Tutkijat keinotekoisiin naisen sukuelimiin

naisen sukuelimiin on ihme biologian, mutta tutkijat yrittävät keinotekoisia sitä.

naisvartaloa äärimmäisen monimutkainen ja ndash; & ndash; vain kysyä lääkärin tiedät.
Erityisesti naisen sukuelimiin, se osoittaa kehityksen suuri määrä ratkaisuja koneessa oppia, ja suurin osa naisen sukupuolielimet sijaitsevat kehon, ei voi nähdä paljaalla silmällä.
Tämä antaa heidän harjoittelijat pelottava haaste: miten kauhea gynekologinen tentti.
Huolimatta viimeaikaisista

, vaikutusvaltainen Board of Health suosittelee terveillä naisilla ei tarvitse tehdä kattava lantiotutkimus vuosittain, mutta monet lääkärit edelleen sitä mieltä, että tänä vuonna on tärkeää tarkastaa syöpään, kystat, kohdun kohdun ja muita sairauksia löytyy
mahdollisuuksia.
Nykyään Imperial College London tutkijat luovat mekaaninen naisen lantion joka mahdollistaa lääketieteen opiskelijoiden kautta & ldquo; katso & rdquo; oppia naisen ruumis, niin, että kun ne ovat käytännössä, tarkista makaa sängyssä todellinen gynekologinen tutkimus
potilas on enemmän luottamusta.

Jos tutkijat onnistuvat, he loivat näyttää erittäin mielenkiintoinen silikageeli naisen alavartalon auttaa noviisi lääkäreitä nopeammin ja paremmin naisen oma tutkittu.
Se mahdollistaa myös harjoittelijoita ensimmäinen naispuolinen tarkastetaan mukavampaa.
Ryhmän hanke sisältää kolmiulotteisen kuvantamisen tekniikkaa ja simuloinnin haptic touch tekniikka & ndash; & ndash; monimutkainen hanke vastaava analoginen ihmisen anatomian monimutkaisessa näkökohta.

Mutta jopa käyttivät huipputeknologiaa, tämä on edelleen vaikea feat.
Tutkimusryhmä Projektin on toteutettu yli viisi vuotta tutkimuksen ja kehityksen, mutta he löysivät kehomme naisiin on vielä paljon opittavaa.
& Ldquo; On liian houkutteleva, todella.
& Rdquo; kirurginen johtaa joukkue laskea ja simuloida professori Fernando Bello sanoi.
& Ldquo; Olemme kehittäneet tämän projektin useita vuosia, mutta monin tavoin silti tuntuu ikään kuin olemme juuri koskettavat samaa.
& Rdquo;

Kaikki alkoi ajan peräsuolessa.
Noin seitsemän vuotta sitten, Bello tiimi alkoi kehittää mekaaninen mies peräsuolen auttaa lääketieteen opiskelijat harjoittelemaan eturauhasen tentti.
Tämä on pelätyin miehet kurissa, lääketieteen opiskelijoiden ja lääkäreiden, eikä se pala kakkua.
Niiden malli, tutkijat toivottavasti auttaa opas opiskelijoille erottamaan syöpä eturauhasen & ldquo; kova ja finni & rdquo; tunne terve ja tunne eturauhasen, jotta sekä lääkärit ja potilaat voivat tuntea yksinkertainen.

kuten nämä kymmenen tervettä vapaaehtoista MRI anatominen malli saadaan osoittaa, anatomian naisen lantion tulee olemaan valtava muutos.
Onnistuneesti simuloitu peräsuolen paine ja elastisuus on jo suuri saavutus.
Mutta alussa tämän hankkeen noin 18 kuukautta myöhemmin, Bello ja hänen joukkue alkoi kehittyä mekaaninen naisen lantion.
He pian, että ensimmäinen hanke on paljon vaikeampaa.
& Ldquo; nainen anatomia monin tavoin ovat monimutkaisempia ulkoisen ja sisäisen monia.
& Rdquo; Bello sanoi, & ldquo; monia tärkeitä eroja ja laajemmin.
& Rdquo;

kädet lantiotutkimus tarkoitetaan lääkärin molemmin käsin ja ndash; & ndash; yksi kehossa, in vitro & ndash; & ndash; ympärillä kohtu, munasarjat ja muut sisäiset rakenteet tunteita.
Valtaosa naisista ovat tuttu.
American College synnytyslääkärien työpajan vetäjä Sandra Carson Education varapuheenjohtaja sanoi, että tarkoituksena tarkastus on tunnistaa joukon naiset kehittävät ennen oireita, kuten raskaus, syöpä ja endometrioosi ja muut ehdot.
Carson sanoi lääkärit yrittävät löytää & ldquo; pehmeä kohtu jälkeen sitä eteenpäin tai vinottain laajennetaan vielä massa se & rdquo; ???? Ja muita kysymyksiä.
Vuonna lääketieteellinen hoito prosessi voi sisältää silmämääräinen tarkastus ja papakokeiden, joka voi tunnistaa syöpäsoluja.

nykyinen lääketieteen opiskelijaa läpi erilaisia ​​keinoja täytyy oppia suorittaa nämä tarkastukset, mukaan lukien yksinkertainen muovinen emulaattori todellinen potilas alla hänen kehonsa läpi ohjata lääketieteen opiskelijoiden in vivo malleissa, ja sairaalaympäristössä.
Mekaaninen lantio ja peräsuolen kuin mekaaninen periaate, ovat omaksuneet kolmiulotteisen kuvantamisen tekniikkaa ruudulla ja haptic tekniikkaa.
Bello toivoo mekaaninen lantio pystyy koskettamaan oikean ihmisen tunne ja katso yleisesti & ldquo; näkymätön & rdquo; tarkistaa yhdessä.

Mutta Bello sanoi, voi luoda ulkoisen koordinoida käsi ja kaksi sormea ​​sisäisen teknologian kuin vain pitämällä sormi peräsuolesta tentti on vaikeampaa.
Ymmärtää, miten lääkärit tarkistaa, Bello joukkue kahdella kädellä saatetaan erikoislaitteita kokea miten gynekologi tarkistaa: liner aisti painetta, ja sähkömagneettiset anturit välittävät tiedon sijainnista ja liikkeen.
He myös skannata terveillä naisilla saavat sukuelimiin kuva, perustuu tähän malliin.

kädet lantion tentti ja vielä vaikeampi hallita kuin peräsuolesta tentti, Bello sanoi, että tämä johtuu & ldquo; lääkäreiden täytyy tarkastella rakennetta & rdquo;. Isompi tila
Työnnetään peräsuoleen tuntea hänen miespuolinen eturauhanen ei ole kovin yksinkertainen, mutta se on paljon enemmän intuitiivinen.
Toisaalta, se on vähän liian hieno munasarjoissa.

& ldquo; munasarja ja suunnilleen yhtä suuri kuin mantelit, & rdquo; Ye Luniu Haven Hospital äitiys neljäntenä asutusta hallinta Elisan Jorgensen sanoi.
& Ldquo; erityisesti suurilla potilaan koosta, tuolloin ei tuottanut tauti on erittäin, erittäin vaikea koskettaa.
& Rdquo; Jorgensen muistutti paine Alexander kokemus, se on Yale School of Medicine opiskelijoiden ensimmäistä kertaa, jotta ohjata noviisi ja erityisesti koulutettuja in vivo malleja jotka suorittavat lantion tentit.
& Ldquo; Olen monta opiskelijat ovat lopussa tarkastuksen, sanoi & lsquo; minä vain teeskennellä kosketin munasarja, koska haluan vain jättää sinne & rsquo ;! & rdquo;

lantion tutkimus ei juuri tarvitse kokemusta ja teknologiaa.
Loppujen lopuksi, kuten avustaja Naistenklinikka New Yorkin yliopistossa Langone Medical Center, professori Taraneh Shirazian huomautti, kuunnella syke stetoskooppi myös asiantuntemusta.
Invasiivinen ja opiskelijat voivat tarkistaa potilaan nolottaa.
Lääketieteen opiskelijat ovat hoonauksesta taitojaan kliinisessä ympäristössä, tarve samanaikaisesti lepyttää hermostunut potilaiden, käyttäytyvät he tietävät he tekevät, mutta myös pyrittävä vastaamaan opettajan valvonnassa ja palautetta.
He kohtaavat ei kadehdittava tehtävä.

Lisäksi he tarvitsevat myös paikallistaa ja tutkia useissa elimissä, eikä vain eturauhasen.
& Ldquo; Jos laitat sydän, niin ei ole mitään nainen anatomia määrällisiä paljon.
& Rdquo; Shirazian sanoi.
Esimerkiksi pahasti ylipainoisille potilaille, vaikka kohtu tuntuu kova.
Keisarileikkaus arpi kohdun ja kohdunkaulan muuttuu asentoon.
Munasarjojen ja kohdun kohdun työnnetään syrjään.
& Ldquo; on aina joitakin vivahteita.
& Rdquo; hän varovasti lisätty.
Carson

American College synnytyslääkärien seminaarissa sanoi, että jos mekaaninen lantio ei ole kovin kallista, niin se voidaan käyttää lääketieteellisen koulutuksen & ldquo; erinomainen & rdquo; täydentää.
Bello ja hänen tiiminsä yrittävät rakentaa mekaaninen versio peräsuolen myydä edullisia lääkkeitä, ja yrittää houkutella investointeja parantaa prototyyppejä naisen lantion.
Hän toivoi, että kaksi tuotetta voi auttaa noviisi lääkäreitä paremmin havaitsemaan ongelmia ja tehdä vähemmän häiriintynyt potilas tavalla intiimi tutkimukset.
Juuri nyt, hän sanoi, & ldquo; minusta tuntuu, että oppimisen kehitystyö on todennäköisesti etusijalla.
& Rdquo;