Tutkijat ovat löytäneet vanhin fossiileja päivämäärä Grönlannissa

Grönlanti paljas kallio upotettu 1,2-2,8 cm korkea mikro-ennusteet, mikä osoittaa, että se on vanhin fossiilisten todisteita muinaisen mikrobien muodostunut 3700000000 vuosi sitten, & ldquo; laminoitu Rock & rdquo; näyte sisältää tärkeitä varhainen maapallon elämän
vihjeitä.

Mukaan British Daily Mail raportoi, että asteroidi pommituksen Maan kärsi varhaisessa vaiheessa, varhain elämä maapallolla matalissa vesissä etsivät turvapaikkaa.
Viime aikoina tutkijat ovat löytäneet pieniä kartio rakenne altistuu kivi Grönlannin, vahvistettiin, että Maan vanhin olentoja brand Cigars kivi.

nämä pienet rakenteet säilytetään sedimenttikivet 3700000000vuosi sitten, on esihistoriallinen muodostumista bakteerit, tai miten elämä ilmestyi maapallolla tarjota uusia johtolankoja.
Microfossils rakennetta kutsutaan & ldquo; & rdquo;, hiljaista pinottu kivi alkuvaiheessa maapallon historian meluisa, monimutkainen elämänmuotoja oli vahva hengissä.

geologit löytää ne upotettu paljasta kalliota lounaaseen Grönlannin vesillä, merenelävien muinaisessa mikrobipopulaatio materiaalin kertymistä ja sitova, ja lopulta muodostavat tällaisia ​​mikro kartio rakenne.
History näistä bakteereista fossiileja löydetty aikaisemmin kuin vanhimmat elonmerkkejä, Australia II & V Pilbara – Clutton löytää pinottu kivilajinäytteet vuodelta 220 miljoonaa vuotta sitten.

Tämä tutkimus osoittaa, että vuosina Maan varhaishistoriassa, elämänmuotoja voi nopeasti muodostaa.
Tutkijat ovat jo pitkään vaikea siitä pidemmän varhaisen maapallon elämää ei voida ajatella, kun maapallo kehittyi sopiva ympäristö, ylenpalttinen elämä pystyi lisääntymään.
Jotkut uskovat, että elämä maapallolla todellisuudessa muodostunut aikaisemmin, minkä jälkeen ne muodostettu maapallon ekosysteemin on keskeinen rooli.

geologi yliopiston Wollongong, Australia Allen – Nute Man (Allen Nutman) professori ja hänen kollegansa löysivät fossiilit, he totesivat, että historia Grönlannin kiviä pinottu opiskelijat voidaan jäljittää 37 miljoonaa vuotta sitten, mikä osoittaa, että se on lähellä
alkuvaiheen maapallon sedimentologiaan, mutta koska biologinen aktiivisuus, ilmakehän hiilidioksidia alkoi leikata erottaminen.
Ennen

geneettiset tutkimukset viittaavat siihen, että elämän alkuperää maapallolla noin 40 miljoonaa vuotta sitten, mikä osoittaa, että noin 300 miljoonaa vuotta aikaa, suhteellisen monimutkaisia ​​väestö mikro-organismien läsnä aiemmissa & ldquo; ensiarvoisen keittoa & rdquo; in.
Jossa maapallon ilmakehän happi on vähitellen kasvanut, edelleen nopeuttaa kehitystä mikrobeja.
Tällä hetkellä tämä uusin tutkimus, joka julkaistiin ”Nature” -lehdessä julkaistiin äskettäin.

tutkija NASAn Jet Propulsion Laboratory Maan Abigail – Al Wood (Abigail Allwood) sanoi tohtori brand Cigars, tämä havainto ehdottaa, onko elämä voisi elää muilla planeetoilla.
3700000000vuosi sitten maapallon pinnasta on meluisassa ympäristössä, laajaa tuhoa asteroidin pommituksen vielä varhaisina vaiheessa.
Jos elämä on jalansija, jättää jälkiä asiaan, vaikka pieniä kiviä pieniksi paloiksi, Mars on luultavasti eniten potentiaalia muinaisen elämän muotoja planeettoja 3700000000vuosi sitten, Mars ja varhaisen maapallon ympäristön ero on pieni
ja mahdollisen veden Marsin pinnalla.