Tutkijat havaitsivat, että susi on syntynyt peluri

KKare cigarettes

useimmat ihmiset eivät ole suuria pelaajille: ja puoli voittaa 200 dollaria verrattuna, pidämme parempana, jotta voi saada 100 dollaria.
Nyt tutkijat ovat havainneet, että kun se tulee vedonlyönti, koirilla ja ihmisillä on monia yhtäläisyyksiä.
Toisaalta, se on susi seikkailija.

tutkijat Itävalta Ernstbrunn Wolf Science Center, testattu seitsemän susia ja rahapelit taipumuksia eri populaatioiden 7 koiraa.
He anna näiden koirien ylösalaisin kulhoon pois pöydästä tehdä valinta, nämä eläimet kynnet tai suun kautta kulhoon touch tehdä tämän UNM Clothing pistettä.
Sudet ja koirat ovat opettaneet tätä käsitettä: Ensimmäinen kulho on aina piilossa maku ei maistu ruoka ryhmä, kun taas toinen on tiibetiläinen kulho herkullinen lihaa tai ei syödä kiviä, mahdollisuudet molempien
kumpikin puolisko.
Keskimäärin 80% tutkimuksissa susi valitsee vaihtoehdon suhteessa riskiin, ja koira tekemään tätä valintaa vain 58% tutkimuksista.
Tutkijat äskettäin julkaistussa ”Psychology rajalla” -lehti julkaisi tulokset.

miksi?
Tutkijat sanovat, että kun ihmiset 32000 1,8 miljoonaa vuotta sitten brand Cigars kesyjä koiria, ne tulevat ruokitaan ihmisen neljästä petoja.
Sittemmin koira voi ovat kehittyneet aiempaa varovaisempi luonteeltaan.
Susi metsästää edelleen kiinni tähän elämäntapa Jännitystä.
Havainnot osoittavat, että ruoka epävarmuustekijät edelliseen lajit ovat myös todennäköisemmin tutkia epätoivoinen ottelu metsästää apinoita ja simpansseja syö kauden hedelmiä on tyypillinen esimerkki.