Temple of the Mid -Autumn Night II onnistuneesti käyttöön

9 15, Kiina klo Jiuquan Satellite Launch Center Long March II F harjoittaja raketti käynnistää tilaa laboratoriossa Temple II.
Xinhua News Agency Toimittajat Ju Zhen ja Hua Hän

Jiuquan 15 syyskuu Xinhua News Agency sähköä 22:04 15. syyskuuta, kantaen tilaa laboratoriossa Temple II raketti Long March II FT2 Jiuquan Satellite Launch Center virta käynnistää.
Noin 575 sekunnin kuluttua onnistuneesti erotettu ja Temple II raketti kiertoradalle, käynnistää täydellinen menestys.

tilaa laboratoriossa Temple II Temple (microblogging) parani kohde ilma varmuuskopiointi tuotteiden kehittämiseen, kokonaispituus 10,4 metriä, suurin halkaisija on 3,35 metriä, leveys 18,4 metriä aurinko kärkiväli ja painaa 8,6 tonnia, käyttäen
JEM ja resursseja hytti kaksi hytti kokoonpano, kiertoradalla suunniteltu käyttöikä on vähintään kaksi vuotta, tärkein tehtävä on hyväksyä pääsy miehitetty avaruusalus ja lastin avaruusalusten johtamiseen tilaa tieteen kokeita ja niihin liittyvät tekniset testejä tarkastaakseen avaruusaseman rakentamiseen ja käyttöön keskeisiä teknologioita.

suunnitelmien mukaan, Temple II tilaan laboratorio laukaisun jälkeen, alusta toteutetaan ja avaruussovelluksissa kuormitustestaus, ja ennen käynnistämistä Shenzhou avaruusalus 11., 11. tekemistä Shenzhou avaruusalus kohtaaminen ja telakointi valmisteita.

Long March II FT2 FT1 harjoittaja raketti Long March II raketti edelliseen uusinta UNM Clothing olennainen syy, jotta edelleen parantaa turvallisuutta ja luotettavuutta, se on osa teknistä muutoksen tilassa.

Tämä on Pitkä marssi sarjan kantorakettien II & 236TH purjehtii V of II-V.com rivi.