Tutkijat löytää uusia planetoidiksi ulkopuolella Pluto

monet komeettoja alkunsa Kuiperin vyöhyke tai Oort pilvi, mutta niiden soikea kiertoradat vetää heitä aurinkoa, vaikka se pidetään yleisesti ulkoalueilla aurinkokunnan muodostuu pääasiassa pieniä taivaankappaleita koostuu kuin Pluto.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, perheen valokuva aurinkokunnan, lisäämällä uudet kasvot.
Lisäksi Pluto, tutkijat ovat havainneet uuden planetoidiksi.
Mukaan NPR raportin planetoidiksi nimeltään & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, halkaisijaltaan noin 530 km päässä Auringosta noin 8,5 miljardia km päässä.
Vertailun vuoksi Pluton suurin kuu, Charon halkaisija on 1200 km ja aphelion Sun on 7300000000 km.
Saat 2014UZ224, on & ldquo; vuosi & rdquo; (planetoidiksi noin tarvittava aika kiertää mennessä) on noin 1100.
Vertailun, Pluto on & ldquo; in & rdquo; vain noin 248 vuotta.
Minor Planet Center vahvisti myös äskettäin löydetty esineitä.

Michigan tähtitieteen professori yliopistossa David Gerdes kertoi NPR, tutkijat kamera laite on nimeltään pimeä energia (DECam) löysi planetoidiksi.
Me kaikki tiedämme, että maailmankaikkeus kiihtyy laajennus, ja takana tämä mekanismi on ajo tutkijat nopeuttaa laajentamiseen ns pimeä energia.
Ymmärtää, mitä se pimeä energia, on tullut, tutkijat ovat luoneet erityisesti DECam tarkkailla galakseja ja supernova (räjähtänyt tähti) liikettä poispäin maapallon prosessissa, saadakseen enemmän vihjeitä.
Toinen kutsutaan pimeä energia Survey (DES) ohjelma.
Ohjelma käyttää havaintojen tietoja DECam tuottaa koko universumi & ldquo; & rdquo;, antaa karttoja ja tietoa pimeä energia tutkimus.

DES on käytetty kartoittamaan pimeän aineen nyt (osuus 80% koko massasta maailmankaikkeuden, mutta niiden tarkka luonne on edelleen mysteeri) tutkimus ja löytää aiemmin tunnistamattomia esineitä.
Tietojen mukaan tehtävän sivuston, osa DES toimii noin kerran viikossa taajuuden useita pieniä alueita kuvauksissa taivaalle.
Tämä mahdollistaa sen, voimme tehdä joitakin uusia löytöjä.
Huolimatta näennäinen siirtymä tähdet ja galaksit me pysyy aina samassa asennossa taivaalla, suhteellisen lähellä maan ja auringon näkyi taivaalla ympärillä kokemus viikon tai muutaman viikon.

mukaan NPR sanoa, muutama vuosi sitten, Gerdes vaativat jonkin opiskelijaa näköinen tunnistamattomat aurinkokunnan esineitä taivaalla kartan.
Gerdes sanoi haaste joitakin ongelmia.
Koska toistuvista havaintoja tahdon alueen, väli kaksi huomautusta eivät ole kiinteitä.
Kuitenkin opiskelijat kehittivät vastaavan tietokoneen Ruan käsitellä vaihteluihin seurantajakso, ja onnistuneesti tunnistettu liikettä taivaankappaleita.
NPR kertoi, että ennen ja jälkeen tutkijat kesti kaksi vuotta varmistaa 2014UZ224 löytö.
Vaikka sen kiertorata ei ole täysin selvitetty, jotta tämän löydön tutkijat sanoivat he uskovat 2014UZ224 sisällä aurinkokunnasta auringosta kaukana celestial kolmas.

Ennen tämän löydön, pääsy Aurinkokunnan sisempi & ldquo; planetoidiksi & rdquo; pienin taivaalliset nimi on Ceres.
Se sijaitsee asteroidivyöhykkeellä Marsin ja Jupiterin välissä.
Gerdes kertoi NPR, 2014UZ224 koska planetoidiksi voi silti olla vähän liian pieni, mutta se luovutettiin Kansainvälinen tähtitieteellinen unioni (valmistettu ennen planetoidiksi Pluto alensi kiistää päätöksen) määrittää.
Aurinkokunta neljä muuta planetoidit on vahvistettu, mutta mukaan NASA lausuman, tutkijat uskovat voi olla kymmeniä aurinkokunnan ja jopa yli 100 esineitä koko planetoidit vielä tunnistamatta.

alue, joka on ulkopuolella kiertoradalla Neptunuksen nimeltään Kuiperin vyöhykkeen.
Tämä on lautasen muotoinen alue uskotaan sisältävän tuhansia jäinen tai kivikkoiset taivaankappaleita.
Tämän jälkeen kutsutaan oortin pilvi, pallomainen alue täynnä jäätä tai kivinen taivaankappaleiden kääritty jäljellä alueella aurinkokunnan.
Monet komeetat alkunsa Kuiperin vyöhyke tai Oort pilvi, mutta niiden soikea kiertoradat vetää heitä aurinkoa, vaikka se pidetään yleisesti ulkoalueilla aurinkokunnan muodostuu pääasiassa pieniä taivaankappaleita koostuu kuin Pluto.
Emme vielä eivät sulje pois lähes Neptune kokoinen planeettoja voidaan piilee siellä.
Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että liikerata on tunnettu ulkopuolella aurinkokunnan kohteet voivat merkitä sitä, että & ldquo; olemassaolon, yhdeksäs planeetta & rdquo.
Tutkimus johtaa pyrkimyksiämme löytää uutta planeettaa avulla teleskoopin.