Tähtitieteilijät löysivät tähti KIC 8462852

cigarettes store hahmo on taiteilija kuvattu & ldquo; Dysonin kehä & rdquo; tähdet nyt tutkijat ovat havainneet toisen brand Cigars tähdet Dysonin kehä tähdet, asiantuntijat sanovat voi pannulla vääristynyt tai komeetta roskia elliptinen kiertoradat estää tähti valo.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että lokakuusta lähtien 2015 KIC 8462852 tähtien tiedemiehet ymmällään, se näyttää oudolta kirkkaus muuttuu, monet ihmiset arveltu, että ulkomaalaiset voivat olla ympäri tähti & ldquo; Dysonin kehä & rdquo; Super
rakennus, estää tähti valo.
Lisäksi on havaittu sääntöjenvastainen vaihtelut kirkkauden tähdet, tutkijat havaitsivat, että tähti on viimeisin viime vuosisadan kirkkaus laski 20%.
Tällä hetkellä tutkijat ovat havainneet, että toinen hampaat & ldquo; Dysonin kehä & rdquo; tähdet, niin että Dyson Sphere ilmiö entistäkin salaperäinen.

astrofyysikko, sanoi Dyson Sphere ilmiöihin tai ulkomaalainen Super rakennus julkistetaan samaan aikaan, tutkijat voivat ovat löytäneet toinen tähti samanlaisia ​​ominaisuuksia.
Tämä salaperäinen & ldquo; Dysonin kehä & rdquo; voi olla kehitysvaiheessa tähtien äskettäin löydetty, luonnossa esiintyvä ilmiö voidaan selittää salaperäinen & ldquo; & rdquo;. Flux muutos

astrofyysikko Ethan – Siegel (Ethan Siegel) selitti, että osaamis- ja innovaatioyhteisöjen 8462852 tähdet voi olla suhteellinen Maan & ldquo; Celi & rdquo; ympäröi protoplanetaarinen kiekko, vaikka levyn muotoinen injektorin rakenne infrapunavaloa, mutta tämä
ainutlaatuinen järjestely niin, että ihminen ei voi havaita radioaktiivisen säteitä.
Vaikka tähti saattanut olla satoja miljoonia vuosia, mutta jotkut asiantuntijat uskovat, että se on suhteellisen nuori tähti.

Siegel huomautti, nuori tähti runko (YSOs) on suuri vuon muutoksia, viimeaikaiset havainnot useista kallistuskulmaa voidaan vahvistaa.
Tällä hetkellä tutkijat EPIC 204278916 tähtien havaintoja löytyi samanlainen ilmiö Dysonin kehä, tähti näyttää samanlaiselta kuin valon voimakkuuden muutokset tähti KIC 8462852, joka on vanhempi kuin aurinko on noin 11 miljoonan vuoden kaukana laatua auringon.

Yu II & V käyttäen US Air Board WISE ilmaisin ja seuranta havainto, tutkijat havaittu infrapuna injektio, määrätä rakenteen levyn ympärillä tähti kallistuskulma noin 57 astetta (perustuen Maan näköyhteys kulma), mahdollistaa virhe noin 9 astetta.
Tutkijat uskovat, että läsnäolo EPIC 204278916 tähtien vuon vaihtelu kaksi selitystä: kierre pyöreä kiertoradalla tähti sisällä levy muunnetaan klusterin kaltainen rakenne, ja komeetta kaltainen roskia on elliptinen kiertorata.

Tutkijat selittivät, että vaikka kaksi tähteä on joitakin yhtäläisyyksiä, mutta ne eivät voi olla samanlainen kaikissa suhteissa.
Havainnot osoittavat, missä määrin valovirran on suurempi kuin tähti himmenee EPIC 204278916 KIC 8462852 tähdet.
Siegel huomauttaa, salaperäinen & ldquo; Super ulkomaalainen arkkitehtuuri & rdquo; itse asiassa voi olla vain luonnollinen ilmiö havaitsemme, jos tähti nuorempi kuin aiemmin on ajateltu, ja sisältää kierre sisällä levy tai vastaavia tähteä kuten EPIC 204278916
komeetta roskia, se edustaa uutta vaihetta kehityksestä varhaisen tyypin tähdet.