Tatooine tähdet tai uudestaan ​​tuhkaan

tutkijat havaitsivat, että suurin osa planeetan tärkein tähti muodostava kaasu ja pöly aikana jäljellä, ellei toinen vakaa kiertorata ja taivaankappaleiden törmäys, valtaosa tämän planeetan voisi olla kuolemaan asti niiden hallitsija, mukaan

ulkomaisten tiedotusvälineiden, kuten science fiction elokuva ”Star Wars” Tatooine planeetat, planeettoja laskutoimitus voi olla yksi yhteinen tähti ympäröi planeetat.
Ja joskus, kuten myyttinen feeniks, kuten planeetat voi olla tuhkasta syntymän tähtien kuolema.
Uusi tutkimus osoittaa, että todennäköisyys lähekkäin massiivisia kaksoistähtien on planeettoja ja yleinen yhden tähden järjestelmä lähes yhtä paljon.
Usein yhden tähden planeettoja muodostettu yhdessä tärkeimpien tähdet, planeetat ja binary järjestelmät ovat todennäköisesti peräisin tietty hallitsija hylky.

University of Edinburgh tiedemiehet havaitsivat Mariangela Bonavita kaksoistähti järjestelmä, jonka olemme pitkään laiminlyöty.
Bonavita katsella useita tutkimuksia kirjaa, mukaan lukien oman osallistumisensa binary planeetan haku (SPOTS) löytää surround binary planeettaa.
Hän sanoi, että ansiosta suora kuvantamisen ja NASA: n Kepler teleskooppi, nyt tilanne on muuttunut.
On kaksi tähteä binäärijärjestelmän, mikä ei ole epätavallista Linnunradan.
Mukaan Bonavita sanoa, meidän tähdet auringon ympäri yli puolet on vähintään yksi kumppani.
Kun kaksi kaukaisten tähtien, planeettojen jossa voi olla vain noin tähti toimintaa.
Mutta kun tarpeeksi lähellä kahden tähdet, kaksi planeettaa ympärillä tähti & ldquo; 8 & rdquo; fontti rataliike.

Vaikka välittömin tarkkailijaryhmän on huolissaan siitä, että yksi tähti järjestelmä, SPOTS voi olla tietoisesti pyrkinyt planeetan kaksoistähti järjestelmä.
Kartoittaa koko tehtäväsuunnitelmassa 4-5 vuoden, havainto 67 paria kaksoistähtien, ja nyt tämä tehtävä on suoritettu kahtia.
Tuloksista viimeaikainen tutkimus on julkaistu ”Astronomy & Astrophysics” päälle.

tutkijat havaitsivat, että suurin osa planeetan tärkein tähti muodostava kaasu ja pöly aikana jäljellä, ellei toinen vakaa kiertoradalla taivaankappaleiden törmäys, valtaosa tämän planeetan voisi olla kuolemaan asti niiden hallitsija.
Mutta kun tähti kuolee, koko tähtijärjestelmässä rajuja muutoksia tapahtuu.
Dying tähti tai supernova tapahtunut, tai heitetään ulkokerrokset ja jää pieni tumma ydin, niin sanottu valkoinen kääpiö.
Vain valkoinen kääpiö koko kaupungin, mutta raskaampi kuin aurinko, tiheän se voi ruumista materiaali & ldquo; vetää & rdquo; yli.
Suurin osa planeetat

ei selviytymään voimakas prosessi, mutta on olemassa myös esitetyt tiedot, joiden löydetty surround valkoinen kääpiö ja sen seuralainen planeetta.
Bonavita sanoi, että jos tällaiset planeetat on olemassa, ne ovat joko elossa alkuperäinen planeetta joko muodostamisen jälkeen uuden sukupolven valkoista planetoidit.
Hän muistutti, että nämä raportit väittävät ovat löytäneet planeetan ei ole vahvistettu.
Kuten myyttinen feeniks, tuhkasta toisen sukupolven planeettojen & ndash; & ndash; prototähtivaihetta kuoleman jälkeen pölyn ja kaasun jäljellä syntymästä.

Bonavita sanoi mukaan aiemmat tutkimukset, jos planeetta binäärijärjestelmän voi helposti selvitä prosessin ensisijainen tähti kuoleman.
Joten ympäri hylyn Jaetut binary on paljon planeettoja.
Mutta tämä planeetta ei ole yleinen, mikä tarkoittaa, että nämä planeetat ovat todennäköisesti kehittää tuhkasta päässä tähti.
Valitettavasti tämä ei tarkoita maailma on Tatooinelta kaikkialla näky.
Kuten vanha Phoenix, jota ympäröi tällainen binary tuskin siedettävä planeetta.

koska puutteen vuoksi raskaita elementtejä, toisen sukupolven Maan kokoinen planeettoja on vaikea saavuttaa.
Jopa tuottaa samankokoisen planeettoihin, voimakas säteily emotähdestä mutta myös elinympäristö on erityisen ankara maapallolla.
Hän sanoi, että toisen sukupolven planeetat ovat varmasti vaikea tulla siedettävä planeetta, koska kaikki ilmakehän julkaisu vaihe tulee olemaan yhteinen puhalletaan pois.