Tämä kaksi tuhatta vuotta sitten tietokone, jotta muinaiset kreikkalaiset ennustaisivat eclipse

kaksi meret saman meren samassa mereen yli kahden tuhannen vuoden myrsky, niin että vanha yhteiskunta tärkeimmät tekniset pyhäinjäännöksiä onnekas nähdä valoa. Miten ”Antioch Kila laite” run, kuinka ei antiikin kreikkalaiset käyttävät sitä simuloida liikkumista kuun kaksi tuhatta vuotta sitten, ja jopa ennustaa pimennyksen

kirjoittajalle | ?? Tony Freeth (Tony Freeth)

käännös |? Guo Kai Sheng

ensimmäinen myrsky puolivälissä 1. vuosisadalla eKr, eli antiikin Rooman kauppa-aluksen täynnä Kreikan aarteita haudattiin myrsky. toinen myrsky tapahtui vuonna 1900, ryhmä Antikytheran (Antikytheran, joka sijaitsee Kreetan saarella ja Kreikka, pieni saari välillä vedet) keräämällä sienellä scavengers välttää turvalliseen paikkaan. myrskyn jälkeen, tämä ryhmä sukellus ihmiset haluavat ottaa mahdollisuus nähdä, jos vesi voi olla löytyy läheisyydessä sienen, tulokset onnettomuuden löytyi tha t antiikin Rooman kauppias hylky. Muutamaa kuukautta myöhemmin, tuella Kreikan hallituksen, sukeltajat tuli tänne. Seuraavan yhdeksän kuukauden he paljastui suuri määrä hienoja antiikin Kreikan esineitä, kuten hieno pronssi tuotteet, lasi, viini tölkit, keramiikkaa ja koruja. Tämä on yksi varhaisimmista laajamittainen vedenalainen arkeologisia kaivauksia ihmiskunnan historiassa.

Joitakin kohteita ei aluksi huomannut. Tämä on jotain, joka on ollut erittäin kalkkeutuneet, koko on lähes sama kuten puhelinluettelon. muutamaa kuukautta myöhemmin se revennyt paljastaen jotkut ruosteinen pronssi vaihteella hylky kaikilla vaihteilla kytkeytyvät toisiinsa, hampaat ovat vain 15 mm, ja kaiverrettu laajemmassa mittakaavassa ja kreikkalainen teksti metallilevy. Tämä löytö järkytti arkeologit, koska sitä ennen, olemme aina uskoneet, että vanha mies teki vaihde käytetään vain tyhmä mekaanisen tehtävän.

Tämä asia oli myöhemmin nimeltään ”Antikythera laite ”(Antikytheran mekanismi), on kolme kappaletta roskia Ateenassa Kreikan arkeologinen kansallismuseo näytteillä. Verrattuna niitä satunnaisia ​​patsailla ja muiden antiikin Kreikan taideaarteita, nämä kappaleet roskia on hyvin pieni ja hauras. Kuitenkin monimutkaisuus niiden tehtävä on mielikuvituksen ulkopuolella kaikkien.

ensimmäistä kertaa vuonna 2000, sain tietää, että siellä oli jotain sellaista. tuolloin olin elokuvantekijä, Mike Edmunds, tähtitieteilijä yliopistossa Wales Walesin, Englannin, ja totesi, että laite voisi olla erinomainen teema television dokumentti. vuosikymmeniä, tutkijat ovat saaneet paljon tietoa Antioch Kira laite, väittäen, että se voi laskea tähtitieteellisiä tietoja, mutta ei vieläkään täysin ymmärtää, miten laite toimii. seurauksena edellisen tutkimuksen matematiikan, olen vähitellen tämän laitteen oli vahva kiinnostus.

järjestin Hankkeissa E dmonds, ryhmä historioitsijat ja tähtitieteilijät sekä kaksi ryhmää kuvantamisen asiantuntijoita liittyä. Viime vuosina, tiimimme on palautettu lähes kaikki elossa olevat osat ja ymmärtää, miten ne toimivat ja toiminta. Laite laskee mennessä pimennys ja auringonpimennys, simuloi näennäinen liike kuuta taivaalta pohjautuu olemassa olevaan tietoon, ja tallentaa päivämäärät suurten sosiaalisten tapahtumien kuten olympialaisten. Sikäli kuin tiedämme, vähintään 1000 vuotta kynnyksellä laitteen, mikään maailmassa, jossa teknologian monimutkaisuus voidaan verrata asioita. vuonna 1901, sukelluksen havaitsi joitakin kahina fragmentteja Antikeda la laitteen haaksirikko merialueella Antikiehira. yllä oleva kuva näyttää yhden kappaletta . Vuonna 1905 saksalainen kielitieteilijä Albert Rehm päätteli, että Antiokian Kila laite oli tähtitieteellinen. Tietokonelaite. Puoli vuosisataa myöhemmin, kun Derek J. de Solla hinta Princetonin Institute of Advanced Studie

Hinta, laite toimii kääntämällä kampi laitteen reunasta ja sitten siirtää osoitinta eteenpäin ja Käyttäjä voi asettaa päivämäärän kääntämällä kampiyksikön ja näyttämään sen kalenterisivulla 365 päivän mittakaavalla laitteen etuosassa (Levyä voidaan säätää kiertämällä, jotta päivämäärä joka neljäs vuosi tai enemmän, samanlainen kuin nykyinen karkausvuosi.) Samalla kampi ajaa myös kaikki laitteen hammaspyörät niin, että ne antavat ilmoitetun päivämäärän.

Laitteen etupuolella oleva toinen levy on sama kuin kalenterin levyn keskiosa ja se on jaettu 360 astettaan, ja zodiacin horoskooppi on 12 symbolia (ks. Antioch Kieira-laitteen sisäpuoli). Nämä tähtikuviot ovat auringon tähtikuviot, jotka kulkevat parin varrella joka tunnetaan ekliptiksenä suhteessa liikkumattoman liikkumattoman liikkeen liikkeeseen (se oli aika, jolloin ihmiset tiesivät, että auringon ”liike” aiheutti maapallon Auringon ympärillä). Hintakehitys, että laitteella voi olla osoitin Jäljelle jääneiden jäännösten osalta Price löytää tuhansia vaihteita, jotka ovat laitteiden sisäisiä osia. Nämä hammaspyörät ovat myös laitteen sisäisiä osia. Vuoden 1974 tärkeässä tutkimuksessa Price kuvaili sen27 tärkeimmistä segmenteistä ja tarkemman arvion hampaiden lukumäärän perusteella, jonka kreikkalainen radiologi Charalambos Karakalos teki ensimmäisen röntgenkuvauksen perusteella. 123>

Hälytysten määrästä voidaan nähdä, mitä laitetta käytetään laskennassa. Käännä kampi niin, että ensisijaisen vaihteen pyörimisen 64 hampaat täyttä ympyrää vuoden kuluttua, joka voi näkyy kalenterin levyasemastar. Ensisijainen vaihde on myös pareittain kahden 38-hammas toissijainen vaihdetta, joten jokainen toissijainen vaihde kytkee 64/38 muuttuu vuosittain. Samoin, hammaspyörät eri hampaiden kullakin tasolla kytkeytyvät liikkeen lähetettävän ja lähetyksen nopeus määräytyy välityssuhde. lopullinen liike johdetaan osoittimen niin, että osoitin pyörii tietyllä nopeudella, ja eri nopeuksilla vastaavat eri tähtitieteellisiä aikoja. Hinta havaittu, että yksi hammaspyörien hampaiden määrä kuin vain vastaa vanha babylonialainen kuun aikana.

hinta on sama kuin edellisen Leim, että tämä laite on myös planeettavaihde (planeettapyörästön, joka tunnetaan myös nimellä vaihteessa vaihde) järjestelmä.

Euroopan niin sanottu planeettavaihteet hammaspyörät itse on asennettu toisaalta vaihdetta, kuten kupillista ”Hatuntekijä Cup” (pyörivä virkistyspaikka Disneyland) planeettavaihteet laajentavat laskelmia, jotka voidaan tehdä vaihdetta -. ei vain murto kertominen mutta myös yhteen- ja vähennyslaskua. Kuten nyt tiedämme, vuoden 1500 jälkeen vuoden läntisen maailman teknologian ei näy planeettavaihteiden.

Useat tutkijat ovat tutkineet Antiquette Kila laite, etenkin Michael Wright, kuraattori Lontoon tiede-, ja hän on tutkijana yliopistossa Sydney, Australia. Lunan Bromley (Allan Bromley), ensimmäistä kertaa laite oli kolmiulotteinen röntgen- mittaus, osoittautui Hinta ehdotettu mallia väärässä Bromley kuoli vuonna 2002, mutta Wright sinnikäs, tutkimustulokset ovat merkittäviä hän löysi todisteita siitä, että takaisin dial vaikka ensi silmäyksellä tuntui samankeskisen renkaan, mutta se oli spiraalimaisesti, .. hän totesi myös, että laite oli planeetta kuggmekanism että lasketaan kuunvaiheen.

Wright teki myös näkökulmasta Hinta, eli laitteen yläreunaan takana levyn voi olla kalenteri perustuu kuun calendar. Kuun kierto on 19 vuoden jaksossa [kuun kuukauden, kuunkierto], joka tunnetaan myös metonin jakso. Tämä kalenteri on nimetty nimen Ateenan tähtitieteilijä 5. vuosisadalla eKr (itse asiassa babylonialaiset oli hänelle) ja vielä löytänyt tämän jakson ennen käytetään nykyään määrittämään juutalaisen uudenvuoden ja kristillisen pääsiäisen. seuraavassa tulemme myös, että osoitin levylle voidaan laajentaa niin, että ura kärkeen osoitin voi olla kääntyi jonka kierre ura.

Imaging Research

Kun tiimimme alkaa tutkia, tieto on erittäin puutteellinen. Emme löydä edellisen X-ray pyyhkäisydataan, vaikka joukko selkeitä olevia staattisen valokuvat eivät kuitenkaan kahta kuvien tiedelehti -. röntgenkuvaus valokuva kultakala, valokuva Babylonian savilevy inspiroi minua, ja päädyin joitakin uusia tapoja saada paremmin tietoihin.

Me tilasi Hewlett-Packard loppuun kaikkein adva nced valokuvantamista tuolloin, ja pyysi Britannian X-Tek Systems suorittamaan 3D röntgenkuvantamisen. Neljän vuoden kärsivällinen ja varovainen neuvottelu- ja asioidessaan, John Seiradakis Aristoteleen yliopiston Kreikassa ja Ksenofon Moussas yliopiston Ateenan ovat lopulta toiminut Kaikki menetelmät, joten järjestimme kuvantamisen joukkueen kanssa laitteiden Ateenaan -. koska Antiochai laite on liian hauras, voi siirtää


tässä vaiheessa Maria Zafeiropoulou museon teki puhelin soittaa ja sai meidät tuntemaan yllättynyt. hän sanoi löytänyt jotain varastoon maanalaisessa varaston lähellä ”Ante Kieira” merkki, pyysi meitä jos ei ole kiinnostusta. tietenkin! meillä on siis kokonaismäärä roskia yhtäkkiä hyppäsi 20 82.

Tom Malzbender (Tom Malzbender) johti HP ryhmä asensi salaperäinen kupumainen juttu, noin 1,5 metriä halkaisijaltaan, edellä asennus joidenkin salamavaloVoit useista eri näkökulmista Anna valaistus Joukkue lainaa tietotekniikkaa nimeltään ”polynomi tekstuuripinnoituksessa” parantaa pinnan yksityiskohtia Hinta on vaikea nähdä tekstiä, nyt voi selkeästi; .. Lisäksi säätämällä pintaa heijastavuus ja valaistuksen kulma, voit edelleen parantaa yksityiskohtiin. Nämä sanat ovat todella kirjoitettu ulkopuolella käsikirja.

kuukautta myöhemmin X-Tek n 8-ton X-ray skanneri, bladerunner , kuljetettiin Ateenassa. jotta lastaus tämän valtavan auto voidaan onnistuneesti avattu museo, paikallispoliisi erikseen selvitetty kaduilla Ateenan. siipi tappaja voi tehdä tietokonetomografia (CT), samanlainen CT sairaalan, mutta voi näyttää yksityiskohdat paremmin. X-Tek Roger Hadland (Roger Hadland) ja hänen tiiminsä myös erikoistunut muuttamassa kone niin, että sen röntgen teho riittää läpäisemään fragmenttien Antioch Kila laitteeseen. Tämä on th E kolmiulotteinen rekonstruktio ihmisiä ihmettelemään. Hinta vain näki kasa päällekkäisten laattojen, ja pystyimme erottamaan sisäkerrokset kappaletta ja nähdä pieniä yksityiskohtia hampaiden.

Yllättäen X ray skannaa osoittavat, että on enemmän kuin kaksi tuhatta merkkiä piilossa sisällä roskat. (alkuperäinen luonne arvioidaan olevan jopa 15000, ja nyt olemme tunnistaneet ja tulkinneet yli 3000 merkkiä.) Ateenassa Moussas Yanis Bitsakis, myös yliopiston Ateenan), yhdessä Agamemnonin Tselikas, historialliset ja filosofiset tutkimuskeskus, vähitellen löytää tekstistä että ihmissilmä on ollut näkymätön yli kaksi tuhatta vuotta. Yksi teksti on käännetty ”spiraali mittakaavassa 235” , mikä osoittaa, että yläosan takana levy on todella hiljainen kuvio spiraalikuvioon.

Kun tietokonetomografia, tutkijat palautti suurimman rakenteen devjäätä.

Babylonialainen järjestelmä

takaisin Lontooseen, aloin tutkia CT Tulosten Jotkut fragmentit ovat selvästi osa spiraalin levyn alapuolelle takana. kierre levyn ympärille 4 kierrosta, noin 220-225 mittakaavan yläpuolella.

todennäköisyys numero 223 on hyvin suuri. Kuuban ihmiset ovat huomanneet, että eclipse ainoastaan ​​aikana koko kuun tapahtuu, ja eclipse jälkeen 223 kuukausi, siinä tulee olla samanlainen pimennyksen. Samoin he tietävät myös, että pimennykset tapahtuvat vasta uuden kuun (ensimmäinen päivä kuunkierto), ja jos auringonpimennys havaitaan, ne voivat ennustaa toisen pimennyksen jälkeen 223 puolikuu kuukauden (mutta he eivät voi Katso, koska auringonpimennys vain joitakin erityisiä paikkoja nähdä, ja antiikin tähtitieteilijät ei voi tarkasti ennustaa esiintyminen auringonpimennykset). auringonpimennys ja eclipse toistuvat tämän lain koska aurinko, maa ja kuu palata edelliseen järjestelyyn, wh ich kutsutaan Saros sykli.

On symbolilohkoa välillä asteikot levy, ja lähes kaikki sisältävät kreikkalaisten aakkosten Σ (sigma) tai η (ETA), tai molempia. Olen pian ymmärtänyt, että edellinen kirjain edustaa Σεληνη (selene), joka on Kreikan ”moon”, että on olemassa kuunpimennys, jälkimmäinen kirjain edustaa Ηλιοσ (Helios), Kreikan ”sun”, että kun eclipse babylonialaiset tietävät myös, että 223 kuukautta. ajan, eclipse tai eclipse näkyvät vain tietyn kuukauden, jakautumiskuvion näinä kuukausina voidaan ennustaa, väli viiden tai kuuden kuukauden ajan. symbolit levy ovat myös yhdenmukaisia ​​tämän mallin.

Nyt minun täytyy seurata tätä sarjaa vihjeitä tutkia ydin laitteen nähdä missä uuden tiedon johtaa meidät. ensimmäinen askel on selvittää vetopyörästön tämän uuden hiekan kompassi, jonka pitäisi olla 223 hampaat . Carla Carlos oli aiemmin arvioinut, että suuri pyydystakana tärkein pala voisi olla 222 hampaat. Wright korjattu määrä hampaita 223, Edmunds yhtyy tähän päätelmään. Kanssa kohtuullinen arvio määrästä hampaiden muut pyydykset, sekä hypoteettinen hammaspyörä, 223 hampaat vaihde voi suorittaa tarvittavan laskennan.

Mutta on edelleen merkittävä ongelma ei ole ratkaisua, että se on vaikein osa koko vaihteisto. laskemisen lisäksi salon aikana, suuret hammaspyörät 223 hampaat myös kuljettaa planeettavaihteiden saapuvat Hinta, eli kaksi hammasrattaita on asennettu suurella vaihteella samalla tavalla kuin Disney kuppi huvi laitokseen. Jokainen planeettavaihde on liitetty toiseen hammaspyörään. Ihmiset eivät ymmärrä, että kaikki neljä pinions on sama määrä hampaita ja ovat 50 hampaat, joka näyttää olevan kohtuuton, koska se tarkoittaa, että lähtö vaihteen on sama kuin tulo.

kuukausien I ei ole mitään tekemistä. I la ter muistaa, että Wright oli havaittu, että yksi kahdesta planeettavaihteiden oli uran urista uraan toisen vaihteen. Wright väittää, että kaksi vaihdetta pyörivät ympäri eri akselin noin yhden millimetrin välein. Seurauksena , kulma, jossa vaihde on kytketty yhtäkkiä olla suurempi kuin kulma muut pyydykset, ja se on pienempi kuin se on. tällä tavoin, jos vaihde pyörii vakionopeudella, nopeus muut pyydykset tulee hieman nopeammin kuin se on, ja se on hieman hitaampaa ja suhdanteisiin kuin se on. Kun

hassu

Vaikka Wright hylätty hänen näkemyksensä, mutta tajusin, että tämä horjumista ja muinaiset kreikkalaiset nopeus tarkasti laskea liikkeen kuun tarvitset jotain. ne perustuvat pisimmällä tähtitieteelliset teoria aika (2. vuosisadalla eKr), jota yleensä pitävät Hipparchos Rhode Islandin. Ennen Kepler löysivät lain planeettojen liikevuonna 1609, se ei ollut tiedossa, että kuurata oli elliptinen, ja että nopeus kuun olisi pian nopeammin, kun kuu oli lähellä Perigeum (eli kuu oli lähinnä maata) nopeus hidastuu lähelle Apogee. Mutta muinaisten tietää, että liike kuu suhteessa ekliptikan näyttää hidastuu ja kiihtyy määräajoin. malli on, että kuu liikkuu pitkin ympyrää vakionopeudella, ja ympyrän keskipisteen liikkuu toista määrää vakionopeudella, joka on hyvin samanlainen kuin todellinen tilanne kuun. tällainen ofthe ympyrä toisaalta kierrosta kutsutaan epicycle, ja tämä teoria hallitsee tähtitieteen seuraavan 800vuosi.

kerroin, aiheuttaa ongelma on monimutkaisempi: apogeum ja Perigeum eivät ole kiinteitä, koska kuun ellipsiradalla kuun pyörii joka yhdeksän vuotta seurauksena aika kuun palaa sen sijainti on hieman pidempi kuin aika. palaa eläinradan , Kun ero +0,112579655 vuodessa. Jos tulo vaihde on 27 hammasta, kierto suuri vaihde on hieman suurempi, ja jos tulo vaihde on 26 hammasta, kierto vaihde on hieman pienempi. Oikea määrä hampaita . välillä on oltava keskellä kahden Yritin mahdottomaan tilanteeseen -. 26,5 hampaat painan laskin, tulos on +0,112579655 -! kanssa oikean vastauksen täsmälleen sama, kunnes desimaalipilkun jälkeen 9. on täysin johdonmukainen Tämä voi koskaan olla sattumaa, mutta määrä hampaita pitäisi olla murto.

Seuraava tajusin 26,5 x 2 = 53. Itse Wright on arvioinut, että keskeinen vaihde on 53 hammasta, ja tässä vaiheessa Ymmärrän, että tämä määrä hampaita ratkaistaan ​​kaikki ongelmat. suunnittelija järjestää ura ja uran muodossa planeettapyörät, jolloin vaihtoväli on hienovaraisesti hidastunut pitämällä perus kierto jatkuvan. Tämä on todella nero idea. Ponnistelun ansiostas Edmunds, myös ymmärtäneet, että planeettavaihteiston takana laitteen ajoi akseli, joka puolestaan ​​johti toiseen onttoon akseliin, joka yhdistää Etusäädin laitteen niin, että liike kuun voi Zodiac näkyy levyn ja kuun vaiheet. tässä vaiheessa lähes kaikki hampaat ovat selvät, mutta on hammastanko hampaat on edelleen mysteeri.

Kun lisätutkimuksia, olemme tehneet joitakin muutoksia malliin. Yksi muutokset liittyy pienempi apukiekkoa takana laitteen, joka on jaettu neljään neljännestä. Kun näin sana ”Nemea” alle neljännekseen, ensimmäinen vihje tuli vedestä. Alexander Jones, historioitsija yliopistossa New York, kertoo, että termi viittaa Naimaiya Games, yksi viidestä suuresta Kreikan Games. lopulta tunnistimme tekstiä, joka oli kaiverrettu noin neljä neljännestä on levy, josta suurin osa oli ”Isthmia”, jotka edustivat Ismael Games järjestetään Korintin, ”PYTH IA ”pidettiin Pixien Games Delphi,” NAA ”sanoi pieni urheilutapahtuma järjestettiin Dordona, ja” OLYMPIA ”luonnostaan ​​viittaa tärkein antiikin Kreikan Games että olympialaisiin. Kaikki pelit järjestetään joka toinen tai neljän vuoden . meillä oli tapana ajatella, että tämä laite oli puhtaasti työkalu matemaattisen tähtitieteen, mutta ”olympiadin” – nimi annoimme sitä -. antoi laitteen täysin odottamaton sosiaalinen funktio

30 jäljellä vaihdetta, on 29 jaksoa laskemiseksi auringon ja kuun. mutta olemme tutkimuksessa laitteen ennen tekstiä, mutta myös saada tärkeitä tähtiä ja planeettoja nousta ja laskea paljon tietoa. lisäksi on ”ensisijainen” pyydyksiä edessä yksikön, loput laakerin osoittaa myös, että on olemassa planeettavaihde juna, joka todennäköisesti simuloida planeettojen liikkeistä pitkin ecliptic (ja auringon oma liike). Kaikki nämä clues vahvoja osoittaa, että tämä laite ei vain simuloi auringon liikettä, mutta myös simuloi ainakin joitakin antiikin planeetat planeetat (tähdet, Venus, Mars, Jupiter ja Saturnus).

Wright tuotettu Antioch Kila -mallin, jossa on planeettapyöräinen juna, joka vastaa kaikkia viittä planeettaa, mutta hänen taitava muotoilu ei ole täysin yhdenmukainen kaikkien todisteiden kanssa. olla nykyisen osan Antioch Kira laite, joka upea yksinkertainen verrattuna. pelkään lopullinen vastaus on edelleen piilossa 50 metrin syvyyteen merenpohjaan.

seuraavat anatrical kartta Antikeda laite näyttää, että 29 30 hammaspyörien tunnetaan laite, sekä joitakin spekulatiivisia vaihdetta. kääntäminen kammet puolella laitteen avulla hammaspyörien pyörimään yhdessä ja handsfree etu- ja takapintojen laitteen. sininen, punainen, ja keltaiset nuolet osoittavat, miten mov Käyttäjällä on 365 kalenteripäivä Egyptin kalenterisivulla tai päivällä 235 Moonlight -kalenteri-sivun takana ja katsele päivän päivämäärää muilla levyillä. , kuten kuun sijainti ja kuu ovat yhtä suuria, voit myös asettaa tapahtuman tähtitieteelliselle levylle kääntämällä kampi ja tarkastelemalla tapahtuman päivämäärä.

Osoittimen kärjen kärki (B) salpaelementin ja pitenee, kun osoitin viittaa kuukauteen merkitty peräkkäiset ulommat renkaat. apukoneiston (C) pyörii osoittimen (D) on pienempi levy osoittamaan neljän vuoden aikana olympia- ja muita pelejä. Muut vaihteet ohjataan toisella osoittimella pienelle levylle (E), joka voi merkitä 76 vuotta.

Kuunvaihtopyörä

Tämä järjestelmä sisältää useita planeettapyörät simuloida muutoksia kuun liikkeen. Planeettavaihteet asennettu suuremman hammaspyörän (A), kuten Disneyland ”Hatuntekijä Cup” peli näissä cupschild. Vaihteen pyörittää toista hammaspyörää kautta ”ura-ura” mekanismi (B). liike johdetaan sitten toisen hammaspyörien edessä Antikeda laitteen. toinen planeettavaihde juna (C) käyttää puoli-musta ja valkoinen pallo (D) osoittaa, kuun vaihe, kun taas osoitin (E) esittää asennon kuun pinnalla ekliptikan.

auringonpimennys vaihde

käytetään laskemaan kuukausi Saro sykli 223 kuun kuukautta (jäljempänä Saro sykli on ajan toistumisen auringonpimennykset ja pimennysten). Se näyttää kuussa Sauro levyn laajentamalla osoitin (A), joka on samanlainen kuin osoitin siluetti. apukoneiston siirtää osoitin (B) pienen levyn pinnan. Tämä osoitin joka 223 kalenteri m onth muuttuu 1/3 kierrosta, mainittu vastaava Eclipse aika viivästyy 8 tuntia.

affiniteetti Arkhimedeen?

Mistä Antiquette vetää laite tulee? Onko se jonkun toisen käden? Nämä kysymykset ovat edelleen arvoitus. Suurin osa laivan haaksirikko peräisin Pyjaman itäosassa Kreikan (nykyisin Turkissa), Kosin ja Rhode Island. olisi tietenkin mahdollista spekuloida, että toinen tähtitieteilijä Papachius tai Rhode Island oli suunniteltu laite. tekstissä piilotettu talvella kalenterin 235 kuun välinen teksti tekstin on esittänyt haaste tätä näkemystä. nimi tietyn kuukauden käytetään vain erityistapauksissa paikkoja antiikin Kreikassa, mikä viittaa siihen, että Antiokian Kira laitteen tulisi olla Korintin. Jos laite tuli Collins paikallinen, niin melko varmasti, se ilmestyi vuonna 146 eKr ennen roomalaisia ​​täysin tuhottu Korintin. on todennäköisempää thattu Antioch Kila laite tehtiin käytettäväksi colian siirtomaa Luoteis Kreikassa tai Sisiliassa.

Mahdollisuus Sisilia on melko suuri, saaren Syracuse on ikivanha suurin tiedemies Arkhimedes (Arkhimedes) asuinpaikka. In ensimmäisellä vuosisadalla eKr, roomalainen poliitikko Cicero kuvattiin murhasta Arkhimedeen Syracuse piirityksen aikana Syracuse 212 BC, ja viittasi voittoisan roomalaiskenraalien Marcelluksen Marcellus) kesti vain yksi saalis, eli Arkhimedeen teki tähtitieteellisiä väline. Voiko se olla Antiochilla laite? Emme usko, koska laite näyttää olevan Arkhimedes kuoli vuosikymmeniä myöhemmin juuri tullut ulos, mutta on mahdollista seurata Arkhimedes tehdä laite luoda tyylin luomiseen.

Hinta oli kirjoitettu ”Scientific American” essee Antiquette Kila laite:

muinaiset kreikkalaiset niiden luomiseen loistava sivilisaation on noin laskevan ennen edes th e kehitys Niin lähellä tasoa modernin tason, ei ainoastaan ​​ajattelua, mutta myös tieteen ja teknologian, joten olen hämmästynyt.

Ja tulokset osoittavat, että Antiquette Kila laite on lähellä nykyaikainen jopa mielikuvituksen ulkopuolella hinta.