Tutkijat havaitsivat, että varhaisen aurinkokunnan ja maapallon koostumus on hyvin samankaltainen

Tutkijat, uusi tutkimus osoittaa pölyn ja kaasun pilvet muodostivat Maan & ldquo; pallomainen meteoriitti & rdquo; ryhmä sama koostumus, alussa muodostumista aurinkokunnan 4600000000vuosi sitten, pallomainen meteoriitti koostumuksesta säilyy ennallaan.

Mukaan British Daily Mail raportoitu II & V pitkään, tiedemiehet uskoivat geokemiallisten komponentti on ainutlaatuinen, tämä johtopäätös perustuu tutkimukseen meteoriittien johdettu ainesosia, kuten meteoriitit ja maapallon muodostettu samalla kaasua ja pölyä näytetään
Maan on useita ainutlaatuisia isotooppeja.
Mutta nyt uusi tutkimus osoittaa, että maapallo ei ole sitä mitä me ajattelemme kuin ainutlaatuinen, tutkijat tarkkailla asteroidivyöhykkeellä eri esineitä, todettiin nämä esineet on sama isotoopin pitoisuus on maapallon, mikä viittaa siihen, että maapallo ei ole ainutlaatuinen.

Maan muodostettu pölypilven ja kaasun, jota kutsutaan & ldquo; kondriitti & rdquo; meteoriitti koostuu joukko komponentteja, varhainen muodostuminen aurinkokunnan 4600000000vuosi sitten, nämä meteoriitit komponentti pysyy ennallaan, mikä tarkoittaa, että osia Maan ja aurinkokunnan
samaa jäännösmateriaali muodostunut aikaisin.
Vuonna 2005 tämä näkemys oli tiedemiehet sanovat, he huomasivat, että maapallo on enemmän ainutlaatuisia isotooppisuhteet meteoriitit.

muut kondriitti ehdottaa useita maan neodyymi komponentin eroaa alussa muodostumista aurinkokunnan tällä hetkellä cigarettes Sale tutkijat University of Western Ontario, Canada näyttää uusimman tutkimuksen tarkkailemalla asteroisivyöhyke muiden taivaankappaleiden, huomasimme, että ne jakavat komponentit, joilla on sama maa.
Uusin tutkimus, joka julkaistiin ”Nature” -lehdessä julkaistiin äskettäin.

tutkijat havaitsivat, että läsnäolo vanhin aurinkokunnan kiintoaineet alkuperäiseen -142 paljon neodyymi isotooppeja, johtaja tutkimusraportteja Audrey – Bouvier (Audrey Bouvier) sanoi tohtori .: & ldquo; 2005 Tarkka mitattu Nd isotooppi, mutta se oli läsnä
eri aineita, jotka voidaan selittää eroilla pallomaisen Maan ja meteoriitit eroa varhaisen muodostumisen Maan heteroseksuaalisten UNM Clothing vaihtelevia kerrosrakenteita (vaipan, kuori ja ydin) aikaa.
& Rdquo;

mutta viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että nämä isotoopit läsnä muiden aineiden ollessa, niin vanha kuin aurinkokunnan.
Se tarkoittaa, että kaasua ja pölyä kokoontuivat aurinkokunnan muodostunut aikaisin protoplanetaarinen kiekko.
Audrey sanoi: & ldquo; Löysimme useimmat varhain aurinkokunnan muodostumisen muiden raaka-aineiden, niiden lähelle aurinkoa, maapallon ja on samat ainekset.
Aiemmat tutkimukset erot todella olemassa varhaisina vuosina maapallon alkuperäistä linjaa levyn, tarkkailemalla neodyymi ja samarium isotooppeja, auttaa tunnistamaan tarkasti aineiden kehittyminen aurinkokunnan, koska vakautta aineen, ja muut materiaalit hajoaa nopeasti
.
& Rdquo;