Tähtitieteilijät ehdotti uuden mekanismin alkuperää erittäin kirkas Pulsar

Tutkijat ovat havainneet vaikeaksi ylläpitää

neutronien ylikriittinen accretion vaikutus, koska se poikkeaa mustia aukkoja, neutronitähdet on kiinteä pinta, miksi ylikriittistä vesijättö vaikutus neutroni tähdet näyttävät, miten pulssi-säteet, on vaikea haaste, mukaan ulkomaisten

tiedotusvälineiden ennen tutkijat uskovat, X-ray on erittäin kirkkaita tähtiä (ULXs) on muotoiltu musta aukko.
Kuitenkin vuonna 2014, NUSTAR teleskooppi havaittu nimetty ULX M82 X-2 päästää määräajoin pulssin & ldquo; ULX pulsareja & rdquo; niin astrofyysikkoja utelias.
Supermassiiviset mustat aukot voivat riittävästi energiaa ULXs syntymä, mutta ei kyennyt tuottamaan musta aukko ray pulssi.
Sen sijaan Pulsar pulssit, koska ne tuottavat säteet tämän nimen, mutta ne ovat enemmän kuin ULXs hämärä.
Siksi meillä on oltava uusi teoria voi selittää & ldquo; ULX pulsareja & rdquo; olemassaolon.

yleisesti uskotaan, ULX pulsarin johtuu taivaankappale vahvalla painovoimavakio vesijättö kumppanihakemuksesta tähdet kaasua muodostuu, kun nämä kaasut ovat mielenkiintoisia esineitä, ne ovat ristiriidassa muiden kaasun ja lämmön johtuva törmäys jatkuu lämmitys kaasu
jotta ne voivat saavuttaa riittävän valoisa lämpöä.
Tähtitieteilijät voivat tarkkailla, että nämä hehkuva kaasu pääsee fotoneja, mutta kun parhaillaan fotonin II & V päässä keskustasta esineiden houkuttelee estää kaasun, hidastaa virtausta linjan keskeinen eteen.
Tämä voima kutsutaan säteily paine.
Kuten enemmän kaasua kerääminen, kokemus päivää kuumenevat, lisää cigarettes Shop kirkas, mutta jos liian kirkas, säteily paine hidastaa ilmavirtauksen taivaallisten kerääminen, luoda & ldquo; & rdquo liikenneruuhka
,.

& ldquo; ruuhkautuminen & rdquo; rajoittaa kaasun nostamaan taivaallisten järjestelmän ylimääräistä energiaa, ja samalla estää celestial kirkastuu.
Yläraja kirkkaus, joka on, säteily paine ja painovoiman tasapainon arvon, kutsutaan Eddington kirkkaus.
Eddingtonin raja määräytyy laatu esineitä, kuten Pulsar massa tuhansia kertoja enemmän kuin pystyy tarjoamaan energiaa ULXs mustan aukon massa on pienempi, niiden eddingtonin raja kuin ULXs haluttua valotehoa pienempi.
Kuitenkin Kawashima tiimeineen alkoi tutkia Pulsar kykyä välttää eddingtonin raja tuottaman ruuhkaan.
Tutkijat ovat löytäneet neutronitähti on vaikea ylläpitää ylikriittistä accretion vaikutus, koska se poikkeaa mustia aukkoja, neutronitähdet on kiinteä pinta, miksi rooli ylikriittinen accretion näyttää miten neutronitähti ray pulssi, on vaikea haaste.

tavallisille pulsareja, tutkijat käyttivät & ldquo; vesijättö sarake & rdquo; malli selittää onko taivaallinen kerääminen kaasu ohjaa voimakas magneettikenttä pulsarin, ja kokoontuivat taivaannapa.
Jos neutronitähti pyörimisakselin suuntaan magneettinen napa ja epäjohdonmukaisuuksia (kuten maapallolla & ldquo; magneettisen pohjoisnavan & rdquo; ja maan todella & ldquo; Arctic & rdquo; ei ole sama), ja napa on yhdessä ympäri neutronitähti spin akselin pyörimisen.
Jos maapallon magneettisten napojen huomauttaa, näemme kirkas valo, mutta kun se poikkeaa pyörimissuunta maapallon, valo näyttää ne olivat poissa, niin tahtoa kuin akselin majakka paistaa.

ratkaisemiseksi mysteeri ULX pulsarin, Kawashima ja hänen ryhmänsä teki simulaatiotutkimukseen kaasun accretion sarakkeen onko jokin keino sujuvuuden, ei ruuhkia, jolloin kirkkaampi kirkkaus on Biaidingdun
satakertaiseksi valo.
Kyoto University tutkija Shin Mineshige sanoi, että kukaan ei tiedä, onko muodostumista neutronitähdestä ylikriittinen accretion sarake, tässä vaikea ongelma meidän on ratkaistava tietojenkäsittely hydrodynamiikka ja säteilynkuljetusteoriaan yhtälö, mikä tarkoittaa, että meidän täytyy käyttää kehittynyttä numeerinen simulointi tekniikkaa ja
kapasiteetti.

Tällä hetkellä paljon koodilla simuloida keskittyy mustia aukkoja, joten tutkimusryhmä valmis simuloida neutronien ylikriittistä accretion sarakkeessa koodia, ja ajaa Kansallinen tähtitieteellinen observatorio Japanin (NAOJ) supertietokone ATERUI.
Tutkimusryhmä havaitsi, että ylikriittisessä accretion sarake malli, alas kerääntynyt kaasu voi todellakin välttää Eddington kirkkaus aiheuttanut ruuhkia.
Simulaatiossa accreting neutronitähdestä edessä kaasun muodostumista shokki, jolloin suuri määrä aktiivisia kaasun energian lämpöenergiaksi.
Kaasuiskunvaimennin pinnan alla lämmitetään nopeasti vapauttaen suuren määrän fotoneja.
Mutta aiemmissa malleissa esiintyy erilaisissa olosuhteissa, nämä fotonit eivät estä kaasun kerääntyminen, mutta molemmilla puolilla lähdön vesijättö sarakkeessa.
Tämä tarkoittaa, että ei vain ole ruuhkaan, kaasu voi nopeasti kerätä, kuumennetaan paineaalto edessä, vapauttaa enemmän fotoneja, hidastaa koko prosessi ei ole olemassa.
Tutkimusryhmä aikoo käyttää majakka mallia jatkotutkimuksiin ULX pulsarin Cheap Cigarettes M82 X-2, ja toivoi löytää muita ULX pulsareja.