Tutkijat ovat äskettäin kehittäneet ” Solar Express ”

tutkijat kehittivät tilakonsepti juna & ldquo; & rdquo; ilmaista aurinkokuntamme voivat edelleen säilyttää suurnopeuskäyttöön, mikä tarkoittaa, että se ei hidasta, ihmiskunnan odotetaan saapuvaksi vain 37 tuntia pystyy jatkamaan Mars.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että tällä hetkellä uusinta muotoilua tilaa tiedemies juna konsepti & ndash; & ndash; & ldquo; & rdquo; aurinko- Express lentonopeus 3000 km sekunnissa, mikä tarkoittaa sitä, että ihmiset vain 37 tuntia cigarettes store
tavoittaa Mars.

& ldquo; sun II & V-pohjainen Express & rdquo; kuvataan tilana juna, se ei koskaan lakkaa nopea toiminta, ei hidastuksen aikana.
Suunnittelija huomautti, aurinkokunnan jatkossakin säilyttää korkean nopeuden pikajuna käynnissä, siis pienempiä avaruusalus vasta kun pikajuna kulkee aurinkokunnan kuljetettiin.
Voittoa tavoittelemattomat yhteisöt Imaginactive tehtävänä on & ldquo; kannustaa nuorten liikkuvuutta rakentaa tulevaisuuden & rdquo; johtaja viraston, Charles – Bombardier (Charles Bombardier) sanoi, että avaruudessa lennon, lennon hinta on korkein kiihdytys ja hidastus lennon vaiheissa.
Energia

lentokone saavuttaa nopea toiminta tila on valtava, etenkin ilma raskaampaa kuin tilan juna. Lisäksi, jos alkaa kuljettaa lastia, kustannukset ovat korkeammat.
Kuitenkin, kun juna saavuttaa matkanopeus on tilaa, sen energiankulutus on vähennetty minimiin.

Bombardier sanoi: & ldquo; aurinko avaruussukkula voidaan kuljettaa tavaroita, mineraaleja, kapseli, vaikka ihmiset elävät painovoimatilalle avaruudessa kapseleina.
& Rdquo; suuri & ldquo; kaupunkitilan & rdquo; on pituusakselia pitkin, jolloin syntyy keinotekoinen painovoima sisällä, ihmisiä muutamassa kuukaudessa voi vapaasti vaeltaa avaruusmatkailuun ja elämää.

aurinko shuttle ajaa nopeammin, valmistuksen kustannukset niiden tarpeet ovat.
Bombardier suunniteltu erilaisia ​​reittejä ja eri hintoja aurinko Express, hän sanoi: & ldquo; tilaa kuljetuskustannukset kohden Kuorman on erittäin tärkeää, aivan kuten meripaketin.
Osa aurinkokunnan on pikajunan juoksurata on suuri silmukka, toinen UNM Clothing joitakin voit ajaa lyhyemmän reitin, niiden nopeus erot ovat olemassa.
& Rdquo;

Bombardier muistutti, että ensimmäinen sukkula aurinkokunnan kuljettaa tavaroita välillä Maan ja Kuun vain seitsemän tunnin päästä nopeuteen 15 km sekunnissa.
Moon toimii käynnistäminen avaruushankkeita muille alustoille, koska se on helppo koota ja rakentaa tämän junatyyppi avaruudessa painottomassa olosuhteissa.
Mars on todennäköisesti kohde seuraavan vaiheen tilaa, varsinkin ihmishenkien aikoo rakentaa perusta Marsin pinnalla.