Tähtitieteilijät ovat löytäneet tähti SAO 244567 in ” uudestisyntyminen vaihe”

Nykyisin tähtitieteilijät löysi tähti SAO 244567 voi olla & ldquo; & rdquo; ennen uudelleensyntymistä vaiheessa palaminen johtaa ulkopuolelle ytimen tähdet Cheap Cigarettes nopea lämpötilan nousu, mutta tähti lämpötila laskee.

Mukaan Yhdysvaltain biotieteiden Web-sivusto raportoi, että tällä hetkellä tähtitieteilijät käyttämällä Hubble-avaruusteleskoopin havainnot uusin löytö salaperäinen tähden kehitys, ennen kuin tähti oli nopeaa lämpenemistä, mutta viimeaikaiset havainnot ovat havainneet, että se on jäähdytystila.

tutkijat selitti videoanimaation tähti SAO 244567 II & V uudestisyntyminen mysteeri, Leicester University tohtorintutkinnon opiskelija Nicole – Lei Endi (Nicole Reindl) sanoi: & ldquo; SAO 244567 tähti on hyvin harvinainen
tähdet, reaaliaikainen meidän tarkkailla tähden kehitys.
1971-2002, tähti pintalämpötila kasvoi 4 miljoonaa astetta, mutta Hubble Space Telescope Cosmic Origins spektrometri havainnot osoittavat, että tähti on jäähdytys- ja kasvuvaiheessa.
Havaittiin pinnalla tähti voi olla äkillisen tähtien pöly tusionisaatiota ulkoinen kaasu kerros.
& Rdquo;

nyt tähtitieteilijät havaittu tähti monia muutoksia, se on noin 7000 valovuoden päässä Maasta.
Vuonna 2014 Lei Endi ja tutkimus kollegat huomata, että alempi SAO 244567 tähtien massa, on vaikea selittää ilmiötä nopeita lämpötilan vaihteluita, se voi kokea & ldquo; helium Shell flash tapahtuma & rdquo; tämä prosessi tapahtuu lyhyessä sytyttää helium tähteä
ulompi ydin, flash lämmitys tapahtumia toteuduttuaan SAO 244567 tähden kehitys tullaan uudestaan, lämpötilaa alennetaan asteittain.
Tuoreimmat havainnot osoittavat, että vuonna 2014 teoreettinen näkökulmasta on oikein.

Ray cigarettes Sale Endy sanoi: & ldquo; helium Shell flash tapahtuma pakottaa vapauttamaan ydinenergian hyvin lähellä tähti laajennettu koko jättiläinen tähti, takaisin uudelleensyntymisen kohtaus.
& Rdquo; hän korosti, että joukkue tarvitsee tarkentaa tuloksia, paremmin selittää käyttäytymistä ominaisuuksia tähti SAO 244567, se ei selitä nykyistä tähden kehitys malleja.