Temple II tila laboratorio osaksi testiradalla


cigarettes Sale

Temple II Annetaan (Lähde: Institute of Space Applications Engineering ja Technology Center)

Pekingin Aerospace Command and Control Center tarkasti ohjattu, Temple II 16. onnistunut toteuttaminen kahden radan ohjaus, sileä tuloa
rautatie testirata.

Mukaan varajohtaja Pekingin Aerospace Command and Control Center Li Jian käyttöön suhteellisen Aiemmin Temple II ja Shenzhou 11 kohtaaminen ja telakointi, ja kokoonpanoa ja palata avaruusalus suorittaa tulevien kiertoradalla avaruusasemiin ja kiertoradan korkeus olennaisesti samalla korkeudella, lennon
tehtävä kiertoradalla valvontastrategian ja seurantaa ja valvontaa malli lähempänä tulevaisuuden avaruusaseman vaatimukset.

Beijing Aerospace Command and Control Center pääjohtaja Chen Xianfeng, sanoi: & ldquo; Temple II on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, osajärjestelmää toimi kunnolla.
& Rdquo;

On selvää, että kirjataan kiertoradalla testiradalla, maa henkilökunta perustoiminnot ja vakautta kunkin osajärjestelmän Temple II koelaitteisto, käytetään myös suorittaa sarja kuljettaa hyötykuormia avaruustieteen testatessa.

tämän tehtävän kriittisessä lento säätötekniikka, on edessään viisi uusi haaste.

ensimmäinen on pitkän aikavälin ennusteisiin korkean tarkkuuden kiertoradalle määritys.
Toiseksi telakka ohjauskisko pois torjuntastrategian suunnittelun ja todentaminen.
Kolmanneksi määrittää nopeasti lyhyen kaaren kiertoradalla.
Neljänneksi, nopea paluu edelliseen kappaleeseen valvontaa.
Viides kumppani lensi havainnointi ja kiertoradalla ohjaus asuu.

lisäksi teknisiä haasteita, Peking lennon valvontakeskukseen myös edessään useita mahdollisia riskejä: astronautit kiertoradalla jopa 33 päivän lennon, vaatimukset maa lennonohjauksen henkilökunta päivystää pitkään, lennon valvontajärjestelmä ohjelmistojen ja laitteistojen korkean intensiteetin non-stop työtä, maa-asemaverkosto
koko ajan jatkuva seuranta, seuranta- ja ohjausjärjestelmä vakautta ja luotettavuutta sekä järjestelmien integrointi tukivoimavarat alle kaikenlaisia ​​hätätilanteita esittää korkeampia vaatimuksia; avaruusalus aurinko siivet seurata auringon missä tahansa kulmassa offset toiminnan tarkastusta, ihmisen ja koneen yhteistyö radanpidon
, kumppani vapautumisen ja overflew havaitseminen ja muita uusia kiertoradalla testaus kiertoradalla valvonnan tarkkuutta, synergia, maassa valvonta tuomio vaatimukset ovat erittäin korkeat.
Secret 1

Temple II tai samanaikaisesti Kiinan avaruusasema kiertoradalla kun

Kiina Aerospace Science and Technology Corporation pääarkkitehti Zhu Temple II kuusen Peng 16. haastattelussa Toimittajat, sanoi: & ldquo; Kiinan avaruusasema odotetaan noin 2020, jos Temple II
hyvässä kunnossa, laajennus ja lsquo; & rsquo;, työskentelytilan tai tilaa laboratoriossa ja avaruusaseman on ensimmäinen valaistu näyttö tulee näkyviin.
& Rdquo;

Temple II on Temple (microblogging) backup tuote suunniteltu käyttöikä kaksi vuotta.
Kuusen Peng Zhu sanoi, koska niiden käyttö ponnekaasut ja kiertoradan korkeus muutokset rail -tekniikkaa, täydennettynä, Temple II kiertoradalla elämässä paranevat huomattavasti.
& Ldquo; odotamme Temple II tulisi voida jatkaa yli 5 vuotta, tai jopa enemmän aikaa.
& Rdquo; kuusen Peng Zhu sanoi.

& ldquo; valmistumisen jälkeen avaruusaseman, voi vähentää kiertoradan korkeudessa Temple II, voivat näkyä ensimmäinen lasti avaruusalus telakointi Temple II täydennettiin ja sitten telakoituna asemalle.
Astronautit voivat joko vierailla Temple II, voit myös käydä avaruusasema.
& Rdquo; kuusen Peng Zhu sanoi.

2

Secret Temple of jälkipuoliskolla ensi vuonna odotetaan laskevan

temppelin 29 syyskuu 2011 käynnistää aikana rata on kanssa Shenzhou VIII, yhdeksän, kuusi kertaa 10. avaruusaluksen kohtaaminen ja telakointi.
16 maaliskuu 2016, virallisesta lopettamisesta temppelin datapalvelut, täysin valmis sen historiallinen tehtävä.
II & V

& ldquo; Yksi temppeli suunniteltu käyttöikä on kaksi vuotta, todellinen käynnissä neljä ja puoli vuotta.
& Rdquo; Kiina miehitetyissä Engineering toimisto Deputy Lord Ren Wuping sanoi, että tällä hetkellä, Temple of koko rakenne on valmis, on käynnissä maahan noin 370 kilometriä rautateitä, & ldquo; jälkipuoliskolla 2017 odotetaan laskevan & rdquo;.

On selvää, että Temple of raita on 343 km päässä maahan lähellä pyöreä kiertoradat, ja Temple II rata on lähes pyöreä rata 393 km maasta.
Secret 3

Temple II testataan uusia teknisiä

ponneaine avaruudessa, johtuen ympäristötekijöiden tyhjiö, säteilyä jne, ylläpitää pitkän elämänsä on haaste.
Temple II on ensimmäinen testi kiertoradalla lisäponneainetta tekniikka, tämä on tulevaisuuden pitkäaikainen avaruusasema on hallittava lennon yksi keskeisistä teknologioita.
Peng Zhu kuusen käyttöön ponneaine kiertoradalla täydennetty aikana paineen ja lämpötilan valvonta on erittäin tiukka, putki on myös varmistettava tarkka telakointi.
& Ldquo; Jos tämä tutkimus onnistuu, Kiinasta tulee Venäjän jälkeen, maailman toiseksi avaruusasema kiertoradalla Hallittu ydinosaamiseen ponneaineen muussa maassa.
& Rdquo; hän sanoi.

Suunnitelman mukaan, Temple II kiertorata 393 km maasta korkeus, lla, Shenzhou miehitetyn avaruusaluksen ja 11. Yhden päivän veneen lasti avaruusalusten kohtaaminen ja telakointi.
& Ldquo; Tämä on Kiinan tuleva avaruusasema kiertoradalla korkeus on olennaisesti sama.
& Rdquo; Wu Ping sanoi.

Aiemmin Kiinan miehitetty lento ja Rendezvous ja telakka missio on päällä 343 km kiertoradan korkeudessa laajentunut.
Zhu Peng selitti kuusesta pitkäaikaisen avaruusasema kiertoradan korkeudessa 400 km tulevaisuudessa.
Avaruus ei ole aivan tyhjiöympäristö, mutta myös ilmakehän korkeampi korkeus, sitä enemmän politiikan korkeissa piireissä.
Se on, sitä suurempi vastus on pienempi määrä tarvikkeita tarvitaan myös pienenee.

Secret 4

yksitoista astronautit Shenzhou käynnistää päivää ennen määrittää

Mukaan CCTV verkko uutiset, varajohtaja Kiinan miehitetyissä Insinööritoimisto, sanoi Yang Liwei, 11 miehitetyn avaruusaluksen Shenzhou lokakuun lopussa käynnistää, kaksi astronautit
ottaa avaruusalusten ja operaattorin maan jälkeen Cigars brand telakointi Temple II, Temple II ohjelma asuu 30 päivän kuluessa, se on Kiinan pisin miehitetyn lennon.
Ota kaksi astronauttia lentävät ryhmä on valmis valmistelemaan luettelon määrittämiseksi päivää ennen laukaisua.

& ldquo; Kaksi miestä katsovat myös kolme jo lentänyt useita kertoja, ottaen huomioon tilan laboratoriossa, mutta myös laajamittaiseen avaruussovelluksissa tila rajoittaa kapasiteettirajoitteita julistettu turvajärjestelmä, laajentamiseksi astronautit
pysähdysaika avaruudessa, voit vain vähentää.
& Rdquo; Temple II tilaan laboratorio pääarkkitehti Zhu Peng kuusen aiemmin selitetty.

kuusen Peng Zhu paljasti myös, että ensi vuonna odotetaan Eräänä päivänä veneiden ja telakka lataa jälkeen Temple II, Temple II ei ole telakointi tehtävä, & ldquo; Temple III oli alun perin, sitten kaksi tehtävää
sulautumista.
& Rdquo;

viisi lennonohjausta vaikeuksia

aikavälin ennusteet korkean tarkkuuden kiertoradalle määritys

Temple II kohtaaminen ja telakointi kiertoradalla yläpuolella Temple kymmeniä kilometrejä, tarvitset enemmän kuin 20 päivää ennen käynnistämistä avaruusaluksen kiertoradalle huolto toteuttamista, ottaen huomioon asteittaisen
pyöreä ja kiertoradan korkeusohjausjärjestelmä, pitkään kiertoradalla ennustuksen tarkkuus ehdotettuja uusia vaatimuksia.

telakointi ohjauskisko pois torjuntastrategian suunnittelun ja todentaminen

sopeutua avaruusaseman Rendezvous ja telakka tehtävän tavoitteet ja ei valvo ilma kysyntää vaihemodulaatio, Shenzhou avaruusalus 11. tarvitse olla alkuvaiheessa, kohtaaminen kiertorata huippurakettimoottoreita korkeus tietyllä alueella
telakointi valmiudet.
Pekingiin ohjauskeskus täytyy suunnitella uudelleen pitkälle opas torjuntastrategioiden hätäohjaus strategia on oikaistu vastaavasti.

lyhyt kaaria määrittää nopeasti rautateiden

Shenzhou 11 kaukosäädin ja ohjata viidennen kohdan ensimmäisen riippumattoman opas sykeohjausta välein vain 2 kierrosta, joka on kiertoaika on vain 1 kierros, lyhyt valokaari kiertoradalla määrityksen tarkkuus
esittää korkeampia vaatimuksia.

palata edelliseen nopeutettua varmistaakseen avaruusalus ohjaus

nopeutettu ohjaus, avaruusalus kiertoradalla ennen paluuta ylläpidetään ympyrällä kahdesti orbit ohjaustavan.
Mutta myös saavuttaa moniulotteisia asuu kaapata piste sijaitsee piste on, että asuu kohta etäpesäke;

kumppani lensi havainnointia ja kiertorata valvonta

asuu operatiivisen vaiheen kokoonpanon, ohjauskeskuksen saavuttaa kumppani overflew havainnointia kokoonpano ja muut kokeet
ohjaus, ja lensi radan asuu suurta tarkkuutta.