Tutkijat havaitsivat, että Mercury on usein maankuoren aktiivisuus

kuun pinnalla on joitakin vika scarps tuotettu johtuu kutistuminen kuun, joka ei ole suuri vika jyrkänne iän, hyvin lähellä äskettäin löydetty vika scarps Merkuriuksen pinnalla pieni koko.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, NASA: n Mercury Surface Kuva otettu Messenger avaruusalus osoitti, että Merkuriuksen pinnalla on todennäköisesti edelleen kutistua.
Näin Mercury tulla planeettojen aurinkokunnan paitsi maa, toinen on aktiivinen geologinen toimintaa.
Mukaan julkaistu ”Nature & middot; Geotiede” viimeisimpään paperille, No. surround Mercury Messenger operaation viimeisten 18 kuukauden määrä messenger valokuvia esiintyi joissakin aikaisemmin jätetyn pieni vika scarp.
Koska määrä sanansaattajat viime kuukausina vähentää korkeutta kiertoradalla, voit kuvata ennennäkemättömän tarkasti Mercury pinta.

Planetary Science Institute tutkija Maria Banks on tämä ”pieni vika scarp paljastukset viimeaikaisten geologisen toiminnan Mercury” varapuheenjohtaja kirjailija, lyijy artikkelin kirjoittaja on vanhempi tutkija Smithsonian Thomas R. Watters.
Watters on myös tärkein vastuuhenkilö tutkimushankkeessa.
Pankit tutkittu MESSENGER palasi kuvia.
Näissä kuvissa hän löysi ja yksityiskohtainen analyysi geologinen rakenne pienimuotoista toimintaa.
Hän sanoi, että nämä pienet kääntää vika scarp pää on erittäin pieni, vain muutaman kilometrin pituinen.
Paljon vähemmän kuin samanlainen rakenne on aiemmin havaittu pinnalla Mercury.

johtuu jatkuvasta asteroid pian tuhota tämän pieni rakenne, mikä tarkoittaa, että nämä rakenteet ovat vasta äskettäin tuotettu.
On myös joitakin kuun pinnalla vika scarps tuotettu johtuu kutistuminen kuun, joka ei ole suuri vika jyrkänne iän, hyvin lähellä äskettäin löydetty vika scarps Merkuriuksen pinnalla pieni koko.
Vika scarp on samanlainen kallio maastoon.
Vuonna Messenger avaruusaluksen ja avaruusalusten aikaisemmin merimiehet palasivat valokuvia, on ilmestynyt liian suuri ja vanha vika scarp.
Tämä johtuu sisäisestä jäähdytyksen elohopeaa tai lyijyä todisteita maankuoren lyhentäminen.

US National Air and Space Museum maan alla ja Planetary Research Center Watters sanoi vika jyrkänne hyvin vanha, tarkoittaa, että Mercury on tullut jälleen yksi aurinkokunnan kuten maapallon, on aktiivinen geologisesti aktiivinen planeetta.
Elohopea on edelleen sisäinen jäähdytys, tulevaisuudessa se todennäköisesti synnyttää uuden pinnan vian scarps.
Lisäksi aktiivisia vikoja, vanhempi tutkija Planetary Science Institute Catherine Johnson äskettäin totesi myös, että Merkurius on oma magneettikenttä miljardeja vuosia sitten.
Mercuryn ulompi ydin on yhä korkea lämpötila, mutta edellä mainitut kaksi havainnot osoittavat, että pitkään se jäähdytetään hitaasti.

Apollo kuun pinnalla vuonna käyttöön seismografien.
Nämä seismografien havaittu pinnalla kuun on matala maanjäristys, suuruusluokkaa jopa päästä 5 Richterin asteikolla.
Nämä matalia maanjäristyksiä voidaan liittää kuun vähän jyrkkä vika jyrkänne of maanvyörymä liittyviä.
Tulevaisuudessa tehtävissä, me käyttöön seismometers pinnalla Mercury, niin olemme todennäköisesti johtavat Mercury seurantaan seismisiä jälkiä.