Super suurnopeusjunaverkon aluksi saatavilla Moskovassa tai

22. kesäkuuta mukaan teknologia media VentureBeat raportoitu, että super suurten nopeuksien yritys Hyperloop Yksi ilmoitti tiistaina, että se on venäläisen sijoitusyhtiö Summan Group ja Moskovassa allekirjoittivat sopimuksen tutkia rakentamisen Moskovan liikenneverkon kytketty super suurten nopeuksien rautatiejärjestelmän.

Sopimus allekirjoitettiin Pietarin kansainväliseen talousfoorumiin.
Tämä on ensimmäinen start-up yritys Hyperloop Yksi allekirjoittama ulkomaisten hallitusten.
Maaliskuussa toinen super-high-speed start-up yritys HTT (HyperloopTransportation Technologies) allekirjoitti Slovakian hallituksen.

Hyperloop Yksi perustaja ja johtaja Shell Man & middot; Pixie Wa (Shervin Pishevar) lausunnossaan sanoi: & ldquo; me Summa ryhmän välistä yhteistyötä Venäjän hallituksen ja Hyperloop Yksi erittäin innoissaan.
Hyperloop parantaa merkittävästi elämänlaatua suurelle joukolle 16 miljoonaa Moskovan alueella, dramaattisesti lyhentää niiden commute aikaa.
Pitkän aikavälin tavoitteena on tehdä yhteistyötä Venäjän kanssa rakentamaan vallankumouksellisen uuden Silk Road & ndash; & ndash; voi päivässä säiliöihin lähetetty Kiinasta Euroopan suurten nopeuksien rautateiden tavaraliikenteen Hyperloop.
& Rdquo;

Venäjä näyttää olevan, että jonka Elon & middot; teknologia Musk aiheuttanut suurta kiinnostusta.
16. kesäkuuta Shell Man & middot; Pixie Wa Facebookissa lähetetty kuva.
Kuvassa, Venäjän presidentti Vladimir Putin ja kymmenkunta venäläinen miljardööri sijoittajia osallistuvat konferenssiin.
Pixie Wa sanoi Putin oli kiinnostunut super suurnopeusjunaverkon, hän kirjoitti Facebookissa: & ldquo; Putin sanoi super suurnopeusjunaverkon muuttuu maailmantalouden perustavanlaatuisesti.
& Rdquo;

Summan Group perustaja Ghia Uddin & middot; 马戈梅多夫 (Ziyavudin Magomedov) enemmän huomiota super-suurten nopeuksien rautateiden tavaraliikenteen kapasiteettia, mahdollisuus super-kannattavan suurnopeusjunaverkon tässä suhteessa kuin matkustajan.
Hyperloop tekniikka toteutuksessa Venäjä luo valtavia etuja;

& ldquo.
Se stimuloi mahdollisen liikenteen mantereella, luoda uusi taloudellinen houkutus sijasta ottaa valita nykyisen globaalin logistiikkajärjestelmän, & rdquo; 马戈梅多夫 hän sanoi.
& Ldquo; pitkällä aikavälillä, Hyperloop edistää alueellista taloudellista integraatiota, myös Euraasian unioni ja Kiina kannatti & lsquo; & rsquo;. Varrella
& Rdquo;

Hyperloop On tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Sveitsissä, Dubaissa, Los Angeles ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa kehittynyt suurnopeusjunaverkon toteutettavuustutkimus.