kapasiteetti, lähes Maan kiertoradalla kantokykyä 53 tonnia, oli ensimmäinen suunniteltu vuonna 2015
ensimmäinen lento, johtuen käynnistää onnettomuuden viime vuoden kesäkuussa, ja hidas edistyminen kehittämisessä siirrettiin vuoden 2016 loppuun, viimeisenä iltana räjähdys tekee odotetun raskas raketti jälleen antaa ihmisten alas.
Dragon miehitetty avaruusalus leijuu

koe suoritettiin tammikuussa

testi kolme: onnettomuus tai vaarantaa miehitetyn Dragon avaruusalus

kesäkuussa viime vuoden kuluttua raketti räjähdys, NASA ja SpaceX allekirjoitettu tai kaupallista miehitetty avaruuslento sopimus.
Suunnitelman mukaan Yhdysvaltain astronautit ratsastaa SpaceX Dragon miehitetty avaruusalus Kansainvälisen avaruusaseman vuonna 2017.

vuodesta 2011, eläkkeellä avaruussukkula, Yhdysvallat menettää luotettava työkalu miehitetty avaruuslento, hinta oli turvauduttava kalliita Venäjän Sojuz avaruusaluksia, ja NASA tukee kotimaista ilmailu liiketoiminnan kehittäminen miehitetty avaruuslento teknologia voi vähentää
ei pieni menoja.
Yritys ja NASA allekirjoitti kaupallinen ihmisen avaruuslentojen lisäksi SpaceX, siellä Boeing.

SpaceNews Peter B. de Selding edustus, SpaceX aloitettiin tänä vuonna satelliitin raketti staattinen ampumisen testi yhdessä vakuutusyhtiöiden levoton.
Viime yön räjähdys

tai merkittävästi viivästynyt SpaceX ensimmäinen kaupallinen miehitetty avaruuslento ajan, vaikka takana Boeing.
Ja käynnistää miehitetyn Dragon avaruusalus riippuu hyvin Falcon 9 raketti, nykyisin aiheuttaa räjähdyksen ei ole tunnistettu, mutta turvallisuus on miehitetty avaruusluotain ei salli jälkeäkään virhe.
Jos onnettomuus ei ole varustettu satelliitti, mutta avaruusalus kuljettaa astronautit, seuraukset olisivat tuhoisat.
Vaikka miehitetty Dragon avaruusalus on paeta laitteita, mutta räjähdys tapahtui ennen raketti staattinen ampumisen, se vaarantaisi avaruusalus arvioida tietoturvatarpeista onnettomuuden jälkeen.

vaikutukset onnettomuuden ISS tarjonnan

nykyinen kansainvälinen rahti tarjonta asemat riippuvaisia ​​Venäjän Progress avaruusalus, Japanin HTV rahtilaiva, ja amerikkalaisen SpaceX Dragon lasti avaruusalus, Orbit ATK: n Cygnus avaruusalus säädetty.
Viime vuonna kansainväliselle avaruusasemalle tarjonta on kärsinyt kolme tappioita päästöjen (Progress, Cygnus, Dragon avaruusalus peräkkäisten käynnistää epäonnistumiset), joka johtaa avaruusaseman oli edessään materiaali pula, mutta onneksi viime syyskuussa HTV avaruusalus käynnistettiin menestyksekkäästi.

onnettomuuden jälkeen, rahti Dragon avaruusalus voi olla tilapäisesti pysty käyttämään Falcon 9 raketti käynnistää, alun perin CRS-10 täydentämään varastojaan virkamatkaa avaruusaseman marraskuussa voi lykätä täytäntöönpanoa, tai suorittaa muita tarjonta lasti avaruusalus.

Kiinan

mukaan Xinhua News 24. elokuuta Kiina Xinwei ryhmä ehdotti $ 285 miljoonaa hankinta Israelin satelliittiyhtiöltä Space-Communication Oy (SCC yhtiö) 100% osakkeista, SCC israelilainen yritys on myös ainoa satelliitin operaattori,
Amos-6 tietoliikennesatelliitti varustettu Falcon 9 raketti staattinen ampumisen, joka kuuluu SCC yritykselle, jos onnettomuus vaikuttaa hankinta on epävarmaa.