Trilobite muuttoliike jonossa jopa puhtaampaa kuin ihmisillä

25 elokuu uutiset, miljoonia vuosia sitten, kun trilobiittien hallittu muuttoliike, joka on tällä hetkellä vanhin tunnettu laajamittainen muuttoliike, joka on eläin käyttää kemiallisia antureita välittää tietoa tarjoaa uusia vihjeitä.
Trilobite fossiilisia prospectors kuten useimmat niveljalkaisten, eläimen & ldquo; päällikön & rdquo; niin kauan kuin Maan muinaisten merien miljoonia vuosia.
Uusi tutkimus osoittaa, että kun merenpohjan muuttoliike trilobiitit pitkä rivi joukkue, he ovat hallittu, kuten nykyaikaisen niveljalkaisten sama.

Esimerkiksi ryhmä hummeri kunkin jousen ovat rivissä osaksi matalissa vesissä kasvattaa, saapuminen syksyllä, hummeri palaa syvempiin vesiin.

tutkijat Puolassa Holy Cross vuoristossa havaittu 300 miljoonaa 65 miljoonaa & ldquo; vanhusten & rdquo; fossiileja ja löysi 78 esimerkkejä trilobiittien jonojen, kukin jono sisältää 19 kymmenen senttiä kolikon kokoinen (
halkaisija 17.91mm, paksuus on 1.35mm) luokan sokea trilobiitit.

joskus tarttui jopa kiivetä toistensa trilobiittien, mikä viittaa siihen, että ne voivat käyttöaste fyysinen kosketus ja kemiallisia signaaleja välittää tietoa.

Nykyään hummeri huonon näkyvyyden vesillä silti käyttää fyysistä kontaktia tai pitää yhteyttä virtsan haju katkarapu väestöstä.

trilobiitit jono tullut vanhin tunnettu siitä massamuuton ja kemotaksista chemosensory vihjeet tai puolesta fossiiliaineisto.
Raportin tässä kuussa ”Palaeontology” lehdessä tutkijat sanoivat.
Syy

nämä migraatio nyt emme tiedä, mutta epäilemme trilobiitti todennäköisesti mate ja toisintaa pitkin kausiluonteinen reittiä.