SpaceX Falcon Heavy pidetään 9 marraskuu rakettien laukaisun

Mukaan Yhdysvaltain ”Wall Street Journal”, kertoi 14. syyskuuta, SpaceX ilmoitti 13 paikallista aikaa Yhdysvalloissa, cigarettes Sale suunnitelma jo marraskuussa vaihtoehtoisin kantoraketti uudelleenkäynnistyksen Falcon 9 (Falcon 9) raketti, raketti kaksi viikkoa sitten
räjähdys maanpinnan testeissä, Air Force sanoi johtaa cigarettes Shop aiheutti käynnistämisen oli hieman vahingoittunut.

Air Force ja National Aeronautics and Space Administration (NASA) korkeiden virkamiesten osallistui Long Beach ilmailukonferenssille käsitellyt tätä kysymystä.
Yhdysvaltain joukot ei esitetty erityisiä käynnistää sivustot ovat tuhoutuneet ja halua ennustaa mahdollisia käynnistää aika käynnistää, mutta korosti, että komennossa Musk SpaceX johtaa tutkimusta.
Jotkut alan virkamiesten sanoi Falcon 9 projekti voi joutua odottamaan ensi vuoden alussa olisi mahdollista palauttaa.

Cheap Cigars mutta muutama tunti sitten, SpaceX puheenjohtaja ja Chief Operating Officer Shotwell (Gwynne Shotwell) osallistuvat satelliittiteollisuus konferenssissa Pariisissa, sanoi yhtiön suunnitelmia marraskuussa käynnistää Falcon 9 raketti.

mutta harkitsee Florida Cape Canaveral Air Force Base laukaisualusta nro 40 edellytti laajoja korjaustöitä, ja hallitus tarvitaan hyväksyntä, yhtiö on päättänyt käynnistää seuraavan kerran siirretään itärannikon lähelle NASA laukaisualusta.