SpaceX raketti räjähdys Musker mitä se tarkoittaa

Elon & middot; Maske

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, koska 45-vuotias Elon & middot, Musk (Elon Musk) 2002 perustettu amerikkalainen Avaruusteknologian tutkia yrityksen SpaceX lähtien, yhtiö on käynyt läpi ylä-ja alamäkiä yli 10
vuotta.
Mutta valmistautuu aloittamaan raketti räjähti torstaina Musk ja SpaceX uudelleen tuhoutunut.

Onneksi mitään ihmiset olivat Cigar Storehouse loukkaantunut onnettomuudessa.
SpaceX väittää, että hapen säiliö räjähdyksen todennäköinen syy onnettomuuteen, raketti muutama päivä sitten on vauhdittanut, valmis aloittamaan lauantaina.
Mutta satoja miljoonia dollareita arvosta laitteita tuhottiin, kuten Facebook suotavaa säätää satelliitti Internet- palveluita Afrikan osissa.

kun onnettomuus tapahtui, Facebook toimitusjohtaja Mark & ​​middot; Zuckerberg (Mark Zuckerberg) kiertää parhaillaan Afrikan, hän antoi asiakirjan nimeltä hävittämisestä satelliitti on syvästi pettynyt, että satelliitti voi auttaa Afrikkalainen käyttäjiä.
Verrattuna SpaceX välinpitämätön, Zuckerberg tuntuu huolellisesti muotoiltu kommentteja, painopiste on surevat Facebook tuo.

in käynnistää raketti, on aina täynnä vaaroja epäonnistumisen.
Vuoteen 2015 mennessä globaali yhteensä 86 raketti, mukaan lukien viisi kertaa epäonnistunut, kuten SpaceX: n Falcon 9 raketti räjähdys kaksi minuuttia laukaisun jälkeen.
Cheap Savukkeet Outlet Koska SpaceX suhteellisen korkea profiili, sen toinen käynnistää 15 kuukaudessa, vika aiheutti merkittäviä mediahuomiota, joka parantaa myös Musk kuten & ldquo; nopea tauko & rdquo; maine toimitusjohtajan, vaikka se tarkoittaa & ldquo; rikkoa asioita
& rdquo;.

SpaceX raketti räjähdys vain yksi uusin sarja ongelmia.
Mekaaninen ja taloudelliset näkökohdat, SpaceX ja Tesla sähköauton yhtiö on huomattavia vaikeuksia.
Musk, toimitusjohtaja Tesla yritys, hän on myös puheenjohtaja SolarCity aurinkoenergian toimittaja, serkkunsa, vastaavasti, sillä yhtiön teknologiajohtaja ja teknologiajohtaja.
Kaikki kolme yritystä ovat omistama asettaa kunnianhimoisia tavoitteita.

SolarCity lupauksen ihmisille, joilla on edullisia puhtaan energian, Tesla kiihtyy siirtymistä kestävään energiatalouteen, pitkän aikavälin tavoitteena on auttaa SpaceX entistä ihmisen planeetta lajeja.
Jotta yritysjohtaja on, jokin kohde kutsutaan kunnianhimoisia.
Yrittäessään saavuttaa nämä kolme tavoitetta, se voi olla kuulu kenenkään kykyä.

Mutta nämä haasteet eivät anna Maske takaisin, se on tullut liikkeellepaneva voima kannustaa häntä eteenpäin.
Se on kuin hän istuu kolme autoa, hän ohjata samanaikaisesti kahta, kun kolmannen ajoneuvon kuljettaja istua escrow.
Joskus tämä tuottaa rohkaisevia tuloksia, kuten SpaceX rakettien laukaisun avaruuteen palasi Maahan onnistuneen laskeutumisen elpymistä.
Mutta joskus se voi olla myös katastrofi brand Cigars, kuten torstain raketti räjähdys.

Vaikka nämä vaikeudet eivät riitä estämään Musker edelleen haaste.
Hän jatkuvasti parantamaan omat tavoitteensa, kuten vannoo mennä Mars kahdessa vuodessa, mikä on 1 kertaa Tesla Motors Tesla tuotto jne yhdistymällä SolarCity.
Sillä Musk, ongelmana on, että vuonna 2016, tavoitteen saavuttaminen on hyvin rohkea, sitä nopeammin romahdus ja epäonnistumisen.

Musk Tesla ja SolarCity aikoo yhdistää, se herätti paljon epäilyjä sijoittajien keskuudessa.
”Wall Street Journal” rikkoi uutinen, että kaksi yritystä kohtaavat & ldquo; & rdquo; rahoituskriisi Tesla aikoo nostaa enemmän varoja.
Jotkut sijoittajat merge pidetään SolarCity helpotus, koska Yhdysvallat Securities and Exchange Commission asiakirjoista ilmenee, on ehdotettu useita yrityksiä ostaa tai sijoittaa SolarCity, mutta lopulta tyhjin käsin.

integrointi yrityksen jotka voivat vaikuttaa yhtiö aikoo lisätä tuotantoa Musk Tesla asetettu, hän suunnittelee massatuotannon heinäkuussa 2017 $ 35,000 Malli 3.
Bold tavoitteita voidaan johtaa samanlaisiin Malli X SUV viivästyneen toimituksen katastrofi, Musk oli viimeksi soittanut vastenmielinen.
Vaikka Tesla ei voittaa kaikki tuotanto-ongelmia, mutta sen pidempi kuin arvioitu käyttöaika, ja Tesla on jälleen muuttanut tapaa autonvalmistajat.

sanoja sanoen tapa tulevaisuuteen, jossa lähestyvästä hidastuminen.
Musk kolme yritystä kohti hidastuminen johtaa huoleen, koska ne ovat erittäin korkea profiili.
Hän voi silti onnistua.
Mutta nyt, turhautumista ja hidastus ovat yhä useammin näkyviin.
Kuitenkin lähestyttäessä hidastus-alueella, Maske vaikutti iloiselta kaasulla.