Tutkijat keksintöä voidaan käyttää pään elinsiirtoa maaginen ” liimaa ”

Week ”International neurokirurgian” julkaisi artikkelin ja videon, vakava selkäydinvamma (lähes kokonaan katkaista) pentu selkärangan murtumaväli injektio & ldquo; liima & rdquo; kolmen viikon kuluttua lääkealan & ldquo; & rdquo ihmeellisesti
; palauttaa kyky kävellä.
Italian neurokirurgi Sergio kortti Nawei Luo (Sergio Canavero) sanoi hoidossa selkäydin korjaus menetelmä pennun tai tehdä ensi vuoden läpi ihmisen pään elinsiirtoa mahdollista.

mutta tämä on aiheuttanut huolta muiden tutkijoiden teknologian.
Olipa selkäydinvamma potilaan oman kehon tai pään elinsiirtoa luovuttajan ruumis, erotus (rikkomatta) tarve yhdistää molemmat päät selkäytimen risteyksessä sisältää tuhansia neuronien terminaalin fuusio, Cecil säikeet
kuten pyöreä pasta.
Jos nämä hermosolut ei ole hyvin suhteellisen, ne jää toisiaan ja voi koskaan kasvaa muodostaen sähkö- polkuja, eli voi lähettää hermoimpulssien kehossa.

julkaistu paperi tutkijat väittivät, että kutsutaan polyetyleeniglykoli (PEG) kemiallisia aineita voi auttaa uudelleen rikkoutuneet selkäydinhermon.
Ne leikataan ensin 16 selkäydin hiiriä, ja sitten hiiriin, joissa kahdeksassa katkaistu selkäydin injektion lopussa ero PEG, loput kahdeksan hiiriin injektoitiin suolaliuosta.
Tutkijoiden mukaan sanoa, neljän viikon kahdeksan hiiriin injektoitiin kokeellisen ryhmän PEG on viisi takaisin tietyn määrän atleettiselta, verrattuna suolaliuosta kontrolliryhmään ei osoittanut.
Lisäksi kaikki hiiret koeryhmässä ja kontrolliryhmän hiirten 3 Kuten kuoli.

for Qana Vero haluat kohdistaa ensimmäiseen ihmisen pään elinsiirtoa mahdollisimman pian, New York University Medical ethicist Arthur Caplan sanoo uusin tutkimus osoittaa, että leikkaus on monia vuosia.
Hän sanoi: & ldquo; työtä toteutumista ihmisen selkäytimen voi joutua korjaamaan kolme-neljävuotta, ja pyrkimys muussa vastaavassa pää elinsiirtojen täytyy seitsemän-kahdeksanvuotta.
& Rdquo;