Spitzer on ”hyppää” vaiheittain tehtävä

joka esittää Spitzer operaation ajan, eri vaiheissa ilma suhteessa maan paikkaan.

on 25 elokuu 2003 käynnistettiin Spitzer, avaa sen tehtävät & ldquo 1. lokakuuta 2016 span & rdquo; vaiheessa.
Toiminta Spitzer on aina ollut, jo ylittänyt asetetun sen alkuperäisen tavoitteen, tehdä uusia löytöjä tieteiden odotettua, kuten planeettoja.
NASA Spitzer joukkue vaiheessa sen seuraavan matkan matka nimeltään & ldquo; & rdquo;, juhlimaan koko tämän avaruusalus laajentaa kykyä avaruustieteen ja teknologian.

& ldquo; Spitzer toiminta on ylittänyt alkuperäisen joukko tehtäviä, & rdquo; NASAn Jet Propulsion Laboratory Spitzer projektin tiedemies Michael Werner sanoi, & ldquo; emme koskaan ajatellut mahdollista ajaa 13 laukaisun jälkeen
lisäksi tutkijat tutkivat joillekin meistä koskaan kuvitellut uusi löytö.
& Rdquo;

NASA avaruusalus myönnettiin äskettäin kaksi ja puoli laajennettu mandaatti.
Across vaihe Spitzer operaatio tutkii useita aiheita tähtitieteen ja kosmologian, myös planeettojen elimet aurinkokunnan ja sen jälkeen.

Koska Spitzer kiertoradalla ja ikä, koko vaihe kohtaavat suuren määrän uusia teknisiä haasteita.
Spitzer seurasi kehityskaari maapallon auringon ympäri, mutta koska koneen hitaampi kuin maapallo, etäisyytenä ajan kulumisesta välillä tulee lisää.
Kun Spitzer lentää kauemmas, sen antenni täytyy osoittaa korkeammalle kulmassa aurinkoon, jotta kommunikoida maapallon, mikä tarkoittaa, että ne osat, ilma tulee enemmän ja enemmän lämpöä.
Samalla, aurinkoenergia kojelauta Spitzer poispäin auringosta, jotta ei saada liikaa auringonvaloa, akku on alle suuremman paineen
Jotta tämä enemmän riskejä tilassa, työryhmä on poistaa joitakin automaattinen turvajärjestelmä.
Tässä kuviossa esitetään taidekäsitysten

NASAn Spitzer.
Spitzer on 01 lokakuu 2016 avata tehtävän poikki vaiheessa.
Tämä lentokone on kuvattu sen kyky luoda maa-asemalle sijoitettu viestintään.

& ldquo; tasapainoa niin lämpöherkän koskee näistä koneista, tarkoitus olla tanssia kärjessä, mutta suunnittelijamme yrittävät, valmis vastaamaan haasteisiin poikki vaiheessa.
& Rdquo; Lockheed Martin Space Systems yhtiön konepäällikön Mark Effertz lentokoneiden Spitzer sanoi.
Yritys sijaitsee Littleton, Colorado City, vaikka Lockheed Martin rakennettu avaruusalus.
360 asteen panoraama

infrapuna galaksiin

käynnistettiin 25 Elokuu 2003 Spitzer, on jatkanut sopeutua uusiin haasteisiin uuden tieteen ja tekniikan toimikautensa aikana, joukkue odottaa sen edelleen hoitaa niin poikki vaiheessa.
Linnunradan keskustan musta aukko

poikki vaiheessa valinnassa tutkimusohjelmia, joka tunnetaan myös nimellä kierto 13, mukaan lukien monet ei alun aio kohdistaa Spitzer mukana, kuten galakseja varhaisessa maailmankaikkeudessa, Linnunradan keskustassa musta aukko, ja ulompi planeetta.

& ldquo; Kun Spitzer aivan, emme koskaan edes kannattaa käyttää sitä tutkia ulkoplaneettojen, & rdquo; California Institute of Technology Pasadena, NASAn Spitzer Science Center Sean Carey sanoi, & ldquo; ajan
näkökulmasta ajatus kuinka hauskaa, mutta nyt se on tärkeä työ Spitzer.
& Rdquo;

ulkomaalainen planeettojen etsintä

Spitzer Spitzer on suuri kyky tulla ulkomaalainen planeetat arvokas avustaja, mukaan lukien super-tarkkuus kohdistusjärjestelmä tähtiä, sekä kyky hallita häiriöitä lämpötilan muutosten
.

eksoplaneetta HD 189733b maapallon lämpötilan

sen vakaan ympäristön ja planeetan havainto valmiudet pitkään, se vaikutti vuonna 2005 ensimmäistä kertaa havaita tunnettu eksoplaneetta valoa.

parannettu kohta pituutta, jolloin kaukoputken tutkia luonnetta Spitzer osaston extrasolar planeettoja.

äskettäin, Spitzer n infrapunamatriisi kamera IRAC, käyttämällä & ldquo; kauttakulku & rdquo; malli, etsi muutoksia kirkkauden tähtipisteen, kohtaus vaihtopiste on planeetta sen edessä ohittaa aika.
Mittaamaan kirkkautta tällaisista muutoksista, meidän täytyy käyttää tarkkoja välineitä löytyy ulkopuolelta planeetan.
IRAC Tutkijat ovat luoneet uuden tila havainto tehdä tällaisia ​​mittauksia, eli käyttämällä yhden pikselin kameralla sisällä.
Toinen planeetta-metsästys tekniikkaa

Spitzer käytetty, nimeltään microlensing, mutta tekniikka ei ole alunperin suunniteltu tähän projektiin.
Kun tähti edestä jälkeen toinen, ensimmäinen planeetta painovoima toimii kuin linssi, valon kauempana tähti kirkastuu.
Tutkijat käyttävät painovoiman microlensing löytää kirkas laastari teräviä valopisteitä, terävä valopisteitä voi olla merkki positiivinen planeettojen kiertoradalla edellä mainittuun tähdet.
Spitzer ja maanpäälliset kiillotus Optical Gravitational Lensing Experiment (OGLE) yhdessä käytetään löytää kaukaisimmat tunnetut planeetta ulkopuolella aurinkokunnan, kuten on raportoitu vuonna 2015.
Tällaisia ​​tutkimuksia Spitzer lopulta kasvavat poispäin maapallon ja voidaan saavuttaa, kun alkuperäistä tehtävää ei sitä tee.

urkkia varhaisessa maailmankaikkeudessa

ymmärtää varhaisessa maailmankaikkeudessa on toinen tutkimusalue Spitzer käynnisti suunnittelema IRAC tarkoituksena on käyttää sitä seurata noin 12 miljardin valovuoden kaukaisten galaksien & ndash; & ndash; toistaiseksi, että ne
88% valon läpi koko historian maailmankaikkeuden.

Spitzer ja Hubble yhteistyö, löytyy joitakin kaikkein kaukaisten galaksien tiedossa.

Mutta nyt NASA Spitzer ja Hubble-avaruusteleskoopin yhteistyö, tutkijat voivat saada kurkistuksen ohi ilmeen.
Tällä hetkellä kaukaisin havaittavissa galakseja, GN-Z11, nämä kaukoputket nauhoitettua tietoa tutkimuksessa vuonna 2016 kuvattava.
Se on 13,4 miljardia valovuotta eli se on kevyt alkuräjähdyksen jälkeen, on kulkenut 400000000vuosi.

& ldquo; Kun suunnittelemme IRAC väline, kun emme vielä tiedä niitä enemmän kaukaisten galaksien, & rdquo; IRAC n päätutkija, sanoi Giovanni Fazio, jonka pohja sijaitsee Cambridge, Massachusetts, Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics.
& Ldquo; yhdistettynä Hubble Space Telescope ja Spitzer on liian kiitosta, yhteentoimivia peili ryhmä etäisyyden määrittämiseksi galaksien, tähtien massa ja ikä.
& Rdquo;

Saturnuksen suurimman rengas, maanpäälliset teleskoopit vaikea havaita.

poissa kotoa vielä lähempää, observatorion vuonna 2009, tutkijat ovat havainneet Saturnuksen suurimman renkaan Spitzer apua tähtitieteilijät lisätietoja tästä planeettaa.
Star rengas päämateriaali & ndash; & ndash; sekoitus jään ja pölyn & ndash; & ndash; etäisyyttä Saturnuksen alkoi 3,7 miljoonaa mailia (6001000 m) on laajennettu 7,4 miljoonaa mailia (12001000 m).
Vaikka tähti rengas ei ole paljon näkyvää valoa heijastus, jolloin vaikea maahan kaukoputken havaintoja, mutta Spitzer voi havaita infrapunavalon tomusta kylmässä.
Sen jälkeen

useita vaiheita Spitzer

nestemäisen heliumin jäähdytysnestettä kuluu päätökseen lämpiminä Spitzer operaation vuoden 2009 toukokuussa muutosta oman, oli elokuusta 2003 alkaen on ollut käytössä jäähdytysnesteen
sen väline.
Kun kylmä operaation, Spitzer n infrapuna spektrografi ja monikaistaisen kuvantamisen fotometri lopettanut toimintansa, onneksi IRAC neljä kameraa molemmissa periksi.
Sittemmin, vaikka työympäristö on liian lämmin (miinus 405 astetta Fahrenheit tai 30 astetta Kelvin, mukaan maapallon standardien tai kylmä), Spitzer teki paljon löytöjä.

& ldquo; Siellä IRAC ryhmiä ja Spitzer Science Center team, me todella oppineet paremmin toimia IRAC väline, & rdquo; Fazio sanoi, & ldquo; teleskooppi on melko vakaa ja erinomainen track
voidaan havaita suuri taivaalla.
& Rdquo;

Spitzer poikki vaihe jatkuu NASAn James Webb Space Telescope korvata se, Webb Space peili on tarkoitus käynnistää lokakuussa vuonna 2018.
Spitzer on määrittää asetettuja tavoitteita, niin sen jälkeen Webber voi olla vielä havainto.

& ldquo; edelleen käyttää Spitzer poikki vaiheessa, olemme erittäin innoissamme.
Olemme erittäin innolla osittain näkyviin uusia ja jännittäviä löytöjä seuraavan kahden vuoden aikana.
& Rdquo; JPL Spitzer projektipäällikkö Suzanne Dodd sanoi.

Jet Propulsion Laboratory for NASA päämajassa hallinta Spitzer hanke sijaitsee Washington.
Science -toimintaan sijaitsee Pasadena, California California Polytechnic University.
Kaupungissa Littleton, Colorado, kaupunki Lockheed Martinin Space Systems Company toimii avaruusalus.
Arkistointi on kaukoinfrapunaa Archives huone Caltech Infrapuna Processing ja analyysi Center.