Tuli , maanjäristys maanjäristys voi vapauttaa vedyn Mars mikrobeja potentiaali energiantuotannossa

uusi tutkimus, joka voi olla samanlainen kuin maanjäristys tulipalo, maanjäristys, tulipalo, maanjäristys prosessi myös vapauttaa vetyä tarjota energialähde Marsin pinnan mikro-organismit voivat selvitä hengissä.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että etsintä Life on Mars ei aina ulkopuolella Maan ilmakehään, on nyt, tutkijat cigarettes Shop tutkimuksia syrjäisimmillä Yhdistyneen kuningaskunnan alueelle ulkopuolella Hebridean Islands lopussa kivilajinäytteet saatu uusi löytö, rock
vedyn vapautuminen jotta kiinnostuneet tutkijat, viittaa siihen, että tämä prosessi voi myös esiintyä Mars, raskaana mahdollisesti elämää Marsissa.

tutkijat ja kivilajinäytteet Barra de Yuste saari analysoitiin, tulokset osoittivat, että kuori maanjäristyksen aikana tuottaa vetyä.
Kuten me kaikki tiedämme, on olemassa Mars & ldquo; & rdquo;, tulipalo, maanjäristys tutkijat spekuloivat tulipalo, maanjäristys on kuin maanjäristys tuottaa vetyä.

vetyä voidaan käyttää elämää ylläpitäviä energialähde, toimittavat maanalainen mikrobeja hengissä.
Tutkimuksen johtaja, University of Aberdeen, Iso-Britannia – John Parnell (John Parnell) sanoi: & ldquo; maanjäristys voi aiheuttaa kitkaa, ulkopolitiikkamme Hebrideillä vanha kallio analyysi osoittaa, miten vapautuminen vetykaasua on yksinkertainen mikrobien polttoaine
siksi mikro-organismit vedyllä maanjäristyksen aikana pinnan kalliomuodostelman ruokaa.
Tätä mallia voidaan soveltaa muihin planeettoihin, tulipalo, maanjäristys Marsissa voi myös tuottaa vetykaasua, nämä ovat todennäköisesti toimittaa vety Marsin pinnan mikrobeja hengissä.

Analyysimme osoittaa, että nykyinen konservatiivinen arvio tulipalon, maanjäristyksen ennustaminen on käyttökelpoinen valmistettaessa vedyn mikrobeja, mikä lisää todennäköisyyttä sopivan elinympäristön tukemaan selviytymistä Marsin pinnan elämän muotoja.
Tällä hetkellä NASA avaruuslentoja suunnitellaan vuonna 2018 mittaamaan tulipalo, maanjäristys toimintaa, Parnell sanoi professori: & ldquo; Tuloksemme tehdä näitä mittauksia entistä houkuttelevampaa.
& Rdquo; tämä uusin tutkimus, joka julkaistiin syyskuun kysymys ”Astrobiologian Magazine” UNM Clothing.

Cigar Store