Tutkijat havaitsivat , että auringonkaltaisia ​​tähtiä vapauttamaan salaperäinen radiosignaali

Tutkijat havaitsivat auringon kaltaisen tähden & ndash; & ndash; HD salaperäinen radiosignaaleja 164 595, ja tähti on noin 95 valovuoden päässä Maasta.
Kuva on tähtien järjestelmä, taiteilijan kuvattu.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä viimeistään tähtitieteilijät havaita suuntaan tähti samanlainen auringon valloilleen radiosignaalin.

Signaali auringon kaltainen tähti & ndash; & ndash; HD 164595, tähti sijaitsee tähdistö Hercules, noin 95 valovuoden päässä Maasta.
Tutkijat spekuloivat, että se on todennäköisesti luonnollinen ilmiö, kuten: & ldquo; microlensing vaikutus Cheap Savukkeet Outlet olisi & rdquo;, tässä tapauksessa tähtien painovoima on vahvempi, ja signaali muille painopistealueita.
Samalla tähtitieteilijät myös Inquirer Etsi Extraterrestrial Intelligence Institute (SETI), toivoen edelleen analysoida, onko signaali ulkomaalaisia.

SETI käyttää Allen Telescope Array Pohjois-Kaliforniassa ja sijaitsee Panama Bo Gaite Optinen SETI Observatory seuranta analyysi HD 164595, oppinut, että signaali ensimmäistä kertaa 15 toukokuu 2015 havaitsee RATAN-600 radio kaukoputken.
HD 164595 on erittäin kiinnostunut tutkijat, koska se on sun kaltainen tähdet, on ainakin lämpötila lähellä Neptune planeetan radallaan.

tähti on hieman korkeampi kuin keskilämpötila auringon, ja on 100000000vuosi nuorempi kuin aurinko.
Tutkijat sanovat on luultavasti muita tutkimaton cigarettes store planeettoja tähti HD 164595 ympäristössä.
Tutkijat totesi, että vaikka kukaan ei pysty todistamaan, että radiosignaalit ulkopuolella osasto vapauttamiseksi viisautta sivilisaation, mutta se kannattaa lisätutkimusta.
Laskemalla signaalin voimakkuus, analyysi osoittaa, että jos se tulee isotrooppinen signaali poiju, niin se voi olla tyypin II Kardashian Shove sivilisaation.

Jos tämä on kapea keskittämällä signaali aurinkokunnan, sen lujuus voidaan saavuttaa kirjoitan Kardashian Shove sivilisaation.
Kardaševin asteikko perustuu siihen, kuinka paljon energiaa voi hallita, menetelmä mitata ulkomaalainen sivilisaatio teknisesti edistyneisiin.

I tyyppi Kardashian Shove sivilisaation viittaa maapallon ulkopuolisesta elämästä hyödyntää kaikki energia lähellä tähti, kerätä ja varastoida energiaa tarpeisiin elämän elämän ryhmien II tyypin Kaerdaxiao UNM Clothing aviomies sivistyksen kehittyneempiä, voit hyödyntää
energia koko tähtijärjestelmissä; II tyypin Kardashian Shove sivilisaatio voi käyttää kaikki energia, maapallo ei kuulu tämän tason sivilisaation.

SETI-instituutin vanhempi tähtitieteilijä Seth – Shostak (Seth Shostak), sanoi: & ldquo; vuosi sitten, kun Venäjän tutkijat huomasivat, että tämä signaali, ne eivät anna muiden tietää, tämä ei ole paljon
muuten, meidän pitäisi käyttää muita kaukoputket edelleen aitouden signaalin.
Uskon, että tämä signaali voi olla totta, mutta ei ulkomaalaisia, se voi tulla luonnonvara laajakaistaisen signaalin syntyy.
& Rdquo;

tutkijat havaitsivat, että signaali Venäjän Academy of Special observatorio sanoi, että HD 164595 on tarpeen suorittaa & ldquo; & rdquo;. Jatkuvan valvonnan
Signaali käsitellään kansainvälisessä Astronautical Congress, joka pidettiin Meksikossa ensi kuussa.