Tutkijat ovat löytäneet asuttava planeetta Proxima Centauri Proxima Centauri b ympärillä

Mukaan British ”Daily Mail” raportoi 1. syyskuuta European Southern Observatory on ilmoittanut tähti Proxima Centauri ympäri löytö asuttava planeetta, nimettiin Proxima Centauri b.
Ja tämä löytö tekee olemassaolo ulkomaalaisten taas tulee mahdolliseksi.
Ennen

tutkijat ovat havainneet tuhansia kappaleita planeettoja, mutta erilainen kuin muut, että Proxima Centauri b vain neljä valovuoden päässä Maasta, on 25000000 miljoonaa mailia (brand Cigars noin Wanyi cigarettes Shop 20 km).
Vaikka se kiertää punainen kääpiö tähti kuuluvat Alpha Centaurus Constellation.

kuten Proxima Centauri b löytyi 60 vuotta sitten, tarinan naapurissa tähti järjestelmä kuulemma ulkomaalaisten nousi jälleen kuuma aihe.
Väitetään, tämä ulkomaalainen nimeltään & ldquo; & rdquo;, käsi se käyttää hypnoosi naisten ryhmä psykologeja Kaliforniasta paljastaa hänen henkilöllisyytensä.
Psykologi kirjoittaa kirjassaan, ulkomaalaisten väitetään olevan viereisistä tähtijärjestelmässä, se näyttää söpö, mutta suuri koko, holvattu vartalo ja kahdeksan kättä.
Ja sen älykkyys jossain välillä ihmisten ja koirien.
II & V & ldquo; käsi & rdquo; sanoi myös, että hänellä on eräänlainen ja useita sydämen, vahvuus jopa viisi kertaa ihmisen.
He eivät tarvitse nukkua, se ei sairastu, elämä voi saavuttaa 120 vuotta vanhat.
Kirjassa nämä psykologit myös kirjoitti, että niiden avaruusalus näyttää pyörivältä nauhuri.
Se kyytiin alukselle, ulkomaalaisten käynyt Maan monta kertaa, ja jopa auttaa ihmisiä maan päällä rakentaa maya pyramidit ja sfinksi.

viime ottaa kuvia ulkomaalaisten vuonna 2012, Taitung Kiina Taiwan, useita poliisi Yoshiaki Hupang take epäillään ulkomaalainen kuva.
Kuvat voi epämääräisesti nähdä ruumiin läpinäkyvä, bio-webbed kädet matkan kävely.
Tähän mennessä emme voi määrittää aitoutta valokuvan.