Tutkijat kehittivät viimeisin istutettava anturi

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 3. elokuuta, tutkijat kehittivät hiekka kokoinen istutettava anturi, tulevaisuudessa hoitoon epilepsia ja muita sairauksia.

Tämä kuulostaa science fiction elokuva, mutta asiantuntijat ovat todellakin kehittäneet & ldquo; pöly hermo (hermo pöly) & ldquo; anturi, implantoitavan elin.
Se voidaan sijoittaa aivojen, hermojen ja lihasten sisäisen valvonnan, myös sijoittaa elimiä.
Ainutlaatuinen

hermo pöly on, että se voi nopeasti etenevä ultraääni luki mitattuja arvoja.

Neural Studies opiskelija Ryan Neely sanoi: & ldquo; Aluksi hermo vain pölylle suunnitellun hankkeen seuraavan sukupolven aivojen ja tietokoneen rajapinta, jotta sitä voidaan soveltaa kliinisissä teknologiaan.
Jos haluat ohjata tietokonetta tai paraplegics robottivarrelle joka voi antaa aivojen istutettu elektrodit, huomattavasti viime elinaikana.
& Rdquo;

hermo pöly anturi sähköisen hoidon (electroceuticals) avaamaan oven, joka voi auttaa hoitoon epilepsian potilailla, stimuloimalla immuunijärjestelmää ja ehkäisee tulehdusta.

toinen kirjoittaja, dosentti sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyopin Michel Maharbiz edustettuina: & ldquo; pitkän aikavälin visio ei rajoitu hermoja ja aivot, on laajempi valikoima.
Ennen implantin rungon käsittely ei päässyt, koska emme voi ylittää pienen Itä-Tiibetissä syvä paikka.
Mutta nyt olemme pystyneet laittaa sen läheisyydessä hermojen tai elinten ruoansulatuskanavan tai lihasten, lukea tietoja.

Tällä hetkellä tutkimusryhmä pyrkii edelleen tarkentaa hermo anturi pöly, etsivät entistä yhteensopiva materiaali, parantaa pinnan vastaanottamiseksi ja lähettämiseksi ultraääni lähetin suorituskykyä.