SpaceX raketti räjähdys on tutkittavana

YORK 10. syyskuuta raportti, SpaceX perustaja ja teknologian yrittäjä Andy Herron & middot, Musk (Elon Musk) perjantaiaamuna, sanoi yhtiön rakettien laukaisualusta räjähdys on yhtiö kohtasi & ldquo; vaikein ja monimutkainen
tappion.
& Rdquo;

1. syyskuuta en tiedä mitä on epäonnistunut, mikä 229 jalkaa pitkä Falcon 9 raketti ja ladattu raketti Facebookin Amos-6 satelliitti valtavaksi tulipallo, tuhosi täysin raketinheittimiä.
Amos-6 satelliitti Fengyun Facebook maksaa jopa $ 200 miljoonaa euroa.

Onneksi onnettomuus ei aiheuttanut kuolonuhreja, mutta SpaceX on lähettänyt tutkintaryhmän selvittämään syitä raketti räjähdys.

osana sisäisen tutkimuksen, Musk ja SpaceX kutsua yleisöä auttaa heitä määrittämään lähde räjähdyksen sekuntia ennen kohtaus kuuli salaperäinen melua.

Musk kirjoitti Twitterissä: & ldquo; ilmestyi muutaman sekunnin ennen kuin tulipallo, live ääniä räjähdyksiä selvä, auttakaa analysoimaan tätä räjähdys mistä tai muualta raketti & rdquo;

hevonen?
Trask sitten toisessa tweet kirjoitti: & ldquo; kiitos Cheap Cigars tukea ja neuvoja NASA, Federal aviation Administration, Yhdysvaltain puolustusministeriön advanced Research Projects Agency ja muut yksiköt voivat tarjota.
Jos sinulla on kirjaa onnettomuuden, lähetä sähköpostia osoitteeseen report@spacex.com.
& Rdquo;

epäselvä ääni räjähdysten ja tyhjentää raketti räjähdys Mikä on suhde, mutta joka tapauksessa, tila insinöörien, konsulttien ja entinen NASA avaruussukkula ohjelman johtaja Wayne & middot, Halle (Wayne
Hale) sanoi, että päättymisen jälkeen tutkimuksen ja niin parempi sanoa.

Halle sanoi: & ldquo; paljon meitä eivät saa sitä tietoa, voimme vain mielivaltaisesti arvaamaan.
Jos et voi saada tietoa, keinottelu on turhaa.
Mahdolliset syyt liikaa.
& Rdquo;

sisäisen tutkimuksen

SpaceX tiedottaja sähköposti lähetetään BusinessInsider kirjoitti, että yhtiö on muodostettu ydin noin 20 henkilöä tutkintaryhmän.
Hän sanoi: & ldquo; yli puolet ryhmän jäseniä FAA, NASA, Yhdysvaltain ilmavoimat ja alan asiantuntijoita, FAA tutkintaryhmän virallisiksi kantoja, on oikeus äänestää.
& Rdquo; erityisiä johtajat

koko joukkue on Hans & middot; 科伊里格斯曼 (Hans Koenigsmann).

tiedottaja sanoi: & ldquo; uskomme hän on paras ehdokas tähän tehtävään.
Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä kaikkien osapuolten mukana tutkimuksessa viraston, alkuperäisen tiedon jakamista ja koolle.
& Rdquo;

yhtiön edustajat kieltäytyi antamasta SpaceX oma valvontajärjestelmä jää onnettomuuksien kuvia ja videoita.

uusi kokoonpano tutkimuksesta vastaavien näyttää muodostavan tapaus 28 kesäkuu 2015, että rakettien laukaisun epäonnistuminen tutkintaryhmä on hyvin erilainen.
Onnettomuudessa viime vuonna, Falcon 9 raketti lennon räjähdys, tutkintaryhmän yhtiön 11 työntekijää ja FAA työntekijä koostumusta, mutta ei ole lopullinen tutkintaryhmän julkistaa havaintonsa.

mukaisesti liittovaltion laki, Yhdysvaltain hallitus sallimaan liittyvien yritysten samanlainen raketti onnettomuuksien suljettu sisäisen tutkimuksen, mutta sen on oltava valvonnassa FAA.

Kuten Dan & middot; Li Ang (Dan Leone) on SpaceNews 2015 elokuu kirjailija sanoi, entinen SpaceX ensimmäinen onnettomuus, hän SpaceX siellä oppinut: & ldquo; käynnistää & lsquo; onnettomuus & rsquo; (vahinkoja) laista ylös
hän sanoi päästöjen & lsquo Yhdysvaltain liittovaltion lainsäädännössä; onnettomuus & rsquo; (onnettomuudet) eroa merkittävästi II-V.com, johtava yhtiön omien tutkimus tällaisen onnettomuuden tutkinta on vakiotoimintamenettely.
SpaceX sanoi oikeudellisia asiakirjoja, onnettomuus (vahinkoja) viittaa kolmannelle aiheuttamatta vahinkoa, poikkeamatta lentorata ei aiheutunut kuolemantapauksia.
& Rdquo;

mutta sisällä liittohallitus SpaceX tämä käytäntö ei ole samaa mieltä, Los Angeles Times reportteri Samantha & middot; Masunajia (Samantha Masunaga) ja Meile Di & middot; Peterson (Melody Peterson) kirjoitti raportin: & ldquo
, kesäkuussa, USA valtakunnansyyttäjänviraston National Aeronautics and Space Administration sanoi tutkimuksen avulla SpaceX itse herättänyt kiistaa, joka koskee keskellä eturistiriidan kysymyksiä.
Sisäiset tutkimukset voidaan tietoisesti huomiotta tärkeitä tekijöitä, jotka estävät tällaiset tapahtumat eivät voi toistua tulevaisuudessa haitallisesti uudelleen.
& Rdquo;

liiketilaa Department of Transportation Federal Aviation Administration ministeri George & middot; Rilde (George Nield) kesäkuussa 2016 antamaan raportin valvonnasta vastaavat SpaceX kaupalliset ilmailuteollisuuden tällaista todistusta, hän sanoi Federal Aviation Administration
on raketti laukaisuliiketoiminnasta byrokraattinen.
Hän sanoi: & ldquo; Vaikka FAA valtuutettu tai hyväksytty yli 280 rakettien laukaisun suunnitelma, mutta yleisö ei ole aiheuttanut vahinkoa tai aineellisia vahinkoja.
National avaruuspolitiikka, liittohallituksen ja muiden osapuolten tulee minimoida tilaa kaupalliseen toimintaan hoitointerventiot varmistaa ajoissa ja reagoiva sääntely-ympäristö hyväksytty avaruustoiminnan.
& Rdquo;

joka vetää alas syistä teollisuus

1 syyskuu laukaisualusta räjähdys onnettomuus on epäselvä, mutta asiantuntijat uskovat, että tämä tapaus vaarantaa SpaceX laukaisuaikataulun.

United Launch Alliance toimitusjohtaja Torre & middot, Bruno (Tory Bruno) Reuters toimittaja Yi Lin & middot; Croze (Irene Klotz) sanoi: & ldquo; ihmiset joutuvat usein odottamaan jälkeen 9-12 kuukautta uudelleen lennon.
Mukaan aiemmat kokemukset, se on siinä.
& Rdquo;

Haller sanoi, että erot, jotka leviää ulkopuolelle SpaceX yritys.

Hän sanoi: & ldquo; tämä vetää koko alan, tällaiset tapaukset muistuttaa ihmisiä, UNM Clothing saada ihmiset tietoisiksi rakettien ampumisen on suuri riski liiketoimintaa.
& Rdquo; Halle sanoi räjähdys tekee paljon ihmisiä niin kaukana tällä alalla, ei enää harjoita työhön avaruuslento teollisuuden.

SpaceX Halle, sitten laski kommentoida, eikä se Bruno sanoi & ldquo; tutkimus jatkuu todennäköisesti pitkään & rdquo; vastata.
Kuitenkin

avaruuspolitiikka asiantuntija ja historioitsija George Washington University avaruuspolitiikasta Institute John & middot; M & middot; Logsdon (John M. Logsdon) ja BusinessInsider sanoo Bruno kommentit perustuvat aiempiin kokemuksiin, se on toinen
kokemus raketit, SpaceX ei ole kokemusta.

Logsdon BusinessInsider kirjoitti sähköpostin kirjoitti: & ldquo; tutkimuksessa löytää onnettomuuksien syyt ennen, kuka tahansa voi lähettää lausuntoja kai kokemuksen perusteella.
& Rdquo; muut alan asiantuntijat

SpaceX äskettäin ilmaisi varovaisen optimistinen onnettomuudesta.
Frost & Sullivan (Frost & amp; Sullivan) vanhempi ilmailu- ja puolustusteollisuuden analyytikko Michael & middot; Brades (Michael Terät) varten Los Angeles Times, sanoi: & ldquo; tutkimus yksityisen avaruustoiminnan tapahtuu.
En usko, että tämä tekniikka on ollut vaarassa, se on vain hieman kuoppainen tie eteenpäin siitä.
& Rdquo;

Samantha & middot; Masunuojia 1. syyskuuta kirjoitti Los Angeles Times: & ldquo; Ennuste Kansainvälinen ilmailu- ja puolustus analyytikko Bill & middot, Oster Love (Bill Ostrove) sanoi SpaceX Falcon 9
luotettavuus 93%, yleensä lähes 95% teollisuuden keskiarvo.
& Rdquo;

mutta Oster Rakkaus selostuksia voi olla liian löysä.
SpaceLaunchReport.com Raporttien mukaan jotkut raketit kuten hiljattain OSIRIS-Rex on National Aeronautics and Space Administration satelliitti kiertoradalle Atlas V rakettien laukaisun menestys oli 98%, onnistumisprosentti tämän raketti viimeisten 10 vuoden aikana, ja jopa saavuttanut 100
%.