Tutkijat paljastaa outo tähti ” Eta Carinae ” väkivaltaa menneisyyden

II-V.com

1843 eksentrinen tähti & ldquo; Eta Carinae & rdquo; kuten supernova puhjennut, mutta lopulta onnistunut selvisi.
Tämä tekee yötaivaalla yhtäkkiä tulee toinen kirkkain tähti.
Nykyisin kaasu säikeet jälki osoittaa, että tähti voi olla kokenut ennen kaksi koskaan epäillyt puhkeaminen & ndash; & m Cheap Cigarettes viiva, vastaavasti vuonna 1550 ja 1250.

jopa universumin täynnä outo esineitä, & ldquo; Eta Carinae & rdquo; yksi outo tähdet.
7500 valovuoden päässä Carina Nebula on itse asiassa kaksi esineitä 5,5 vuoden kiertoradalla kiertävät lähellä tähti, ja sillä on yli 500 miljoonaa kertaa auringon valoa komposiitti.

Arvioiden mukaan pienempi tähti on 30 50 kertaa Auringon massa, kun taas suuremmat tähti on & ldquo; & rdquo;, Behemoth on 100 150 kertaa massa auringon.
Tähti on yksi massiivinen tähdet koskaan löydetty, ja on revitään itse.
Kun fotoni sen ulospäin purkaus niin paljon painetta, että ne ovat uloimmat kerrokset tähti pois.

kuitenkin irtoaminen & ldquo; iho & rdquo; elvyttämiseksi tähti väkivaltainen menneisyys.
Hubble-avaruusteleskooppi valokuvista kahden vuoden jälkeen, Megan Kiminki kollegoineen Arizonan yliopiston, Yhdysvalloissa tuotettu retrospektiivinen & ldquo; Eta Carinae & rdquo; yli 800 paikkoja kaasu pitkä historia elokuvia.

tutkimuksessa todettiin, että jotkut kaasupilvestä kasvaa +3.000.000km tunnissa nopeudella.
Kuitenkin avain piilee kaasun säikeet eivät näytä nopeuttaa tai hitaasti liikkuva, joten Kiminki joukkue arvioida, kun ne vapautetaan järjestelmästä ulos.

tutkijat sanoivat, & ldquo; Eta Carinae & rdquo; ympäri vuoden 1250 kokenut massiivinen purkaus noin 1550 ja koki vähemmän väkivaltainen purkauksia.
Samaan aikaan useita erittäin kaukana pilvi voi tapahtua vuonna 1045 ja 900 vuotta aikaisemmin puhkeamisen, vaikka ne voivat olla myös 13-luvulla puhkeaminen on UNM Clothing nopea spray.