Tuoreimmat havainnot viittaavat siihen, että Mars Mawrth Vallis mahdollisesti henkeä livability

Esitetyllä Euroopan avaruusjärjestön Tuoreimmat havainnot osoittavat, että Marsin pinnalla Mawrth Vallis vanha nestemäistä vettä kerran ollut paljon potentiaalia elämää livability.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä Euroopan avaruusjärjestön äskettäin julkaissut Marsin pinnan spiraalin laakso valokuva, laakso on nimetty & ldquo; Mawrth Vallis (Mawrth Vallis) & rdquo;, tulevaisuudessa odotetaan tulevan & ldquo; exomars 2020 & rdquo
; laskeutumispaikan Marsiin etsintä ohjelma.

Mars Express luotain jää Mawrth Vallis lintuperspektiivistä kuva, tekee surround Mawrth Vallis alueella 20500 neliön mailia leveä, pintarakenne voidaan analysoida muinoin oli nestemäisen veden eroosiota muotoilemalla pinta-alueella.

Se on yksi suurimmista Marsin pinnalla laaksossa, 3,6 miljardia vuotta sitten, tutkijat sanovat voi olla elämää livability.
Mawrth Vallis pituus on noin 600 km ja syvyys yli 1,6 km pitkä sitten siellä oli paljon vettä virrata pohjoisen tasangoilla tulva peräisin ylempänä alueilla.
Nämä ominaisuudet sijaitsevat oikeassa alakulmassa kuvan ja aseman vasemmassa yläkulmassa.

Mawrth Vallis välissä eteläisen ylämailla ja pohjoisilla alangoilla, Euroopan avaruusjärjestö muistutti, että on olemassa paljon kerrossilikaatin materiaalien alueella.
Nämä rakenteet ovat pastelli haalistua savimineraaleista, mikä viittaa siihen, että nestemäinen vesi kerran oli ennen.
Ash jäljellä materiaali muodostaa musta kwan’am rakenne, se voidaan tallentaa savikerroksen toiminnan jälkiä muinaisen mikrobien.

Tämä kuva on & ldquo; Mars Express & rdquo; korkean resoluution kuva ilmaisin 9 fotomontaasi tehty, se on oppinut & ldquo; Mars Express & rdquo; detektori vuodesta 2003, tarkkailemalla Marsin pinnalta, Mawrth Vallis katsotaan
Mars on monimutkaisin pintarakenne.

Aiemmin tässä kuussa, viimeisin havainnot osoittavat, että Marsin pinnalla noin 10 miljoonaa vuotta sitten, voi olla järvissä ja sen olemassaolo aikaisemmin kuin aiemmin on ajateltu, mikä viittaa siihen, että vanha Mars saattaa siedettävä elämä.