Spitzer jatkamista kahdella vuodella ”eläkkeelle ”

Spitzer kun jäähdytysneste on käytetty loppuun, infrapunaspektroskopia ja monikaistaisen kuvantamisen fotometri lopettanut toimintansa, mutta neljä IRAC kameran kaksi vielä työtä

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, jotta juhlia kyky koetin pidemmälle
rajoja avaruustieteen ja teknologian, Spitzer joukkue seuraavaan vaiheeseen nimettiin & ldquo; & rdquo;. pidemmälle
Spitzer projektin tiedemies Michael Werner sanoi Spitzer käyttöolosuhteiden pidemmälle ominaisuuksia alkuperäisten, ja toimii hyvin.
Emme koskaan ajatellut, että 13 vuoden kuluttua käynnistämisestä se voi toimia normaalisti, tutkijat ovat löytäneet monet koskaan ajatellut ennen ilmaisimen käyttää tutkia ilmiötä.
NASA Spitzer äskettäin hyväksynyt kahden vuoden laajentaminen etsintä operaation.
In & ldquo; Beyond brand Cigars & rdquo; vaiheessa Spitzer tavata tutkia tähtitieteen ja kosmologian monia aiheita, monia planeettojen elinten aurinkokunnan ja sen jälkeen.

Koska Spitzer kiertorata ja palveluaika, & ldquo; Beyond & rdquo; tulee vaiheessa useita haasteita hankkeen.
Spitzer kaukoputken ja Maan säilyttää sama kiertorata auringon ympäri, mutta koska nopeus toiminnan ilmaisin on hieman pienempi kuin Maan ja Maan Spitzer kasvaa asteittain.
Jossa Spitzer kauemmas, sen antenni on korkea kulma kohti aurinkoa Maahan viestintää, mikä tarkoittaa sitä, että joissakin osissa ilmaisimen alistettiin yhä korkeita lämpötiloja.
Samaan aikaan, Spitzer n aurinkopaneelit takaisin aurinkoon, aurinkoenergia saivat vähemmän ja vähemmän, niin akku on myös alle valtava haaste.
Saavuttaakseen tämän tehtävän, tutkimusryhmä oli päivittää joitakin automaattinen turvajärjestelmä ohjelmaa.

Spitzer on 25 elokuu 2003 käynnistää, toteuttamisen aikana koko tehtävän, haasteet tieteen ja tekniikan monien, seuraavassa vaiheessa nämä ongelmat ovat todennäköisesti edelleen olemassa cigarettes store.
In & ldquo; Beyond & rdquo; päätarkoitus vaiheilmaisimen havaita tavoitteita alun perin suunniteltua paljon ulkona Spitzer, esimerkiksi varhaisen maailmankaikkeuden galaksit, Linnunradan keskustassa musta aukko ja eksoplaneettojen.
Spitzer on monia etuja tutkimuksessa extrasolar planeettoja, se on tarkka paikannusjärjestelmä sekä tähdittävät erinomaiset lämpötilan säätö-.
Nämä edut tekevät mahdolliseksi havaita eksoplaneetta valon vuonna 2005.
Äskettäin käyttämällä Spitzer n Infrapuna Array Camera (IRAC) tutkimaan eksoplaneettojen & ndash; & ndash; kun tähti kulkee edessä galaksin cigarettes Shop, tähti valo vähenee.

IRAC tutkijat keksivät erityinen tapa tarkkailla tässä valossa havainto heikkeneminen ilmiö, nimittäin käyttää yhden pikselin kamera tarkkailla.
Spitzer tutkia toiselta planeetalta microlensing tekniikkaa.
Kun tähti toinen tähti kulkee edessä ensimmäinen tähti vetovoiman näyttää vaikutuksen linssin, niin että valo kaukaisista tähdet näyttävät kirkkaampi.
Tutkijat käyttävät microlensing löytää kirkkautta mutaation ilmiö, joka voi tarkoittaa, että on olemassa galaksit tähtiä juoksentelee edessä.
Toinen tehtävä on tutkia Spitzer

varhaisen maailmankaikkeuden.
IRAC voi havaita noin +120.000.000vuosi ulkopuolella kaukaisten galaksien, joten kaukaisten galaksien niiden valo eteneminen tässä tarkoittaa, että niiden eteneminen aika voi olla osuus oli 88% maailmankaikkeuden ajan.
Tänään, kiitos Hubble Space Telescope ja Spitzer on, tutkijat voivat tutkia perusteellisesti universumin historiasta.
Tällä hetkellä havaittu kaukaisin galaksit & ndash; & ndash; GN-Z11, joka sijaitsee 13,4 miljardia valovuoden päässä, mikä tarkoittaa sitä, että koska Big Bang, se oli jo levinnyt valo 400000000vuosi.

Spitzer kun jäähdytysneste on käytetty loppuun, infrapunaspektroskopia ja monikaistaisen kuvantamisen fotometri lopettanut toimintansa, mutta neljä IRAC kameran kaksi voivat toimia kunnolla.
Sittemmin huolimatta korkeampi anturi kehon lämpötilaa, mutta se silti saanut paljon uusia löytöjä.
Spitzer & ldquo; Beyond & rdquo; tehtävän jatkaa NASAn James – Webb Space Telescope otetaan koekäyttöön, kaukoputki odotetaan olevan lokakuu 2018 käynnistää.
Webb-teleskooppi Spitzer vahvistaa tulevaisuudessa yksityiskohtaisemman havainto tavoite.