Tutkijat kehittää insuliini pilleri

monet potilaat, joilla on diabetes puutteen vuoksi insuliinin eritystä, UNM Clothing tarvitsevat päivittäistä insuliinipistosta mutta myös pitkän aikavälin insuliinin potilaalle paljon päänvaivaa. Mutta tämä tilanne saattaa pian muuttua esiintyä.
Mukaan University of Niagara (Niagara University) tutkijat kertoivat menestyksekkäästi kehittänyt insuliinin pilleri.
Tällaisia ​​pillereitä voi vastustaa voimakas happo ympäristö mahan, suoraan verenkiertoon suoliston läpi ja vapauta insuliinia.

tutkijat ovat yrittäneet aiemmin tuottamaan insuliinia levyt, mutta suurin este cigarettes store suullinen insuliini on neutraali mahahapon, aiheuttavat heille ongelmia suoleen.

tutkijat tohtori Mary McCourt ilmaistuna: & ldquo; Olemme kehittäneet uuden tekniikan nimeltään Cholestosome tätä neutraalien lipidien hiukkaset voivat tehdä joitakin hyvin mielenkiintoisia asioita.
& Rdquo, tutkijat käyttivät Cholestosome rakkulat kääritty insuliini, insuliini ja välillä hapon luo esteen niin, että se ei imeydy.
Kun Cholestosome saapuminen suolistossa, keho voi imeä Cigar Storehouse, rakkulat kautta suolistossa vereen, solut voidaan kääriä lipidirakkulan insuliinia hajoavat vapauttaa insuliinia.

Nyt tutkijat ovat tehneet eläinkokeita rakkulat.