Tutkijat äskettäin kehittänyt itsekorjautumiskokeille materiaali

tutkijat ovat äskettäin kehittäneet itsekorjautumiskokeille kangas materiaali, vesi voi repiä vaatteita automaattinen ompelemalla, kun taas erityinen pinnoite kangas materiaali voi neutraloida myrkyllisiä kemikaaleja.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä, tutkijat ovat hiljattain kehittäneet itsekorjautumiskokeille kangas, kangas jälkeen halkeamia voi automaattisesti lisätä vettä vain & ldquo; & rdquo; samalla paranemista, se voi neutraloida myrkyllisiä kemikaaleja.

seuraavana päivänä tämä kangas käytetään valmistukseen kemiallisen suojavaatetusta osaltaan varmistaa tahansa joukko sotilaita, maanviljelijöiden ja muiden myrkyllisten aineiden välttämiseksi.
Kangas on Pennsylvania State Universityn tutkijat suunnittelivat polyelektrolyytin pinnoitteen kerros kerrokselta, positiivinen ja negatiivinen maksut polymeeriin koostumuksessa.
Se on hyvin samankaltainen kuin mustekala rengas hampaat proteiinia polymeeriä.

tutkijat totesivat, että tämä erityisesti kangas on sijoitettu turvallisessa liuottimissa, kuten: vesi, voit käyttää yksinkertaista edullisia laite, suhteellisesti laajentaa sovelluksen.
Joten jos tämä kangas on repeytynyt, vain laittaa sen pesuvedessä voidaan automaattisesti korjata.

insinöörialan ja mekaniikka professori Melik – Demirel (Melik C. Demirel) sanoi: & ldquo; muotisuunnittelijat käyttää luonnonkuituja tai villaa, silkkiä ja muita proteiini-prosessin kalliita vaatteita, mutta niitä on vaikea korjata kerran revitty.
Tällä hetkellä etsimme aktiivisesti tavalla, perinteisiä materiaaleja voidaan automaattisesti korjata kangas, joten teimme tämän päällystemateriaalin tekniikkaa.
& Rdquo;

kokeet osoittavat, että sen jälkeen, kun päällystemateriaali leikataan fragmentit edelleen automaattisesti ommeltu yhteen.
Tutkijat fragmentti päällystysmateriaalin suihkutetaan vettä, ja sitten fragmentti paine heti sen jälkeen, kun nämä palat muodostavat kokonaisuuden, ja on joustava ja vahva tunne.
Demirel sanoi: & ldquo; tulemme päällystämällä koko vaatteen voidaan muodostaa siten, kehittyneiden materiaalien, ensimmäistä kertaa olimme spinning, ja sitten perustuu kysyntään valmistukseen.
& Rdquo;

kun spray pinnoite kerros kerrokselta, kun entsyymi materiaaleja voidaan lisätä päälle pinnoitteen.
Vuonna esittelyn kokeessa, niitä käytetään lisäämään pinnoitteen ureaasin, entsyymiä, joka voi hajottaa urean tullut ammoniakkia ja hiilidioksidia.
Mutta se voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan tehtävän, tutkijat sanoivat, että muita entsyymejä voidaan käyttää kohdistuskuvake kemikaaleja.
Demirel huomautti, että jos haluat käyttää entsyymiä tuottaa biologisia vaikutuksia tai kemialliset vaikutukset, voit käyttää tiivisteen, jolla on itsekorjautumiskokeille entsyymin ominaisuuksia hajoamista myrkyllisten aineiden, nämä myrkyllisiä aineita ihokosketuksen välttämiseksi.

Näin estetään ihon imeytymistä myrkyllisten aineiden on erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi: ihmisiä torjunta-aineiden käyttöä ja torjunta-aineiden on todennäköisesti joutua kosketuksiin tappavan organofosfaatit.
Demirel korosti, että päällystysmateriaali on hyvin ohut, paksuus on alle 1 mikronin, niin yleensä eivät tunne mitään eroa, kun yllään vaatteita, vaikka päällyste on hyvin ohut, mutta se voi parantaa yleistä vahvuus materiaalin, joka on valmistettu ensimmäisen kerran, koska meillä
parantavaa kangasta.