Tutkijat ovat löytäneet läsnäolo UV supernova monimuotoisuuden

tähtitieteilijät Tyyppi Ia supernovissa on, miten se toimii on tiettyä ymmärrystä, mutta silti olemassa joitakin ongelmia voidaan ratkaista, kuten luonne sen kumppani tähti.

mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, supernova syntyy, kun massiivinen tähti räjähtää maailmankaikkeuden tärkeimmistä tapahtumista, koska ne julkaistiin alun perin läsnä tähti suuri määrä kemiallisia aineita maailmankaikkeudessa, mukaan lukien tärkeitä elementtejä muodostumista planeetat ja elämän
.
Tyyppi Ia supernoville, on toinen etu: nämä esineet pidetään standardin kynttilä, joka johtuu tähtien materiaalia roiskui prototähtivaihetta muodostumista aiheuttanut sen räjähdys.
Siksi tähtitieteilijät käyttää tyypin Ia supernovissa arvioida etäisyys on liian kaukana ja himmeämpi supernovina etäisyys galakseja.

tähtitieteilijät Tyyppi Ia supernovissa on, miten se toimii on tiettyä ymmärrystä, mutta silti olemassa joitakin ongelmia voidaan ratkaista, kuten luonne sen kumppani tähti.
Havainnointi tyypin Ia supernova räjähdykset ja prototähtiä sen läpi niiden ultravioletti (UV) spektri.
UV-spektroskopia, tutkijat voivat suoraan tarkkailla uloin osa supernova, uloimman kerroksen räjähdyksen jälkeen ei voi heijastua optisessa kaistalla.
Harvard – Smithsonian Center for Astrophysics tiedemies Jerod Parrent ja kollegat ovat valmiiksi ensimmäisen täydellisen, laadukkaan tyypin Ia supernovissa lyhyt ultraviolettispektrit näytteitä.

He havaitsivat, että UV-spektri, spektrivalolähteet bändi monimuotoisuus kuin monipuolisempi, ja tämä moninaisuus näyttää liittyvän muotoon valon käyrän (valo käyrät: supernova kirkkaus ajan tuottaa erityiset olosuhteet muuttuvat), vaikka
nyt näyttää siltä, ​​ei ole selvää fyysistä kontaktia.
Mukaan tähtitieteilijät vastaa valokäyrä luonut karkea malli, jotta verrattuna tuleviin tapahtumiin.
He toivovat, että läpi mallin ja todellisen ero havaittiin ominaisuuksia vastaamaan eroja energia-, morfologia ja kemia.