Stanford University kehittänyt ihon jäähdytys gelcoat materiaali

Engineers

Stanfordin yliopistosta ovat kehittäneet edullisia muovi-pohjainen tekstiilit ja vaatteet, voivat viilentää kehoa tehokkaammin kuin käytämme tänään, luonnolliset tai synteettiset kankaat.

Tutkijat uskovat, että tämä voi tulla uusi kangas sarja, joiden avulla ihmiset ilman ilmastointi kuumassa ilmastossa jäähtyä vaatteet pohjakankaan.

& ldquo; Jos voit tehdä kehon jäähdytys sijaan jäähdyttämällä rakennusta, mikä säästää energiaa, & rdquo; dosentti materiaalitieteen ja tekniikan Yi Cui fotoniikan, Stanford sanoi.

Tämä uusi materiaali toimii on antaa kehon kahdella tavalla Xiere kuin wear puuvilla vaatteet somatosensory lähes 4 celsiusta.

materiaalin läpi materiaali mahdollistaa hien haihtuminen jäähdytys, jota jotkut tavalliset kankaat voidaan tehdä, mutta Stanfordin vallankumouksellinen materiaali on toinen jäähdytys tilassa: Mahdollistaa infrapuna elin lähettää muovin läpi kankaan.

kaikki objektit, myös meidän kehon vapauttamaan terminen infrapunasäteilyä & ndash; & ndash; ja hyvänlaatuinen aallonpituuksia näkymätön valon muodossa.

& ldquo; 40%: sta 60% kehon lämpöä läpi infrapunasäteilyä levittämisen, kun me istuimme toimistossa kun, & rdquo; Shanhui Fan, professori sähkötekniikan fotoelektronispektrien sanoi.
& Ldquo; mutta tähän asti vain vähän lämmöntuotto ominaisuuksia tekstiilisuunnittelussa tutkimuksia.
& Rdquo;

supervoimia keittiö paketti

kuin Cigar Storehouse jäähdytys tekstiili- kehitystä, tutkijat Stanfordin yliopiston sekoitus nanoteknologian, fotoniikan ja kemian polyeteeni – Tätä kirkasta, muovista kaltainen muovikelmu käytetty meidän keittiö –
monet vaate materiaali halutut ominaisuudet: se mahdollistaa lämpösäteilyä, ilman ja vesihöyryn läpi, mutta näkyvää valoa läpäisemätön.

helpoin ominaisuus on antaa infrapunasäteilyä materiaalin läpi, koska tämä on ominaisuus tavallisten polyeteeniä ruokaa wrap.
Tietenkin, keittiö on läpäisemätön muovista ja on avoin Cheap Savukkeet Outlet, ei voida käyttää vaatetukseen.
Tutkijat Stanfordin yliopiston

ratkaisuja näiden ongelmien ratkaisemiseksi kerralla.
UNM Clothing

Ensinnäkin, he huomasivat, että polyeteeni variantti, on erityinen nanorakenteiden on näkyvää valoa läpäisemätöntä, mutta läpikuultava infrapunasäteilylle, joka saattaa antaa kehon lämpöä paeta.
Tämä tarjoaa tavan pitää & ldquo; Shame & rdquo; tarvittavat näkyvän valon läpäisemätöntä, ja ympäristöystävällisiä lämpö läpinäkyvää perusmateriaalia.

Sitten he muuttama polyeteeni teollisuuden haihduttamiseksi vesihöyrymolekyylien kautta nanohuokosiin muovi, väitelleiden tutkijoiden ja tiimin jäsenet Xu Baojun sanoi, muovi- kuituja yhtä luonnollista kuin hengittäminen.

teki vaatteita

Tämä menestys mahdollistaa tutkijoiden saada heidät täyttää kolme keskeistä kriteerit jäähdytys levittää sivu materiaalia.
Jotta tämä ohuet materiaalit, kuten kangas-like, he loivat kolme versiota: polyeteeni puuvillasta erotusprosessin kaksi mesh voimaa ja paksuutta.

havaita mahdolliset jäähdytyksen niiden kolmikerroksinen rakenne ja materiaali huomattavan paksuuden puuvillakangasta, he näyte kunkin materiaalin pinnalla, ja pinnan lämpötila on suhteellisen paljas iho ja kukin materiaali mitattiin, kuinka monta kaloria loukussa.

vertailu osoittaa, että puuvilla tekstiili kangas jäähdytys lämpöä kuin 3,6?
F.
Tutkijoiden mielestä tämä ero merkitsee yllään uusi mekko materiaalia ihmiset saattavat tuntea vähemmän taipuvainen päälle tuulettimen tai ilmastoinnin.

tutkijat jatkaa seuraaviin useita näkökohtia, kuten lisäämällä materiaalia väri, tekstuuri ja kangas kaltaisia ​​ominaisuuksia.
Akku teollisuus, massatuotanto materiaalin helpottaa luoda tuotteita.

& ldquo; Jos haluat tehdä kankaan, on voitava massiivinen halvalla, & rdquo; Cui sanoi.

Fan ajatella tämä tutkimus on avannut uusia tapoja etsivät Passiivijäähdytyksen tai kuumentamalla artikkelin ilman ulkoista energiaa, säätämällä materiaalin purkaa tai ansa infrapunasäteilyä.

& ldquo; teimme asiat näyttävät hyvin yksinkertainen, mutta koska siellä ovat todella hyvin vähän tutkimuksia ovat etsineet säteilyn ominaisuuksia Engineering tekstiilit, & rdquo; hän sanoi.